Projecten ter inspiratie

Op deze pagina vindt u verschillende projecten om inspiratie op te doen. De foto's zijn allemaal aan ons toegestuurd door onze klanten. Heeft u ook een project gerealiseerd met ons hardhout? Stuur ons dan ook de foto's! Wij belonen u met een korting Voucher.

Ipe hardhouten vlonderplanken clips systeem 2.1 x 10.5 cm

Ipe vlonderplanken 2.1 x 10.5 cm

We wisten al tijd dat het oude terras vervangen moets worden, deze hadden we al 20 jaar in de tuin. Bij jullie zagen we het handige kliksysteem om vlonderplanken te monteren. Wij hebben het als goed ervaren. Later dit jaar gaan we er een overkapping van Douglas over heen plaatsen.

Bekijk gehele project

Onderliggers balken hardhout

Onderliggers in de tuin

Onze vlonder moest wat opgehoogt worden omdat wij hoogteverschil in de tuin hebben. Door de funderingspalen wat langer te bestellen, in ons geval van 1 m1, hebben we een stabiele vlonder kunnen maken, en het hoogteverschil kunnen opvangen. 

Bekijk gehele project

Ipe klik systeem en onzichtbaar schroeven

Ipe vlonderplanken klik systeem met onzichtbaar schroeven

Gekozen voor het kliksysteem en geen schroeven in het zicht. De calculator heeft ons perfect geholpen om de juiste keuze te maken. De clip is tevens afstand houder tussen de vlonderplanken, erg handig omdat je dan niets hoeft uit te meten. Met trots heb ik daarom mijn foto gestuurd om iedereen te laten zien hoe mooi het is geworden.

Bekijk gehele project

Ipe lange lengtes zichtbaar verschroefd

Ipe vlonderplanken zichtbaar geschroefd

Het terras gemaakt met Ipe hout. Wij hebben gekozen voor zichtbaar schroeven en gemonteerd in wild verband. Het advies team heeft ons goed geholpen. Levering was adequaat en snel. 

Bekijk gehele project

Ipe vlonderplanken van hardhout

Ipe onzichtbaar schroeven

Onze hovenier heeft een prachtig staaltje vakwerk afgeleverd, daar zijn wij erg dankbaar voor. Het eindresultaat mag er zijn. Erg handig dat de tussenafstand tussen de planken wordt bepaald door de clip. Volgens onze hovenier ging de montage soepel en sneller dan bij het doorschroeven van de planken. Mijn man en ik zijn erg blij met het schroefloos eindresultaat. Dank je wel Hardhout Discount we gaan er nog vele zomers van genieten.

Bekijk gehele project

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Gratis proefmonster aanvragen

Betaal opties

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk Overschrijving iDeal Creditcard PayPal AfterPay SOFORT Bancontact KBC/CBC Belfius Direct ING Home’Pay Contant