Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Foto's van klanten

Ben je al klant, en trots op wat je gemaakt hebt?

Stuur ons dan de foto's, wij belonen je met een korting Voucher

Wij belonen je met een kortingsvoucher, voor jezelf of om weg te geven

Stuur ons een bericht via de WhatsApp, we helpen je graag verder

WhatsApp   

Stalen deur in kozijn (stompe deur)

Om de hal van de keuken te scheiden hebben wij besloten om een stalen stompe deur te plaatsen. Deze deur is geplaatst in een L kozijn, en de scharnieren zitten aan het kozijn bevestigd aan de zijkant van de deur. De magneetstrip zorgt voor een strakke afsluiting. Andere deuren in ons huis die van hout zijn hebben ook een 1/4e vakverdeling vandaar dat wij de stalen deur ook hier in hebben laten maken. De lange handgreep maakt voor ons de stalen deur helemaal af. Super tevreden over het eindresultaat. De montage was niet moeilijk, goed kijken en kozijn vastzetten, dan deur in scharnier hangen, mogelijk kozijn bijstellen, glas plaatsen en de glaslatten er inzitten. 

Bekijk meer

Buitenkeuken van staal

Maand geleden hebben wij een buitenkeuken gekocht met een luxe hardstenen blad. De keuken of barretje is van staal en gespoten in flake lak waardoor de zon en licht reflecteren in de lak waardoor het lijkt dat er een glinstering in zit. Wij vinden het helemaal fantaschtisch mooi, en hebben al paar avonden met ons gezin er aan gezeten. Deze zomer zullen wij deze buitenkeuken met regelmaat naar buiten rijden om ook in de tuin er van te genieten.

Bekijk meer

Moderne overkapping Belgie

Moderne overkapping geleverd in een landelijke tuin. Klant heeft er voor gekozen om de wanden op te bouwen met extra regelwerk. De wanden zorgen voor extra stabiliteit. Door alleen de 2 lange kruis schoren in wand te plaatsen was afdoende geweest. Om meerdere rasters in de wand te maken is een klant keuze. Vandaar dat wij dit project ook graag laten zien. Immers bouwt ieder anders. 

Bekijk meer

Stalen deur op maat volgens klant design

Wij maken alle stalen deuren op maat. Omdat geen enkele opening gelijk is. Daarom zijn wij flexibel en kunnen wij ook klant specifiek produceren. Deze stalen deur is daar een voorbeeld van. De vakverdeling is niet wat wij standaard aanbieden maar zoals te zien zeker wel door ons te maken is. Tevens is de bronzen kleur niet staandaard. Voor ons geen probleem. Een stalen deur maat volgens klant design? Wij bouwen aan een mooi eindresultaat.

Bekijk meer

Mancave moderne overkapping

Mancave een moderne overkapping. Bestel je bij ons een moderne overkapping dan krijg je veel zwarte tinten, dat in combinatie met de natuurlijke kleur van hout en of ipe hardhout geeft een super mooie combinatie. Het buitenleven kan in style beginnen. Onze luxe overkappingen zijn de moeite waard.

Bekijk meer

Enkele stalen pivot deur met softclose

Alle stalen pivot deuren zijn uitgevoerd met softclose systeem. De deur monteer je aan de vloer en het plafond. In de onderkant van de deur is het scharnier door ons gemonteerd. Het blokje waarop de deur geplaatst wordt schroef je op de grond. Daar draait de deur op naar weerszijden open. De stalen pivot deur kan je ook op 90 graden aan weerszijden open laten staan. Prachtig professioneel systeem gemaakt in eigen werkplaats.

Bekijk meer