Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Retourneren

U heeft het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een verklaring op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van ons retourformulier, deze kunt u downloaden onderaan deze pagina.

Openingstijden Hardhout Discount Online BV, elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Ons AdviesTeam; Joost, Marco, Tom en Manon, staan voor u klaar

 • U kunt ons ook direct e-mailen: info@hardhoutdiscount.nl
  Bel ons kantoor in Hengelo: 0623373177

  WhatsApp ons voor snelle vraag & antwoord.

  WhatsApp

Retourneren van artikelen kan alleen onder de volgende voorwaarden

 • Kosten voor beschadigingen (door verwerking / montage) zijn voor de koper.
 • Retour kosten zijn voor rekening koper.
 • Voorzien van orginele labels en stickers indien dit redelijkwijze mogelijk is.
 • Indien artikelen niet speciaal voor u op maat zijn gemaakt. Op maat gemaakte artikelen worden niet retour genomen.
 • Niet snel kan bederven of kan verkleuren, is het hout dermate verkleurd door weersinvloeden omdat het niet afschermt hiervan heeft gestaan, dan nemen wij het hout niet retour. U krijgt dan geen restitutie.
 • Stevig verpakt, het liefst in orginele verpakking. Is dit niet mogelijk maak dan gebruik van bijvoorbeeld bubbeltjesfolie en zorg ervoor dat alles samengebundeld is, en schadevrij vervoerd kan worden.
 • Retourformulier dient volledig en correct te zijn ingevuld.

De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer (deels) kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. U dient zelf zorg te dragen voor transport van de retourzending. Zorg daarom altijd voor een verzendbewijs. Print het Europees retourformulier (zie hieronder). Dit formulier graag volledig ingevuld toevoegen aan uw retourzending.

 • Wij willen u verzoeken om de producten ongebruikt te laten en indien mogelijk in de originele onbeschadigde verpakking te laten zitten.
 • Heeft u vragen? Bel 074-3033602 of e-mail ons, vermeld hierbij altijd uw ordernummer en naam.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept en wij hebben de goederen retour ontvangen die op deze bestelling van toepassing zijn, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen en de levering retour hebben ontvangen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Wij controleren altijd de retour goederen, waardevermindering van de goederen is voor rekening koper.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

www.hardhoutdiscount.nl/modelformulier-voor-herroeping