WhatsApp
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
WhatsApp
WhatsApp

Schutting

Hardhouten schuttingen tuinschermen en poorten

Op verschillende manieren kunt u een schutting maken. U kunt er voor kiezen om van losse schutting planken zelf een schutting te maken. Wij leveren de schutting goedkoop, en hebben een laagdrempelige webshop, waardoor u gemakkelijk en stapsgewijs een schutting kunt maken. Maak uw schutting goedkoop door de juiste goedkope materialen te kiezen. U kunt een schutting maken van losse hardhouten schuttingplanken of van kant en klare oplossingen. Maak altijd een bouwschets vooraf, en kijk goed wat wij u aan te bieden hebben. Met onze ervaring en ons aanbod kunt u uw bouwschets wellicht wijzigen en is het goedkoop maken van de schutting toch niet zo lastig als u dacht. In onze webshop vertellen wij u stapsgewijs hoe u een schutting moet bouwen en moet plaatsen. Goedkope schuttingen in Lariks dan wel Douglas hebben wij in ons assortiment, maar natuurlijk kunnen wij u ook alternatieven aanbieden. Een duurzaam hardhouten schuttingelement geeft een mooie uitstraling en is eenvoudig te plaatsen tussen de schuttingpalen. Hardhoutdiscount.nl is een groothandel en koopt dus groot en goedkoop in. Wij zijn discounter met de beste aanbiedingen in hardhouten producten, zodat u het mooiste project om een schuttingen te maken. Met eigen ideeën en een eenvoudige handleiding kunt u zelf een schutting maken. Een bouwschets geeft duidelijkheid in hoe uw project er uit komt te zien. Denk bij het maken van uw schets en de montage ook aan waar de schuttingpalen en de eventuele schuttingdeuren moet komen. U zou kunnen kiezen tussen de schuttingdeuren van hardhout in combinatie met andere bouwmaterialen. Een tuinscherm is meestal opgebouwd uit 15 schuttingplanken en 3 tussenlatten. Dit is het standaard tuinscherm van 180x180. Wenst u meer latten op de tuinschermen, bouw dan zelf met losse schuttingplanken het tuinscherm. Deze schutting montage is vrij eenvoudig, gebruik hiervoor onze eenvoudige handleiding. Zo kunt u ook goedkoop schuttingdeuren maken, de montage hiervan is niet ingewikkeld. Let bij de bouw op! Schuttingdeuren moeten wel de juiste draairichting hebben. Let er bij het plaatsen van de hardhouten schuttingen op dat u de totale lengte van de schuttingen kan verdelen over allemaal gelijke breedtes aan tuinschermen. U eindigt dus niet met een pas tuinscherm. Dit geeft een nog fraaier eindresultaat. De bouw van schuttingen wordt ook vaak in combinatie met metselstenen toegepast. U gebruikt dan geen schutting palen van tropisch hout, maar u bouwt dan zuilen. Deze zuilen vervangen de balken of schuttingpalen, en metsel eventueel een stenen muur aan de onderzijde. Ook bij deze variant kunt u kiezen om van de schuttingplanken tuinschermen te maken, hiervoor kunt ook weer onze handleidingen raadplegen over: “ hoe bouw ik een schutting of hoe plaats ik een schutting”.

De juiste afmetingen

Als u een duidelijke schets hebt gemaakt en weet hoe en waar de schutting gemonteerd moet worden, dan is het handig om onze montagehandleiding te lezen. Hierin leest u dat het belangrijk is om te weten welke ondergrond u hebt en of de hardhouten palen bijvoorbeeld in beton moet worden gestort voor extra steun en veiligheid.

Uitgebreid assortiment

Als u nu kiest voor de goedkoop schutting in Lariks, Douglas of een mooie kwalitatieve hardhouten schutting, Hardhout Discount heeft kennis en ervaring in de producten die wij online aanbieden. Wij zorgen dat u bijvoorbeeld de goedkoopste schuttingen en de beste materialen krijgt aangeboden. Wij ontzorgen u zodat u alleen maar hoeft te kiezen welke kleur u wilt hebben voor uw bouw. Onze calculator en onze bouwschets zorgen ervoor dat u altijd het beste en de goedkoopste aanbieding krijgt.

Gemakkelijk online bestellen

U kunt de producten van uw keuze, goedkoop en eenvoudig online bestellen in onze webshop. Bouw bij ons altijd goedkoper dan de lokale groothandel en met onze laag gestelde Franco levering bespaart u op de kosten. Wij hebben natuurlijk altijd een extra aantrekkelijke aanbieding in de outlet store en vergeet niet dat wij de goedkoopste online tuinafscheiding winkel van Nederland zijn. In onze webshop vindt u bijna alles op het gebied van hout, voor uw tuin of terras. Betalen doet u in een uiterst veilige omgeving. We bieden u de mogelijkheid om met Ideal, Visa, Mastercard of met Afterpay te betalen. Wij leveren het bestelde hout met een kraan bij u voor de deur. Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg , de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel bieden u als consument meer zekerheid dan de wet stelt. We zijn dus veilig en vertrouwd.

Gratis monsterstukken

Via onze webshop kunt u gemakkelijk een monsterstuk naar keuze aanvragen. Zo krijgt u een beter beeld bij de houtsoort qua kleur, structuur en gewicht. Tevens helpt het monsterstuk om te kijken of het deze past bij datgene wat u wilt maken. Vraag daarom geheel vrijblijvend en gratis uw eigen persoonlijke monsterstuk aan bij Hardhoutdiscount.nl.

Openingstijden Hardhout Discount?

Wekelijks zijn wij op werkdagen geopend van 8.00 tot en met 17.00 uur. U kunt hier terecht met al uw vragen over uw project of naar aanleiding van het bezoek aan de webshop. U kunt contact met ons opnemen per telefoon of per email. Bel met +31 (0)88-6441200 of mail naar info@hardhoutdiscount.nl.

U heeft mogelijk ook nodig...

Verzending naar Nederland en België.
Pakket S
Ijzerwaren
Pakket L
Houtlengtes t/m 3 meter lengte
Pakket XL
Houtlengtes 3 tot 4 meter lengte
Nederland
Vandaag voor 12.00 uur besteld, de eerstvolgende werkdag geleverd
Vanaf € 150 orderwaarde gratis bezorging
Vanaf € 995 orderwaarde gratis bezorging
Vanaf € 1250 orderwaarde gratis bezorging
België
Vandaag voor 12.00 uur besteld, binnen 3 werkdagen geleverd
Vanaf € 500 orderwaarde gratis bezorging
Vanaf € 1500 orderwaarde gratis bezorging
Vanaf € 3000 orderwaarde gratis bezorging

Wij leveren alle houtpakketten met een grote vrachtwagen voorzien van mobiele heftruck

Meer informatie