Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hardhoutdiscount.nl of te bellen naar 074-303 36 02.

Wij streven naar 100% klanttevedenheid. Maar weten ook dat er soms bij ons, of de klant iets mis kan gaan waardoor er ontevredenheid is ontstaan. Wij zijn kritisch naar onze eigen organistatie en proberen een zo goed mogelijke proces te ontwikkelen waardoor wij klachten kunnen voorkomen. 

Maar let wel; "recht is recht - krom is krom" niet alle klachten zijn terecht, en niet elke klant zal tevreden zijn met onze oplossing, dat beseffen wij ons. Toch steven wij wel naar een 100% klachtoplossing en tevredenheid. Wij zeggen hier; "Een klacht is een geschenk". Daardoor krijgen wij, bij een gegronde klacht en soms ook een ongegronde klacht, wel een directe kans om nog beter te doen.
Een ontevreden klant, kan nooit ambassadeur van ons bedrijf zijn. 

Onze producten en de presentatie daarvan
Daarom staan er duidelijke foto's en productomschrijvingen op onze site. We hechten veel waarde aan uw mening, en klanttevredenheid. Wij zullen u altijd te woord staan, en uw klacht zo goed als mogelijk proberen op te lossen.

Leidt uw klacht niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING