Kwaliteitsproducten met luxe uitstraling

Onderliggers

Bestel de gewenste onderliggers eenvoudig in onze webshop. We hebben een groot assortiment en dus veel voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren. 

Groot assortiment 20% fabriekskorting Snel geleverd
Ipe hardhouten onderliggers voor om de vlonderplanken op te schoeven Vandaag populair!

Onderligger Ipe 4.0 x 6.0 cm

 Hardhout  
 Onderliggers  
 Vlak geschaafd  
   
Dikte: 4.0 cm
Breedte: 6.0 cm
Lengte: 2.10 m1

Lage bezorgkosten NL + BE

Gratis geleverd in Nederland vanaf € 1500,-
Snelle levering - zonder extra kosten
Tot € 1500,- bezorgkosten € 95,-

  • Gratis geleverd in Nederland vanaf € 1500,-
  • Verzending in 2 dagen, geen extra kosten
  • Tot € 1500,- bezorgkosten € 95,-
Pakket L
Alle houtpakketten
Pakket XL
Overkapping
Afhalen
Showroom & houtmagazijn in Hengelo
GRATIS
GRATIS
Nederland
Op voorraad > vandaag besteld > snel geleverd

Pakket L

Vanaf € 1500 gratis bezorging

Pakket XL

Vanaf € 3000 gratis bezorging
België
Voor 12.00 uur besteld, over ca. 1 week geleverd

Pakket L

Vanaf € 2000 gratis bezorging

Pakket XL

Vanaf € 3000 gratis bezorging

Onderliggers, regel, kepers of dwarsbalken. Verschillende namen voor deze hardhouten balk. Onderliggers worden gebuikt in geschaafd hardhout en niet geschaafd hardhout. Voor onder de vlonderplanken, om de terrasplanken op vast te zetten.

 

 

Een pergola van te maken of voor andere toepassingen. Te verkrijgen in de maat 45x70 en 45x90 in geschaafd hardhout. Of in ruwe variant hardhout in 50x80, 50x100 of in zwaarder hardhout uitgevoerd

Gemakkelijk online bestellen

U kunt de producten van uw keuze, een onderligger,  eenvoudig online bestellen in onze webshop. Hier vindt u alle toebehoren zoals onderliggers voor uw tuin of terras. Betalen doet u in een uiterst veilige omgeving. We bieden u de mogelijkheid om met Ideal, Visa, Mastercard of met Afterpay te betalen. U hoeft niet voor een losmogelijkheid te zorgen. Hardhout Discount bezorgd de onderliggers of ander tuinhout met een vrachtwagen met kooi-aap. Eenvoudig bij u voor de deur geleverd. Wij hebben ook het Certificaat Thuiswinkel Waarborg, de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel bieden u als consument meer waarborgen dan de wet. Onze bouw schets die verwerkt is in onze montage handleiding geeft eenvoudig aan hoeveel hout en andere producten u nodig heeft.

Gratis monsterstukken

Wilt u een gratis onderligger monsterstuk ontvangen? Zodat u de afmeting en houtsoort kan beoordelen? Wij leveren u het natuurlijk gratis bij Hardhout Discount. Vraag een monster stuk aan via onze site. Hardhout Discount levert snel namelijk vandaag voor 12.00 uur besteld, de volgende dag al in huis!

Openingstijden Hardhout Discount?

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Heeft u vragen naar aanleiding van u bezoek aan onze webwinkel? Neem daarvoor even contact met ons op, mail info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)74 -3033602