Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling
Tuinafscheiding laag voortuin

Tuinafscheiding laag voortuin

Ben je op zoek naar een subtiele manier om privacy toe te voegen aan je voortuin zonder het gevoel van ruimte te verliezen? Bij Hardhout Discount vind je een ruim aanbod aan lage schuttingen die je voortuin compleet maken. Stel jouw tuinafscheiding laag in je voortuin makkelijk samen met onze moderne schutting rekentool!

Lees het artikel

stormschade-schutting

Stormschade schutting opgelopen?

Een omgewaaide schutting door stormschade is een vervelende situatie. Je bent ongetwijfeld vast zoekende naar een passende oplossing, of je wil voorkomen dat je te maken krijgt met stormschade bij je schutting. In dit artikel geven wij je praktische tips mee over de mogelijke oplossingen en wat je kan doen om schutting stormschade te voorkomen.

Lees het artikel

schutting-dicht-maken

Hoe maak je een schutting dicht?

Een van de belangrijkste functies van schuttingen is privacy. Een hoge schutting zorgt ervoor dat niemand over je schutting heen kan kijken, zodat jij kan relaxen in je eigen tuin. Maar ook de doorkijk schutting oplossen is belangrijk. Je wil namelijk niet dat iemand door je schutting heen kan kijken. Een schutting dicht maken kan op verschillende manieren. Welke dat zijn, leggen we je uit.

Lees het artikel

hoe-hoog-mag-een-schutting-zijn

Hoe hoog mag een schutting zijn?

Wanneer je aan het kijken bent naar een nieuwe schutting zul je je ongetwijfeld afvragen: ‘hoe hoog mag een schutting zijn?’ Het antwoord is: maximaal 2 meter zonder vergunning. Een schutting hoger dan 2 meter kan het uitzicht van de buren belemmeren en de openheid van een gebied aantasten. 

Lees het artikel

groene-aanslag-verwijderen-schutting

Groene aanslag verwijderen schutting

Een groene aanslag op je schutting doet niet alleen afbreuk aan de uitstraling van je tuin, maar het kan ook schade veroorzaken en de levensduur van je schutting verkorten. Gelukkig zijn er verschillende effectieve methoden om groene aanslag te verwijderen en je schutting weer te laten stralen. Lees snel verder hoe je groene aanslag van schutting kan verwijderen!

Lees het artikel

7-soorten-schuttingen.jpg

7 soorten schuttingen van Hardhout Discount

Ben je op zoek naar wat schutting inspiratie voor je tuin? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Hardhout Discount hebben we een scala aan diverse hardhouten schuttingen die zowel luxe als moderniteit uitstralen. In dit artikel nemen we je mee langs 7 type hardhouten schuttingen, zodat je een idee krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Leun achterover en laat je inspireren door de wereld van hardhouten schuttingen bij Hardhout Discount.

Lees het artikel