Op deze pagina vindt u verschillende projecten om inspiratie op te doen. Heeft u ook een project met ons gerealiseerd? Stuur ons dan de foto's, wij belonen u met een korting Voucher, voor u zelf of weg te geven.

NU 20% FABRIEKS KORTING - WIJ ZIJN ZOWEL HOUTIMPORTEUR EN PRODUCENT

LOGO HD GIF.jpg

3755-3

Ipe vlonderplanken - 2.1 x 14.0 - zichtbaar schroeven

We kochten een lot Ipé hardhout bij jullie in volle corona crisis, de bestelling ging zeer vlot, mede via het contact op Whatts app.

Bekijk gehele project

4201-2

Ipe tuinpoort + schutting modern - 9 cm

Bij Hardhout discount een moderne poort en schutting besteld. Dit betrof een maatwerk project, waarbij ze ons goed geïnformeerd hebben, en voldoende geleverd hebben. Het volgende project is al in bestelling.

Bekijk gehele project

3966-1

Plantenbak Ipe 2.1 x 14.0 - met clips

Tijdens het transport waren er een aantal planken beschadigd. Dit is prima opgelost door Hardhout Discount. Ik heb extra Ipe vlonderplanken geleverd gekregen, en mocht de beschadigde planken houden. Hiervan heb ik een plantbak gemaakt. Dit is goed gelukt. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

Bekijk gehele project

3926-1

Ipe vlonder 2.1 x 14.0 - clips - balkon

Ik heb bij Hardhout Discount vlonderplanken besteld van Ipe. Deze planken heb ik met clips bevestigd op mijn balkon. Mijn vrouw en ik zijn blij met het resultaat, en kunnen heerlijk genieten op ons balkon.

Bekijk gehele project

3811-1

Ipe vlonderplanken - 2.5 x 14.0 - bij vijver

Hierbij 2 foto's van een aangelegde vlonder met IPE hout door jullie geleverd.De vriend die het aangelegd heeft, was onder de indruk van de kwaliteit van het hout. En het ziet er mooi uit.

Bekijk gehele project

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Gratis proefmonster aanvragen

Betaal opties

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk Overschrijving iDeal Creditcard PayPal AfterPay SOFORT Bancontact KBC/CBC Belfius Direct ING Home’Pay Contant

Bezoek onze showroom