MODERNE IPE SCHUTTINGPLANKEN

Direct samenstellen

 

 

Schutting planken zijn leverbaar in verschillende houtsoorten . U kunt kiezen om zelf een eigengemaakte tuinscherm te produceren van lossen planken, of een kant en klaar product te kopen. Schutting planken kunnen worden gemonteerd in tuinschermen, of te koop als kant en klare tuinschermen met doorgaans 15 planks schutting planken. De meeste mensen kiezen voor een kant en klare schutting elementen. Deze is opgebouwd uit schutting planken geschroefd een hardhouten tuinscherm. En wordt geplaatst in combinatie met een hardhouten paal, deze paal is er in diverse profielen, diktes en lengtes verkrijgbaar. Een paal is eenvoudig met een grondboor te plaatsen, en de tuinschermen kunnen met eenvoudige klipjes bevestigd worden aan de hardhouten palen. Het mooiste resultaat krijgt u als u een geschaafde paal gebuikt. Hoe dikker de paal, hoe robuuster de tuinafscheiding wordt. Als u kiest voor een houtproduct van StarTimber dan heeft u de beste kwaliteit hardhout gekocht. Een deklat over de schuttingen en palen geeft een mooi gekaderd eindresultaat, en fungeert tevens als afwater lat. Een goedkoper alternatief is om voor Douglas te kiezen, Douglas-hout heeft namelijk een fijne houtnerf waardoor deze houtsoort zeer geschikt is voor het gebruik van een Schutting plank. Tevens wordt Douglas-hout gebruikt voor spanten en vele andere buiten toepassingen. De meest simpele manier en ook goedkoop is om een afscheiding te maken van een paar palen in de grond en hier een schutting plank op te spijkeren, maar schroeven is beter. Let op bij hardhout is voorboren noodzakelijk. Bij losse montage van schutting planken wordt er meestal 16 of 17 planks aantallen gebruikt.

De kunst van een houten omheiningen plaatsen heeft zich ondertussen doorontwikkeld. Wij hebben een goede montage handleiding, waardoor iedereen een schutting planken kan monteren of plaatsen op een goedkope manier. Er zijn vele verschillende mogelijkheden ontstaan in schutting planken van stevig en robuust, van klassiek tot modern, van strak of juiste een speelse afwerkingen. Van hout kunt u echt van alles maken.

Bij Hardhoutdiscount.nl komt u alles te weten over schutting planken, en u vind hier allerlei handleidingen en info en tips. De handige calculator geeft snel en handig uw keuze weer. En natuurlijk kunt u voor alle benodigde producten terecht in ons assortiment. Wij helpen u adviseren en het kopen van de producten bij hardhout Discount gaat makkelijk en veilig en 24 uur naar u bestelling kunt u al aan de slag!

Gemakkelijk online bestellen

U kunt de producten van uw keuze, wellicht een mooi en goedkope schutting van 15 planks eenvoudig online bestellen in onze webshop. Ons laag gestelde Franco levering, bespaart u op de kosten. Wij hebben natuurlijk altijd een extra aantrekkelijke aanbieding in de outlet store wellicht wel in schutting planken en vergeet niet wij zijn de goedkoopste online winkel. In onze webshop vindt u bijna alles op hout gebied, voor uw tuin of terras. Betalen doet u in een uiterst veilige omgeving. We bieden u de mogelijkheid om met Ideal, Visa, Mastercard of met Afterpay te betalen. Wij leveren het bestelde hout met een kraan bij u voor de deur. Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg , de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel bieden u als consument meer waarborgen dan de wet stelt, veilig en vertrouwd dus.

Gratis monsterstukken

Wilt u nieuwe schutting planken plaatsen, en komt u er maar niet uit welke planken u moet kiezen? Of wellicht twijfelt u tussen 2 kleuren? Of misschien wilt u een beter beeld krijgen bij een 15 planks kant en klare schutting. Dan kan u geheel vrijblijvend en gratis een monsterstuk aanvragen via onze webshop. Ga naar de webshop en maak eenvoudig de keus voor uw gratis monsterstuk van Hardhoutdiscount.nl

Openingstijden Hardhout Discount?

Wij zijn geopend op werkdagen van 8.00 tot en met 17.00 om al uw vragen te beantwoorden en hulp bij uw project. Alles wat u hoeft te doen is even te bellen of te mailen. Om ons te bellen, belt u met +31 (0)74-3033602 of mail naar info@hardhoutdiscount.nl.

 

Bezoek onze showroom