Projecten ter inspiratie

Bekijk wat andere klanten met onze producten hebben gemaakt

Op deze pagina vindt je verschillende projecten om inspiratie op te doen. Heb je ook een project met ons gerealiseerd? Stuur ons dan de foto's, wij belonen je met een kortingsvoucher, voor jezelf of om weg te geven.

WhatsApp ons voor vraag & antwoord.

WhatsApp

Ipe lamellen schutting

Lamellen IPE schutting modern 7.0 cm

Prachtige schutting gebouwd van IPE hardhouten lamellen. Palen met een grondboor in de grond geplaatst. Wij hebben samen met de buren deze moderne schutting geplaatst. Palen om de 1 m1 ongeveer. Onderste lamellen plaatsen was het moeilijkste, maar daarna ging het soepeltjes. Wel belangrijk dat de medewerker van Hardhout Discount ons geadviseerd heeft om de video te bekijken. De overgang clips hadden we anders vergeten. Al met al een aanwinst voor onze tuin. Super blij met het eindresultaat.

Bekijk gehele project

Stalen loft deuren in woonkamer

Stalen loft deuren in Amsterdam

Prachtige stalen deuren laten maken, met 2 zijramen. Super tevreden na ontvangst, en wij hebben deze stalen loft deuren in Amsterdam, in 2 dagen geplaatst.

Bekijk gehele project

Enkele stalen deur, pivot deur

Enkele stalen deur, staatsdeur

Een aanwinst voor ons huis, prachtige staatsdeur aangeschaft tussen de wasruimte en de slaapkamer. 

Bekijk gehele project

moderne schutting van Ipe 5,0 cm latten

Moderne schutting Ipe 5.0 cm lamellen

Via een buur kwamen wij terecht bij deze houthandel. Gelijk toen wij de winkel op zaterdag betraden voelden wij ons thuis en zagen we de producten van ipe hout uitgestald. Niet alleen de kwaliteit maar ook het vakkundig personeel heeft ons doen beslissen om hier een lamellen schutting te kopen. Wij hadden veel nodig, en onze tuin heeft een mega modern karakter hierdoor gekregen. Veel positieve reacties van vrienden tot gevolg. Wij zijn blij met het eindresultaat en raden ieder aan om bij Hardhout Discount hout te kopen!

Bekijk gehele project

Stalenkeuken

Stalen keuken Nijhuis Borne

Wij hebben voor ons media buro een prachtige keuken laten plaatsen. Het aanrechtblad langs de muur is maar liefst 6.6 m1 lang! en het keukeneiland is ruim 5 m1 lang. Een super mooie plek om als team informeel te vergaderen of gewoon een broodje te maken.Door dat deze stalen keuken grenst aan onze kantine, is het een aanwinst voor de zaak. Veel klanten hebben al positief gereageerd. Staal heeft zijn voordelen, het is gemakkelijk schoon te houden, en is ijzersterk.  

Bekijk gehele project

Boomstamtafel

Boomstamtafels op maat gemaakt - Hands for Hair

In het centrum van Hengelo, werden 2 op maat gemaakte boomstamtafels geleverd aan kapsalon Hands for Hair. Hiervoor werden speciale onderstellen gecreëerd. Het blad was ongeveer 3 m1 lang, welke werd gehalveerd  om 2 bladen te krijgen. 

Bekijk gehele project