Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling
7-soorten-schuttingen.jpg

7 soorten schuttingen van Hardhout Discount

Ben je op zoek naar wat schutting inspiratie voor je tuin? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Hardhout Discount hebben we een scala aan diverse hardhouten schuttingen die zowel luxe als moderniteit uitstralen. In dit artikel nemen we je mee langs 7 type hardhouten schuttingen, zodat je een idee krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Leun achterover en laat je inspireren door de wereld van hardhouten schuttingen bij Hardhout Discount.

Lees het artikel

duurzame-schuttingen

Ontdek de duurzame schuttingen van Hardhout Discount

Als je een schutting voor je tuin moet kiezen, moet je aan veel dingen denken. Welke stijl past in mijn tuin, wat kost het en wat is de kwaliteit van de schutting? Want wat je kiest, heeft niet alleen invloed op hoe je tuin eruitziet, maar ook de kwaliteit is belangrijk.

Lees het artikel

boomstamtafels-verschillende-interieurstijlen

Boomstamtafels in verschillende interieurstijlen: ontdek onze top 5!

Door je eigen interieurstijl door te voeren in je woning, creëer je een thuis waar je je helemaal op je gemak voelt. Het kan zijn dat je één specifieke stijl laat terugkomen in je huis, maar je kunt natuurlijk ook verschillende stijlen met elkaar combineren. Waar je voorkeur ook naar uitgaat en welke kleuren, meubelstukken en materialen je ook wilt verwerken in je interieur: wij zijn van mening dat een boomstamtafel altijd en in ieder interieur goed tot z’n recht komt. Vanzelfsprekend vanuit een praktisch en functioneel oogpunt, maar ook visueel qua design en uitstraling.

Lees het artikel

boomstamtafels-op-maat-laten-maken

Boomstamtafels op maat laten maken: dit zijn onze mogelijkheden en kosten!

Een gloednieuwe boomstamtafel komt het beste tot z’n recht als deze perfect wordt geïntegreerd in het interieur. Hierbij is het belangrijk dat de tafel qua uitstraling goed aansluit bij de interieurstijl die je doorvoert in huis, maar ook het praktische aspect mag hierbij niet ontbreken. De afmeting van het boomstam tafelblad moet kloppen en ook de keuze voor het stalen onderstel is hierbij bepalend. Wil je er zeker van zijn dat jouw nieuwe boomstamtafel dé eyecatcher wordt in je interieur? Maar wil je daarnaast ook dat deze praktisch is en voldoende zitplekken biedt? Bij Hardhout Discount bieden we je de mogelijkheid om je boomstamtafel op maat te maken. Door zelf een tafelblad te kiezen en deze te combineren met een onderstel naar keuze, kun je de tafel helemaal naar eigen wens samenstellen.

Lees het artikel

boomstamtafel-diy-project

DIY boomstamtafel maken in 5 stappen: ga aan de slag met je eigen project!

Bij Hardhout Discount bieden we verschillende stamtafels aan uit voorraad, maar je kunt bij ons ook aan de slag met je eigen boomstamtafel project! Of je nu een boomstamtafel voor buiten wilt maken of juist op zoek bent naar materialen en benodigdheden voor een salontafel of eetkamertafel: je vindt het bij Hardhout Discount. In dit blogartikel leggen we je aan de hand van vijf eenvoudige stappen uit hoe je je eigen DIY (doe-het-zelf) boomstamtafel kunt maken! Wees niet bang; hiervoor hoef je absoluut geen ervaren klusser te zijn. Wij maken het je zo makkelijk dat zelfs iemand met twee linkerhanden zijn eigen boomstamtafel op maat kan maken.

Lees het artikel

boomstamtafel-kopen-waar-moet-je-op-letten

Een boomstamtafel kopen: waar moet je op letten?

Een boomstamtafel kopen is een duurzame optie wanneer je op zoek bent naar een nieuwe tafel. Dit komt omdat het hout van onze tafelbladen jarenlang mee gaat dankzij de hoogwaardige kwaliteit die wij nastreven. Ben je benieuwd welke eisen wij stellen aan onze kwaliteit? En zou je graag meer willen weten over welke bijdrage je zelf nog kunt leveren aan het verlengen van de levensduur van je nieuwe tafel? Lees dan snel verder!

Lees het artikel