Op deze pagina vindt u verschillende projecten om inspiratie op te doen. De foto's zijn allemaal aan ons toegestuurd door onze klanten. Heeft u ook een project gerealiseerd met ons hardhout? Stuur ons dan ook de foto's! Wij belonen u met een korting Voucher.

Curaçao project

Hallo Hardhout Discount. Ik heb reeds enkele fotos gemaakt van het eindresultaat. Wel met mijn telefoon, maar rest komt later. Ik wil nog een fotograaf gaan inschakelen om het totale eindplaatje te fotograveren. Maar dan moeten de meubels er eigenlijk ook op staan. Deze worden  nog even tegengehouden door de douane L hier in Curaçao. Wij zijn blij met de bankirai planken! gebruikt 2.1 x 18.5 cm met montage strips voor onzichtbaar schroeven. Ons huis verhuren wij, dit geeft een extra mooie blik. En we hadden nog wat hout over, daar hebben we een mooie poort van gemaakt!

Bekijk gehele project

Hotel Rules Net5 TV

Voor het TV programmen van Net5 genaamd Hotel Rules, hebben wij een hardhouten tafel blad geleverd. Ook benieuwd naar hardhouten tafelbladen? Klik hier

Bekijk gehele project

Ipe moderne schutting

Lekker creatief met hout zijn. We hebben een mooie schutting / poort en bak gemaakt voor de clico's. 

Bekijk gehele project

Ipe vlonderplanken onzichtbaar geschroefd met clips montage

Prachtig mooie vlonder van ipe hout aangelegd in onze tuin geleverd door Hardhout Discount. Online bestelgemak en goed hout ontvangen. We hadden er 1 dag werk aan om de vlonder te monteren, met handig clip systeem. daarna nog met de stenen boarders een dag mee druk geweest, maar het eind resultaat mag er volgens ons dan ook zijn.

Bekijk gehele project

Ipe hardhouten vlonderplanken clips systeem 2.1 x 10.5 cm

Ipe vlonderplanken 2.1 x 10.5 cm

We wisten al tijd dat het oude terras vervangen moets worden, deze hadden we al 20 jaar in de tuin. Bij jullie zagen we het handige kliksysteem om vlonderplanken te monteren. Wij hebben het als goed ervaren. Later dit jaar gaan we er een overkapping van Douglas over heen plaatsen.

Bekijk gehele project

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Gratis proefmonster aanvragen

Betaal opties

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk Overschrijving iDeal Creditcard PayPal AfterPay SOFORT Bancontact KBC/CBC Belfius Direct ING Home’Pay Contant