Klachten

Altijd je klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen info@hardhoutdiscount.nl
Wij reageren op elke email, dus ook op een klacht mail

Wij streven naar 100% klanttevedenheid 
Maar weten ook dat er soms bij ons, of bij jou als klant iets mis kan gaan waardoor er ontevredenheid ontstaat. Wij zijn kritisch naar onze eigen organistatie, en proberen een zo goed mogelijke proces te ontwikkelen waardoor wij klachten kunnen voorkomen. 
Maar let wel; "recht is recht en krom is krom" niet alle klachten zijn altijd terecht
Niet elke klant zal tevreden zijn met onze oplossing, dat beseffen wij ons.
Toch steven wij wel naar een 100% klachtoplossing en tevredenheid.
Onze spreuk; "Een klacht is een geschenk".
Daardoor krijgen wij, bij een gegronde klacht en soms ook een ongegronde klacht, altijd een kans om beter te doen. Want een ontevreden klant, kan nooit ambassadeur van ons bedrijf zijn. 

Onze producten en de presentatie
Daarom staan er duidelijke foto's en productomschrijvingen op onze site. We hechten veel waarde aan je mening, en klanttevredenheid. Belangrijk is het om wel de montage instructies te volgen. Want niet correct gemonteerd, is natuurlijk nooit geen garantie.

Wij zullen je altijd te woord staan, en de klacht zo goed als mogelijk proberen op te lossen.

Leidt je klacht niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.