Kwaliteitsproducten met luxe uitstraling

Terrasafscheiding van luxe hardhout | Hardhout Discount

Een luxe terrasafscheiding creëren in je tuin: onze mogelijkheden

Een luxe terrasafscheiding van hout in je tuin: de manier om jouw tuin te veranderen in een moderne en stijlvolle uitstraling! Maar hoe pak je dit eigenlijk aan? Wat zijn de mogelijkheden en hoe monteer je zo’n houten terrasafscheiding? 

Een terrasafscheiding van hout met vlonderplanken

Een terrasafscheiding van hout geeft een industrieel effect aan je tuin. De natuurlijke eigenschappen van hout geeft een unieke uitstraling: elke terras afscheiding is anders. Zo is een lamellen schutting voor in de achtertuin een van de meest gekozen toepassingen als het gaat om het maken van een afscheiding terras. 

Een logische keuze, want een terras van lamellen planken is een echte eyecatcher in jouw tuin. Een terrasafscheiding van vlonderplanken monteren hoeft niet moeilijk te zijn:  In een handomdraai creëer jij jouw terrasafscheiding met het handige kliksysteem. 

Een terrasafscheiding met IPE hardhout

Hardhout Discount is dé hardhout specialist van de Benelux. Wij hebben al ruim vijftien jaar tal van klanten geholpen met op maat gemaakte hardhout producten van IPE hardhout. IPE hardhout legt de basis voor jouw terrasafscheidingen. Waarom? IPE hardhout splintert niet, behoudt jarenlang zijn mooie diepe kleur en is van nature bestand tegen rot, schimmels en insecten. 

Een perfecte keuze als het om een afscheiding voor terras gaat. Je wil uiteraard met zo min mogelijk onderhoud jarenlang van het perfecte tuinterras genieten. Onderhoud voor een terrasafscheiding hout is wel nodig, maar hoeft niet veel tijd te kosten. Maak gebruik van onze eenvoudige onderhoudsproducten en maak jouw afscheiding terras tuin periodiek schoon. Zo geniet jij nog langer van jouw schone terrasafscheiding.

Voordelen van een terrasafscheiding van hout

Naast kwaliteit en luxe uitstraling geeft een terrasafscheiding veel meer voordelen dan je denkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Meer privacy en comfort: een luxe houten terrasafscheiding biedt niet alleen privacy, maar ook comfort. De terrasafscheiding met lamellen planken creëert een afgeschermde ruimte waarin je heerlijk kunt ontspannen zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf. Je kunt hierbij zelf kiezen uit de breedte van de planken, of deze open moeten zijn of meer gesloten. 
  • Duurzaamheid en weerbestendigheid: Onze terrasafscheidingen van IPE hardhout staan bekend om de hoge kwaliteit.  Of het nu gaat om regen, wind of zonlicht, met goed onderhoud blijft jouw terrasafscheiding jarenlang mooi en functioneel.
  • Gezelligheid en sfeer: een luxe houten terrasafscheiding geeft sfeer en warmte aan de buitenruimte. Geniet afgeschermd van gezellige momenten met vrienden of familie.

Een terrasafscheiding bestellen bij Hardhout Discount

Van verticaal tot horizontaal, zwart of hout, terrasafscheiding voor in de tuin of een afscheiding terras balkon: bij ons is er veel mogelijk als het om terrasafscheidingen gaat. Neem een kijkje tussen ons uitgebreide assortiment of stel zelf eenvoudig je terrasafscheiding samen met onze handige online rekentool

Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom aan de Binnenhavenstraat 107 in Hengelo, Overijssel. Plan je afspraak in en kom langs om fysieke showmodellen te bekijken. Heb je gelijk een vraag over het samenstellen van jouw ideale terrasafscheiding? Stuur ons een berichtje via WhatsApp

Tags voor dit artikel: