Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Stalen deuren woonkamer

Wanneer u kiest voor een stalen deur in de woonkamer, bent u bij Hardhout Discount op het goede adres. Een stalen deur brengt de juiste sfeer en ambiance in uw woonkamer, wanneer u kiest voor een industriële look. Hardhout Discount biedt meerdere modellen stalen deuren aan, welke u kunt zien op onze site.

BELANGRIJK: * AL ONZE STALEN DEUREN ZIJN AAN 2 ZIJDEN IDENTIEK. * WIJ GEBRUIKEN EXTRA SMALLE PROFIELEN, VOOR EEN MOOIER EINDRESULTAAT. * POEDERCOATING GEEFT EEN SLIJTVASTE EN ONDERHOUDSVRIJE AFWERKING. * TAATSCHARNIEREN IN PROFFESIONELE KWALITEIT. * ONZE STALEN DEUREN ZIJN ONDERHOUDSVRIJ, GESCHIKT VOOR INTENSIEF GEBRUIK. * KIJK VOOR DE MONTAGE VIDEO OP YOUTUBE. Voor een deur zijn de afmetingen inclusief de benodigde ruimte voor het verstelbare scharnier gecorrigeerd (de deur zelf is dus iets kleiner). Wij leveren een complete stalen deur, en/of stalen raam als bouwpakket bij u thuis. Eenvoudig te monteren, kijk onze montage video voor tips en tricks. Wij plaatsen niet, ook niet nodig, want u kan het gemakkelijk zelf. Dit bespaart u ook nog eens veel geld. De levertijd is doorgaans ca. 4 weken na opdracht. EXTRA INFORMATIE: * ONDERSTAANDE AFBEELDING VOLLEDIG IN DETAIL GETEKEND. * GEHEEL VOLGENS UW INGEVOERDE GEGEVENS OPGEMAAKT. * CONTROLEER DE AFMETINGEN GOED, VOORDAT DE BESTELLING GEPLAATST WORDT.

De modellen stalen deuren voor in de woonkamer die wij hebben zijn; Het model stalen taatsdeur is een deur met een scharnier aan de onderzijde van de stalen deur, welke in de vloer wordt bevestigd. Aan de bovenzijde zit ook een scharnier, welke aan het plafond wordt bevestigd. De stalen taatsdeur wordt gemaakt van staal en voorzien van gehard glas. Een taatsdeur kan beide richtingen op draaien, dus kan zowel naar binnen als naar buiten geopend worden.

Stalen deuren en boomstamtafels in de showroom Stalen deuren op maat gemaakt

Het model draaideur komt technisch overeen met een traditionele draaideur. De draaideur heeft scharnieren op de deurpost, en kunnen in één enkele richting draaien. De scharnieren zijn bevestigd aan de binnenzijde van de deur, en worden gemonteerd aan het kozijn. Onze draaideuren zijn 4 cm dik, en hebben dus dezelfde dikte als een traditionele draaideur. Het model draaideur kan eveneens voorzien worden met meerdere vlakken gehard glas.

Het model schuifdeur beweegt zijwaarts, en hangt aan 2 punten aan de bovenzijde vast aan een schuifrail. Industriële stalen schuifdeuren bewegen voor een muur of wand langs. De schuifdeuren hangen aan een rail. Deze rail is bevestigd aan de muur of wand.

Hoe kan ik de deuren bestellen?

De stalen deuren voor in de woonkamer kunnen besteld worden via onze site. Middels onze calculator kunt u uitrekenen wat een stalen deur kost, nadat u heeft opgegeven welk model stalen deur u wenst, welke afmetingen de stalen deur moet hebben, en of er gehard glas verwerkt moet worden. De stalen deuren worden behandeld met een primer, en nadien in de door u aangegeven kleur voorzien van poedercoating.