Projecten ter inspiratie

Bekijk wat onze klanten met onze producten maken

Op deze pagina vindt u verschillende projecten om inspiratie op te doen. Heeft u ook een project met ons gerealiseerd? Stuur ons dan de foto's, wij belonen u met een kortingsvoucher, voor uzelf of om weg te geven.

Ipe wand tbv overkapping 1

IPE wand tbv overkapping - 2.1 x 7.0 cm

Hierbij een aantal foto’s van het ‘eerste’ resultaat. 

Bekijk gehele project

4347-1

IPE Hardhouten schutting modern - met planken van 7.0 cm breed - onzichtbaar schroeven

Meerdere delen schutting geplaatst met planken van Ipe hout, 7 cm breed. Deze planken zijn met clips te bevestigen op de palen, zodat er geen schroeven zichtbaar zijn. Ook op deze manier een poort met dezelfde planken gemaakt.

Bekijk gehele project

3755-3

Ipe vlonderplanken - 2.1 x 14.0 - zichtbaar schroeven

We kochten een lot Ipé hardhout bij jullie in volle corona crisis, de bestelling ging zeer vlot, mede via het contact op Whatts app.

Bekijk gehele project

4201-2

Ipe tuinpoort + schutting modern - 9 cm

Bij Hardhout discount een moderne poort en schutting besteld. Dit betrof een maatwerk project, waarbij ze ons goed geïnformeerd hebben, en voldoende geleverd hebben. Het volgende project is al in bestelling.

Bekijk gehele project

3966-1

Plantenbak Ipe 2.1 x 14.0 - met clips

Tijdens het transport waren er een aantal planken beschadigd. Dit is prima opgelost door Hardhout Discount. Ik heb extra Ipe vlonderplanken geleverd gekregen, en mocht de beschadigde planken houden. Hiervan heb ik een plantbak gemaakt. Dit is goed gelukt. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

Bekijk gehele project

3926-1

Ipe vlonder 2.1 x 14.0 - clips - balkon

Ik heb bij Hardhout Discount vlonderplanken besteld van Ipe. Deze planken heb ik met clips bevestigd op mijn balkon. Mijn vrouw en ik zijn blij met het resultaat, en kunnen heerlijk genieten op ons balkon.

Bekijk gehele project