WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Schutting

Schutting

Op verschillende manieren kunt u een schutting maken. U kunt kiezen om van losse schutting planken zelf een schutting te maken. Wij leveren de schutting goedkoop, en hebben een laagdrempelige webshop, waardoor u gemakkelijk stapsgewijs een schutting kan maken. Maak uw schutting goedkoop door de juiste goedkope materialen te kiezen. U kan een schutting maken van hardhouten shuttingen planken of kant en klare oplossingen. Maak altijd een bouw schets vooraf, en kijk goed wat wij u aan te bieden hebben. Door onze ervaring en aanbod kan uw bouw schets wellicht wijzigen en is de schutting goedkoop maken toch niet zo lastig als u dacht. In onze webshop vertellen wij u stap gewijs – hoe bouw ik een schutting en hoe plaats ik een schutting. Goedkope schuttingen in Lariks dan wel Douglas hebben wij in ons assortiment maar natuurlijk kunnen wij u ook alternatieven aanbieden in schuttingen.

Een duurzaam hardhouten schutting element geeft een mooie uitstraling en is eenvoudig te plaatsen tussen de schuttingpalen. Hardhoutdiscount.nl is een groothandel en koopt dus groot en goedkoop in. Wij zijn discounter met de beste aanbiedingen in hardhouten producten, zodat u het mooiste project, om een schuttingen te maken, met eigen ideeën en een eenvoudige handleiding kunt u zelf een schutting maken. Een bouw schets geeft duidelijkheid in hoe uw project er uit komt te zien. Denk bij het maken van u schets en de montage ook waar de schuttingpalen en de eventuele schuttingdeuren moet komen. U zou kunnen kiezen tussen de schuttingdeuren van hardhout in combinatie met andere bouwmaterialen. Een tuinscherm is meestal opgebouwd uit 15 schuttingplanken en 3 tussen latten. Dit is het standaard tuinscherm van 180x180. Wenst u meer latten op de tuinschermen, bouw dan met losse schuttingplanken zelf het tuinscherm, deze schutting montage is vrij eenvoudig, gebruik hiervoor onze eenvoudige handleiding. Zo kunt u ook goedkoop schutting deuren maken, de montage is niet ingewikkeld. Let bij de bouw op! schutting deuren moeten wel de juiste draai richting hebben. Let op bij de plaats van de hardhouten shuttingen, dat u de totale lengte van de schuttingen kan verdelen over allemaal gelijke breedtes tuinschermen. U eindigt dus niet met een pas tuinscherm. Dit geeft een nog fraaier eindresultaat. De bouw van shuttingen worden ook vaak in combinatie met metsel stenen toegepast. U gebruikt dan geen schutting palen van tropisch hout maar u bouwt dan kunt metselt dan zuilen, deze zuilen vervangen de balken of schuttingplanen, en metsel eventueel een stenen muur aan de onderzijde. Ook bij deze variant kunt u kiezen om van schuttingplanken zelf de tuinschermen te maken, hiervoor kunt ook weer onze handleidingen raadplegen van “ hoe bouw ik een schutting of hoe plaats ik een schutting”

De juiste afmetingen

Als u een duidelijk schets heeft gemaakt, hoe en waar de schutting montage moet plaats vinden, dan kunt u in de montage handleiding lezen dat het belangrijk is om te bepalen welke ondergrond u heeft en of de hardhouten palen bijvoorbeeld in beton gestort moeten worden voor extra steun en veiligheid.

Uitgebreid assortiment

Als u nu kiest voor de goedkoop schutting in lariks, douglas of een mooie kwalitatieve hardhouten schutting. Hardhout Discount heeft kennis en ervaring in de producten die wij online aanbieden. Wij zorgen dat u bijvoorbeeld de goedkoop schutting en de beste materialen krijgt aangeboden. Wij ontzorgen u zodat u alleen maar hoeft te kiezen welke kleur u wilt hebben voor u bouw. Onze calculator en bouw schets zorgen ervoor dat u altijd het beste en goedkoopste aanbieding krijgt.

Gemakkelijk online bestellen

U kunt de producten van uw keuze, goedkoop en eenvoudig online bestellen in onze webshop. Bouw bij ons altijd goedkoper dan de lokale groothandel en ons laag gestelde franco levering, bespaart u op de kosten. Wij hebben natuurlijk altijd een extra aantrekkelijke aanbieding in de outlet store en vergeet niet wij zijn de goedkoopste online tuinafscheiding winkel van Nederland. In onze webshop vindt u bijna alles op hout gebied, voor uw tuin of terras. Betalen doet u in een uiterst veilige omgeving. We bieden u de mogelijkheid om met Ideal, visa, mastercard of met afterpay te betalen. Wij leveren het bestelde hout met een kraan bij u voor de deur. Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg , de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel bieden u als consument meer waarborgen dan de wet stelt, veilig en vertrouwd dus.

Gratis monsterstukken

Via onze webshop kunt u gemakkelijk een monsterstuk naar keuze aanvragen. Zo krijgt u een beter beeld bij de houtsoort qua kleur, structuur en gewicht. Tevens om te kijken of het past bij datgene wat u wilt maken. Vraag daarom geheel vrijblijvend en gratis uw eigen persoonlijke monsterstuk aan bij Hardhoutdiscount.nl

Openingstijden Hardhout Discount?

Wekelijks zijn wij op werkdagen geopend van 8.00 tot en met 17.00 uur. U kunt in deze terecht met al uw vragen over uw project of naar aanleiding van het bezoek aan de webshop. U kunt contact met ons opnemen per telefoon per email. Bel met +31 (0)88-6441200 of mail naar info@hardhoutdiscount.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief