Onderliggers plus fundatie paal

Onderliggers

HARDHOUT IS DE BESTE KEUZE
Alle onderliggers
 20% fabriekskorting

4onderliggers en piket

Onderligger Ipe 4.0 x 6.0 cm

IPE Hardhout
 Onderliggers Vlak geschaafd
   
Dikte: 4.0 cm
Breedte: 6.0 cm
Lengte: 2.10 m1

Showroom en houtmagazijn

Binnenhavenstraat 107 - Hengelo (ov)

Wij zijn gevestigd in een oude loods en is compleet CO2 neutraal gebouwd.

Op zaterdag is de showroom meestal geopend van 10:00 tot 14:00 uur. Niet elke zaterdag zijn wij geopend voor vrije inloop. Zie de contact pagina voor de beschikbare zaterdagen.

Klanten met een afspraak gaan altijd voor.

Ons bezoeken geeft inspiratie en gezelligheid. Kom kijken naar: Vlonders, moderne schutting en moderne poort, overkappingen (zowel klassiek als modern), stalen keukens, boomstamtafels en stalen deuren.

Een bezoekafspraak

Onderliggers

Onderliggers, regel, kepers of dwarsbalken. Verschillende namen voor deze hardhouten balk. Onderliggers worden gebuikt in geschaafd hardhout en niet geschaafd hardhout. Voor onder de vlonderplanken, om de terrasplanken op vast te zetten.

 

 

Een pergola van te maken of voor andere toepassingen. Te verkrijgen in de maat 45x70 en 45x90 in geschaafd hardhout. Of in ruwe variant hardhout in 50x80, 50x100 of in zwaarder hardhout uitgevoerd

Gemakkelijk online bestellen

U kunt de producten van uw keuze, een onderligger,  eenvoudig online bestellen in onze webshop. Hier vindt u alle toebehoren zoals onderliggers voor uw tuin of terras. Betalen doet u in een uiterst veilige omgeving. We bieden u de mogelijkheid om met Ideal, Visa, Mastercard of met Afterpay te betalen. U hoeft niet voor een losmogelijkheid te zorgen. Hardhout Discount bezorgd de onderliggers of ander tuinhout met een vrachtwagen met kooi-aap. Eenvoudig bij u voor de deur geleverd. Wij hebben ook het Certificaat Thuiswinkel Waarborg, de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel bieden u als consument meer waarborgen dan de wet. Onze bouw schets die verwerkt is in onze montage handleiding geeft eenvoudig aan hoeveel hout en andere producten u nodig heeft.

Gratis monsterstukken

Wilt u een gratis onderligger monsterstuk ontvangen? Zodat u de afmeting en houtsoort kan beoordelen? Wij leveren u het natuurlijk gratis bij Hardhout Discount. Vraag een monster stuk aan via onze site. Hardhout Discount levert snel namelijk vandaag voor 12.00 uur besteld, de volgende dag al in huis!

Openingstijden Hardhout Discount?

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Heeft u vragen naar aanleiding van u bezoek aan onze webwinkel? Neem daarvoor even contact met ons op, mail info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)74 -3033602

Bereken je project

Bereken je project

Bereken je stalen deur - vlonder - schutting - tafel en overkapping

Prijs berekening