Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Stalen schuifdeuren

Stalen Schuifdeuren

Een stalen schuifdeur in uw interieur plaatsen, geeft direct een andere sfeer en ambiance. Er zijn meerdere soorten stalen schuifdeuren te bestellen via onze site van Hardhout Discount. Zoekt u naar een stalen schuifdeur, dan heeft u bij ons de mogelijkheid om stalen schuifdeuren zelf samen te stellen zoals u wenst. Dit geldt overigens voor alle stalen deuren. De zwarte stalen deuren worden het meest verkocht.  

STALEN SCHUIFDEUREN VOOR BINNEN

Onze zwarte binnendeuren met glas zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een stalen schuifdeur in uw woning, of in uw bedrijfspand wordt voor u op maat gemaakt. Onze stalen binnendeuren zijn uitermate geschikt om ook als buitendeur te gebruiken. Al onze stalen deuren zijn behandeld met een coating. U kunt stalen schuifdeuren binnen in elke gewenste kleur, die aangegeven is op onze site, bestellen. De meest voorkomende afwijkende kleuren worden als optie aangemerkt in onze calculator, zodat u niet voor een standaard zwarte deur hoeft te kiezen. De poeder coating heeft als voordeel dat het slijtvast is, weersbestendig is, en eenvoudig schoon te houden is.

Hardhout Discount biedt u stalen schuifdeur glas aan. Onze stalen deuren worden vervaardigd van dikwandig staal, en gehard glas. De materialen die gebruikt worden zijn kwalitatief hoogstaand. De afwerking van onze stalen schuifdeuren met glas zijn van een hoogwaardig niveau. Een stalen schuifdeur met glas kunt u samenstellen op onze site. Een stalen schuifdeur met glas geeft een chique look in uw woning of bedrijfspand, maar ook een krachtig en stoere uitstraling. Hierdoor krijgt u door deze toepassing de industriële sfeer die u wenst. De stalen schuifdeur glas zijn gemaakt van metaal, inclusief gehard glas. In onze stalen schuifdeuren met glas heeft u de optie om de deuren zodanig samen te stellen zoals u wenst. Wij bieden u de keuze om stalen schuifdeuren samen te stellen met 2 vakken, 3 vakken, 4 vakken of 5 vakken. Er is een optie om hiervan af te wijken, wij kunnen u andere modellen aanbieden, echter dan dient u wel rekening te houden met opgeld. Onze productie van stalen deuren gebeurd in eigen beheer, en is gericht op het materiaal en mallen voor de standaard varianten.

Onze stalen deuren worden door vakkundige specialisten getransformeerd in het type deur die u wenst. Het productieproces begint op het moment dat u de keuze maakt, en een bestelling plaatst.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN STALEN SCHUIFDEUREN?

De stalen schuifdeuren prijzen worden op een eenvoudige manier berekend, en is voor u direct beschikbaar. Hardhout Discount heeft een manier ontwikkeld en bedacht om de kosten voor het fabriceren van een stalen deur zo laag mogelijk te houden. Stalen deuren zijn echter wel kostbaarder dan traditionele houten binnendeuren die nu veelal in woningen gebruikt worden. Stalen deuren zijn exclusiever, en geven de juiste industriële look die men wil creëren. Een stalen schuifdeur heeft een productieproces die enorm verschilt met het productieproces van een houten deur. Een stalen schuifdeur is voorzien van een rail, waardoor de prijs hoger ligt ten opzichte van een standaard draaideur. Om de stalen schuifdeuren prijzen te bereken kunt u gebruik maken van onze calculator. De calculator staat op onze site, en is zeer eenvoudig te gebruiken. Dit geldt overigens ook voor onze taatsdeuren

Op het moment dat u het type deur geselecteerd heeft, en de juiste maten zijn ingevoerd, krijgt u de berekening en de prijs van de stalen schuifdeur te zien. Een offerte aanvragen hoeft u niet te doen, zoals op menig site wel het geval is. Zodra u het eens bent met de prijs, kunt u de stalen schuifdeur bestellen. De stalen schuifdeur wordt vanaf 4 weken bij U afgeleverd met een handleiding om de stalen schuifdeur te installeren. Een stalen schuifdeur monteren is niet moeilijk. Als u de handleiding goed doorleest, is de installatie van de stalen schuifdeur in uw woning eenvoudig te realiseren.