Op deze pagina vindt u verschillende projecten om inspiratie op te doen. De foto's zijn allemaal aan ons toegestuurd door onze klanten. Heeft u ook een project gerealiseerd met ons hardhout? Stuur ons dan ook de foto's! Wij belonen u met een korting Voucher.

Ipe vlonderplanken - 2.1 x 12.0 - kierloze vlonder

Voor onze woning hebben wij een vlonder gelegd. Het hout hebben wij besteld bij Hardhout Discount. Wij hebben via hun website de keuze laten vallen op Ipe hardhout, kierloze vlonder. Deze vlonder was ontzettend makkelijk te leggen. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat, en de kwaliteit van het hout was super!

Bekijk gehele project

Ipe vlonderplanken brede planken

Ik heb Ipe vlonderplanken 2.5 x 23.5 cm, Ipe vlonderplanken 2.1 x 14.5 cm en Ipe vlonderplanken 2.0 x 9.0 cm besteld. Ik heb hier een bankje van gemaakt in onze tuin. Ik ben erg blij met het eindresultaat.

Bekijk gehele project

Ipe gevelbekleding en Ipe vlonderplanken - zandbak van gemaakt

Ik heb Ipe gevelbekleding 2.1 x 9.0 cm, Ipe vlonderplanken 2.1 x 14.5 cm en funderingspalen besteld om een zandbak in mijn tuin te maken. Hardhout Discount, bedankt voor de snelle service, en het meedenken wat betreft het afhalen. Na een middagje zagen zat het in elkaar. Ik ben erg blij met het materiaal.

Bekijk gehele project

Ipe vlonderplanken met clip montage

Ipe vlonder onzichtbaar geschroefd in overkapping.Nadat we in het voorjaar onze bestaande overkapping hadden opgeknapt wilden we het betegelde terras vervangen door een verhoogde houten vlonder.Nadat we een aantal proefmonsters hadden vergeleken hebben wij gekozen voor Ipe vlonderplanken met onzichtbare bevestiging. Het monteren met clips was eenvoudig, ik vond het persoonlijk nog makkelijker dan het leggen van een kliklaminaat vloer. Een bijkomend voordeel van de clips is dat je geen rekening hoeft te houden met de afstand tussen de planken omdat de bevestigingsclip hier automatisch voor zorgt. We zijn erg blij met het resultaat. De klantenservice van Hardhout Discount heeft daarnaast al onze vragen telefonisch perfect beantwoord en de vlonderplanken zijn zoals afgesproken netjes de dag na het plaatsen van de bestelling geleverd.

Bekijk gehele project

Curaçao project

Hallo Hardhout Discount. Ik heb reeds enkele fotos gemaakt van het eindresultaat. Wel met mijn telefoon, maar rest komt later. Ik wil nog een fotograaf gaan inschakelen om het totale eindplaatje te fotograveren. Maar dan moeten de meubels er eigenlijk ook op staan. Deze worden  nog even tegengehouden door de douane L hier in Curaçao. Wij zijn blij met de bankirai planken! gebruikt 2.1 x 18.5 cm met montage strips voor onzichtbaar schroeven. Ons huis verhuren wij, dit geeft een extra mooie blik. En we hadden nog wat hout over, daar hebben we een mooie poort van gemaakt!

Bekijk gehele project

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Gratis proefmonster aanvragen

Betaal opties

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk Overschrijving iDeal Creditcard PayPal AfterPay SOFORT Bancontact KBC/CBC Belfius Direct ING Home’Pay Contant

Bezoek onze showroom