Projecten ter inspiratie

Bekijk wat andere klanten met onze producten hebben gemaakt

Op deze pagina vindt je verschillende projecten om inspiratie op te doen. Heb je ook een project met ons gerealiseerd? Stuur ons dan de foto's, wij belonen je met een kortingsvoucher, voor jezelf of om weg te geven.

Stalen deur Amsterdam

Calculatie via de site gemaakt, de prijs en kwaliteit stond ons aan en daarom zijn we in de auto gestapt om te gaan kijken in Hengelo. Wij hadden een goede ontvangst met kopje koffie, en kregen tour door de showroom en hebben later thuis besteld. De levering was op tijd en mijn man en ik hebben in 2 dagen 3 deuren gemonteerd. Te vreden en kan iedereen aanraden om dit te bestellen.

Bekijk gehele project

Stalen deuren Arnhem

Prachtige stalen deuren besteld online. Onze ervaring om ze zelf te plaatsen was goed. Wij hadden gedacht dat het moeilijker zou zijn, wat niet het geval bleek. De instuctie video geeft goed aan hoe het plaatsen gaat. Alle scharnieren waren al voorgesorteerd in de deur, waardoor wij alleen maar een paar gaten moesten boren. De stalen staatsdeuren zijn nu een maand geleden gereed, dit hadden we eerder moeten hebben, werkelijk fantastisch!

Bekijk gehele project

stalen-deuren-team-nijhuis

Stalen deuren bij Team Nijhuis

Bij dit project in een kantoorpand hebben wij verschillende soorten stalen deuren geleverd bij hun totale kantoorrenovatie. Dit waren onder andere normale taatsdeuren en roterende taatsdeuren, maar ook stalen ramen om de verschillende kantoren in ruimtes in te delen. Van zowel het personeel als van de klanten die bij Team Nijhuis langskomen hebben wij mooie reacties mogen ontvangen. Het resultaat bekijk je in de foto’s hieronder.

Bekijk gehele project

Niels

Eiken overkapping

Bezig om een overkapping te plaatsen van Hardhout Discount. Het geraamte staat bijna. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de overkapping, en daarbij is de overkapping handig in elkaar te zetten door de pen en gat verbindingen. Zodra project klaar is, volgen er meer foto's.

Bekijk gehele project

Veranda 1

Veranda

Wij zijn bijna gereed met de veranda. We gaan nog aan 3 zijden glas plaatsen en het straatwerk moet nog hersteld worden. Zodra dit gereed is, sturen we meer foto's van onder andere onze vlonderplanken. 

Bekijk gehele project

Ligbed 01

Ligbed van Ipe planken

Deze ligbedden zijn gemaakt van Ipe planken van 7 en 9 cm breed. De planken zijn bevestigd met clips, zodat er geen schroefgaten te zien zijn in de vlonderplanken.

Bekijk gehele project