Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Stalen buitendeuren

Hardhout Discount biedt stalen binnendeuren aan, die ook als stalen buitendeur gebruikt kunnen worden. Een zwarte stalen deur is het standaard model, echter kunt u ook uit andere modellen en kleuren kiezen. De meest voorkomende afwijkende kleuren zijn als optie aangemerkt in onze calculator, zodat u niet voor een standaard zwart kleur deur hoeft te kiezen. Hardhout Discount heeft er bewust voor gekozen om al onze stalen deuren te voorzien van poedercoating. Poedercoating is slijtvast, weersbestendig, en eenvoudig schoon te houden. Onze stalen buitendeur is hierdoor uitermate geschikt om als buitendeur te gebruiken. Een stalen buiten deur kan je niet via de calculator bestellen maar wel samen stellen. Bericht ons als een buitendeur wil bestellen.

STALEN BUITENDEUR MET KOZIJN

Stalen buitendeuren zijn op dit moment de trend in het interieur van woningen of bedrijfspanden. Daarbij kan ook een stalen buitendeur met kozijn horen. Een kozijn is in elke gewenste beschikbare kleur te bestellen, en wordt aangeboden middels onze calculator. Een stalen buitendeur met kozijn is te bestellen afhankelijk welk model deur U kiest. Bij een stalen taatsdeur is een stalen deurkozijn niet altijd nodig, maar kan wel besteld worden. Bij een stalen schuifdeur is vaak geen stalen kozijn, aangezien een stalen schuifdeur voor het kozijn en de muur langs schuift.

Er worden drie modellen stalen buitendeuren in het assortiment van Hardhout Discount aangeboden. De drie modellen stalen buitendeur zijn als draaideur, schuifdeur of taatsdeur te bestellen middels onze calculator welke u kunt vinden op de site van Hardhout Discount.

Onze stalen buitendeuren met glas worden voorzien van gehard glas. De stalen buitendeuren met glas zijn te bestellen met 2, 3, 4 of 5 vakken. De kwaliteit van stalen buitendeuren met glas is beter en exclusiever dan een houten buitendeur. Onze kwaliteit stalen buitendeuren met glas is vaak hoogwaardiger dan veel andere leveranciers. Dit komt doordat wij onze stalen deuren bewerken met een hoogwaardige poedercoating.

De prijzen voor stalen buitendeuren zijn bij veel aanbieders verschillend. Dit komt mede doordat de kwaliteit van de vele aanbieders uiteen lopen. Veel aanbieders van stalen deuren fabriceren hun product van dun staal, de afwerking verschilt dus met hoe wij het doen. Onze stalen deuren zijn glad afgewerkt, worden gemaakt van dikwandig staal, maar zijn toch elegant.

De prijzen voor stalen deuren zijn verschillend opgebouwd. De prijs is sterk afhankelijk van welk type deur u kiest, de hoeveelheid materiaal er gebruikt wordt en de arbeid die het kost om een stalen buitendeur te maken. Om de prijs eenvoudig te berekenen heeft Hardhout Discount een calculator ontwikkeld. Hier kunt u aangeven welk model deur u wenst, de maat van de deur en de vakverdeling. Nadat u de gevraagde gegevens ingevuld heeft krijgt u de prijs en kunt u de gewenst deur bestellen. Wij leveren u de deur vanaf 4 weken bij u af.

STALEN DEUREN VOOR BUITEN

Onze stalen deuren voor buiten kunnen in woningen, bedrijfsgebouwen of overkappingen als stalen tuindeur gemonteerd worden. Een stalen deur buiten kan bijvoorbeeld uitgevoerd worden met verschillende vakken gehard glas. Alle stalen buitendeuren worden in eigen beheer geproduceerd, waardoor de kosten laag gehouden wordt.