10% extra kassa korting

Verticale lamellen schutting

Elke lamellen schutting in | vertikaal uitgevoerd | bestel je  bij Hardhout Discount .nl.  Een grote voorraad Ipe hardhout voor een scherpe prijs. Lamellen schuttingen horizontaal maar ook verticaal gemonteerd.

Bekijk alle lamellen schuttingen

Een prachtige bruine en lichtbruine kleur van het Ipe hardhout, met gelijkmatige structuur en uiterst fijne nerf, straalt Ipe hout natuurlijke elegantie uit. Slijtvast, sterk en vertoont het minimale werking dat is het kenmerk van ipe hout. Je schutting zal er er niet alleen prachtig uitzien. Daardoor ook bestand tegen de tand des tijds. Ipe hout is de beste houtkeuze. Uitstekende eigenschappen van Ipe hout zal je gaan ontdekken, en laat je projecten floreren met deze goede en elegante hardhoutsoort.

Moderne schutting 5.0 cm van ipe hardhout Vandaag populair!

Schutting modern - 5.0 cm Lamellen

IPE - 5.0 cm  
Clip montage  
Klik systeem   
   
Hoogte: 1.80 -2.00 -2.10 m1
Gratis: Clip + Schroef

v.a. € 264,00 per m1 v.a. € 316,80 per m1

Bekijk product

Je eigen moderne schutting bouwen met kwalitiets materiaal als hardhouten schuttingplanken en hardhouten schuttingpalen. Zelf gemakkelijk op maat te zagen en op te bouwen. Alle onze schuttingen op maat zijn niet moeilijk te bouwen zelfs wat minder handig bent.  Elk product is voorzien van een bouwhandleiding om een moderne vertikale schutting op te bouwen. Natuurlijk leveren wij allemarialen en kom je niet te kort. 

De basis van je tuin is je schutting. Maak je een verticale lamellen schutting in je tuin dan dan is het daarna niet meer moeilijk om de rest van je tuin aan te kleden. Elke mooie tuin bouwen dan is je schutting bepalend voor de sfeer.

Bekijk alle lamellen schuttingen

Een proefmonster aanvragen zodat je vooraf kan ruiken en voelen dat Ipe hardhout de juiste keuze is. 

Welke keuze schutting je ook maakt. Wij hebben al het hout op voorraad en daardoor is er geen langere levertijd. Tevens laten wij zien op de site hoeveel meters wij nog beschikbaar hebben. . Plaats je bestelling vandaag dan kunnen wij meestal al uitleveren vanaf 2 dagen. Of kies een latere leverdatum datum, als met 2 dagen uitleveren te snel voor je is. 

Toch nog vragen over welke houtsoort je het beste kan kiezen. Of welke hoge schutting het beste bij jou past? Of vragen over onderhoud van je geluidswerende schutting? Elke houtsoort kan je oliën om de kleur te behandelen. Olie opbrengen is niet veel werk en is 2 tot 3 maal per jaar aan te raden.

Het adviesteam helpt je graag. Elke werkdag van 10.00 tot 15.00 uur bereikbaar via 074-7440163 en via info@hardhoutdiscount.nl. Maar ook in de avonden en weekenden staan we voor je klaar via de app.

Stuur ons een bericht

WhatsApp   

Zaterdag's zijn wij vaak geopend om te kijken in onze showroom in Hengelo. Inspiratie opdoen voor jouw hardhhouten moderne lamellen schutting en maak een afspraak met ons adviesteam. Wij helpen je graag verder om samen de mogelijkheden te bespreken.

Afhalen van een bestelling is geen probleem, snel starten met de bouw van jouw nieuwe lamellen schutting.