WhatsApp
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
WhatsApp
WhatsApp

Schuttingpalen

Hardhouten palen

Harthouten palen zijn in Europees hardhout te leveren, en te leveren in Tropisch hardhout. Europees hardhout in Lariks Douglas of Eiken palen zijn ook bij ons te koop. Lariks of Douglas wordt veel toegepast in constructie hout, dit is voor veranda’s overkappingen of tuinhuisjes. Hardhouten palen zijn zeer breed toepasbaar en zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen. De meest voorkomende houtsoorten zijn Azobe, Angelim, Massaranduba en Bankirai, in geschaafde of fijnbezaagde variant.

Hardhouten palen geschaafd of fijbezaagd?

Wij verkopen zowel hardhouten palen in geschaafde variant als in fijnbezaagd. Doorgaans worden hardhouten geschaafde palen gebruikt als het zichtwerk gemaakt wordt, en een fijnbezaagde paal als uiterlijk niet een belangrijke rol speelt.

StarTimber hardhout producten is zowel in voorgeschaafd als in volledig geschaafde paal beschikbaar. Een geschaafde paal heeft een extra machinale bewerking gekregen, waardoor deze paal duurder is dan een traditionele fijbezaagde hardhouten paal. Dit geld ook voor een voorgeschaafde paal van StarTimber, deze is net iets duurder dan een fijnbezaagde paal.

Afrasterings palen als voor afbakening van snelwegen of een kippen ren, worden veelal in fijnbezaagd uitgevoerd. Maar als u niet voor een afrasterings paal kiest, en bijvoorbeeld een schutting gaat plaatsen dan wordt doorgaans een geschaafde paal gebruikt.

Hardhouten palen in weide palen daar en tegen kunnen in beide varianten worden gemaakt. In de paarde sport wordt doorgaans alleen geschaafd materiaal toegepast, omdat anders een paart zich kan blesseren aan een fijnbezaagde weide paal. Een weide paal die geschaafd is heeft een ronde hoek en is splinter vrij, daarom wordt voor deze paal gekozen.

Waarom kiest u hardhouten palen van hardhout discount online?

Hardhout discount online levert alleen maar duurzaam geproduceerd hardhout, volgens alle regels en wetgeving die wordt voorgeschreven binnen en buiten de EU.

Wij controleren de hardhouten palen en al de andere maten zelf in de landen van herkomst op legaliteit. Dit is onder andere erg belangrijk voor het voortbestaan van het tropisch regenwoud. Teven bewaken wij hierdoor de kwaliteit, en kunnen wij er voor zorgen dat wij altijd voorraad hebben.

Geschaafde hardhouten palen

Onze hardhouten palen zijn splinter vrij en recht van draad. Een fijnbezaagde paal heeft een ruwe oppervlak en bevat altijd wat splinters. StarTimber hardhouten palen zijn licht voorgeschaafd, waardoor deze palen een gladder oppervlakte hebben gekregen. Dit is niet een volledige geschaafde paal, maar een voorgeschaafde soort opgepoeste paal. StarTimber is daarom iets duurder dan een standaard hardhouten palen in fijnbezaagd, maar goedkoper dan volledig geschaafde paal. StarTimber hardhout is splinter vrij is gemaakt. In tegenstelling van een fijbezaagde paal, die niet geheel maat vast is en nog splinters bevat.

Als u een schutting of overkapping gaat plaatsen, geeft het mooiste eindresultaat als u StarTimber verwerkt. StarTimber hardhout is met nog meer zorg geproduceerd, dit ziet u terug in de afwerking van het hout.

Hardhouten palen

Hardhouten palen komen uit de regenwouden uit Afrika en Zuid America. Wij importeren al het hardhout volgens de laatste wet en regelgeving. Tevens gaan wij regelmatig naar alle zagerijen toe om te controleren, niet allen op kwaliteit maar ook op alle wettelijke eizen. Onze hardhouten palen zijn met de grootst mogelijke zorg in het land van herkomst uit gesorteerd. Dus alleen het beste hout wordt aan u verkocht. Natuurlijk is hout een natuur product en zijn er toleranties. Toch trachten wij de hoogst haalbare kwaliteit die mogelijk is te leveren.

Hardhout discount heeft de beste prijs en kwaliteit verhouding in hardhouten palen.

Door de uitstekende verpakking en de hoge kwaliteit van het hardhout, ontvangt u een mooi pakket, voor het mooiste eindresultaat. U kan ons product niet kopen in de bouwmarkt. Wij hebben een brede assortiment en kwaliteit, Hardhout Discount is de online dealer voor europees hardhout als Douglas en Eiken, en tropisch hardhout

De producten en hardhouten palen van hardhout discount online.

Met alle goedkope producten van Hardhout Discount online, maakt u betere en mooiere projecten. Al ons webwinkel hardhout is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Wij onderscheiden ten opzichte van de andere aanbieders, wij hebben niet allen goedkope producten maar ook zeer snelle leveringen. Vandaag voor 12 uur besteld, de volgende werkdag al in huis. Alle producten ook de hardhouten palen die wij aanbieden hebben wij op voorraad. Wij zijn ook de online dealer van het kwaliteit merk StarTimber. Met Startimber hardhouten palen maakt u alles nog veel mooier en beter.

Voor elke klus heeft Hardhout discount een passende oplossing. U kan het zo gek niet bedenken een schutting, bloembak, terras of overkapping in hardhout. Wij hebben een houtprofiel en of afmeting beschikbaar op maat aan u geleverd. Deze producten zijn zeker niet in de bouwmarkt te verkrijgen.

Hardhouten palen van Hardhout discount ook voor de professionele gebruiker. 

Wij zijn onderscheidend in het leveren van hardhout. Wij zijn dealer van StarTimber en hebben eigen grote voorraden in Europees en tropisch hardhout. Ons hout is zo hoog van kwaliteit dat ook de professionele gebruiker ons steeds vaker weet te vinden.

Wij leveren per stuk graag aan u, maar wij zijn ook sterk in het leveren van volle pakketten.

De prijs van volle pakketten staat niet online vermeld, vraag ons per mail wat de pak prijs is. Dit is voordeliger omdat wij er geen arbeid aan hebben als wij een vol pak verkopen.

Wij verpakken elke bestelling op een pallet, tevens dekken wij het hout af met plastic. Een vrachtwagen met heftruck ( kooi aap ) bezorgd u het hout waar u maar wil. Dit kan bij u op de zaak of direct op uw project locatie. Uw gemak onze service

Dit doordat de wij het hout goed verpakken en bij ons alles overdekt opslaan is altijd de versheid van dit product gegarandeerd. Vergrijste hardhouten palen, of besmeurde delen door transport zijn tot bijna nul gereduceerd. Alle uiteinden van het hout worden twee keer met speciale vocht sealer behandeld, Hardhout heeft een hoog vocht gehalte. De sealer zorgd ervoor dat het vocht minder snel uit het hardhout zal onttrekken, dit bevorderd de stabiliteit van het hardhout op lange duur, want het bestaande vocht wat in hardhout zit zal minder snel uit het hout onttrokken worden, waardoor het hout meer tijd heeft om te klimatiseren in ons klimaat.

Wij leveren hardhout producten met de duurzaamheidklasse 1 of 2, dit zijn technische benamingen voor hoe lang hout mee gaat. Klasse 1 of 2 zijn de hoogst haalbare klasse, dus het meest duurzame tropisch hardhout. Al het hout gaat op den duur rotten als dit met water en of grond in aanraking komt. Met ons tropisch hardhout bent u dus gegarandeerd van een zeer lange levensduur.  Hout controleurs van hardhout discount online controleren het gehele productie proces alsmede in land van herkomst, en bij binnen komst van de goederen in Nederland meerdere malen. Voor dat het hout bij hardhout discount online binnen komt. Daardoor bent u als klant verzekerd van een mooi en beter product.

Tropisch hardhout voor overkappingen, veranda’s of tuinhuisjes wordt vaak alleen als staanders toegepast. Tropisch hardhout is zwaarder in soortelijk gewicht en moeilijker te bewerken dan Lariks Douglas of Eiken.

Tropisch hardhout is veel duurzamer dan Eiken of Lariks Douglas.

Daarom is het aan te raden als u houten palen in de grond verwerkt dit in tropisch hardhout uit te voeren. Verwekt u palen of hout boven de grond, dan is Eiken of Douglas ook afdoende voor lange levensduur. Ook het schilderen van hout, verlengt de levensduur.

Verzending naar Nederland en België.
Pakket S
Ijzerwaren
Pakket L
Houtlengtes t/m 3 meter lengte
Pakket XL
Houtlengtes 3 tot 4 meter lengte
Nederland
Vandaag voor 12.00 uur besteld, de eerstvolgende werkdag geleverd
Vanaf € 150 orderwaarde gratis bezorging
Vanaf € 995 orderwaarde gratis bezorging
Vanaf € 1250 orderwaarde gratis bezorging
België
Vandaag voor 12.00 uur besteld, binnen 3 werkdagen geleverd
Vanaf € 500 orderwaarde gratis bezorging
Vanaf € 1500 orderwaarde gratis bezorging
Vanaf € 3000 orderwaarde gratis bezorging

Wij leveren alle houtpakketten met een grote vrachtwagen voorzien van mobiele heftruck

Meer informatie