vlonderterras-tuintrends-2023

Vlonderterras tuintrends 2023: geef jouw tuin een frisse make-over!

Klaar voor een tuin make-over, maar nog op zoek naar terras- en tuin inspiratie om jouw buitenterras compleet mee te maken? Een echte trend in 2023 is het vlonderterras. Hiermee creëer jij een luxe tuin van hoge kwaliteit. We delen graag onze vijf nieuwe terrasideeën met je!

Lees het artikel

top-5-hardhouten-vlonderplanken

Ontdek onze top 5 hardhouten vlonderplanken

Ben je op zoek naar vlonderplanken voor jouw terras of houten vlonder? Bij Hardhout Discount hebben we een tal aan verschillende mogelijkheden. Om het je iets makkelijker te maken hebben we een top 5 gemaakt van onze populairste vlonderplanken. Klein, groot, breed of smal, je vindt ze bij ons in alle maten en kleuren.

Lees het artikel

onderhoud-schoonmaken-vlonderplanken

Vlonderplanken onderhouden en schoonmaken: zo doe je dat!

Alles wat je gebruikt heeft onderhoud nodig, zo ook jouw vlonderplanken. Uv-straling, regen en bladeren zijn de grootste boosdoeners voor jouw hardhouten vlonderplanken. Houten vlonderplanken regelmatig schoonmaken is daarom ook belangrijk. Want zeg nu zelf, een mooi schoon terras ziet er toch veel beter uit! 

Lees het artikel

vlonderplanken-toepassingen

Zo gebruik je onze vlonderplanken: 8 ideeën voor vlonder toepassingen!

Vlonderplanken worden vaak gebruikt voor een mooi vlonderterras. Maar er zijn nog veel meer verschillende manieren waarop vlonderplanken gebruikt kunnen worden. Misschien heb je hier nog niet direct aan gedacht, maar vlonderplanken zijn ook zeer geschikt voor tal van andere toepassingen! 

Lees het artikel