10% extra kassa korting

Stalen taatsdeur

Onze populaire stalen taatsdeuren met glas creëren een robuuste en moderne uitstraling, wat goed past bij elke interieurstijl. De taatsdeuren van staal zijn afgewerkt met stoere scharnieren, wat de elegante en sfeervolle look compleet maakt. 

Bij Hardhout Discount vind je een ruim assortiment aan verschillende soorten taatsdeuren van staal, die je eenvoudig zelf via onze online calculator samenstelt. Hierbij geef je de gewenste afmetingen door om zo vervolgens de uiteindelijke stalen taatsdeur toe te voegen aan je winkelmandje.

Soorten stalen taatsdeuren

Onze stalen taats deur is gemaakt van metaal en voorzien van een veilig 6 mm dik glas. Het verschil met een normale stalen draai of schuifdeur is het scharnierpunt. De taatsscharnieren van de stalen deur worden aan de bovenzijde van de taatsdeur in het plafond bevestigd en aan de onderzijde in de vloer bevestigd. 

Hierdoor blijven deze stalen deuren met taatsdeuren gemakkelijk openstaan of gaan ze naar wens soepel en automatisch weer dicht. Door ons soft close systeem hoor je de deur niet sluiten. Dit maakt de stalen binnendeur ideaal voor op kantoor waar geconcentreerd gewerkt moet worden, of in ruimtes waar vergaderingen plaatsvinden. 

Met onze stalen deuren calculator heb je de keuze uit een enkele taatsdeur, maar ook dubbele stalen taatsdeuren zijn mogelijk. De stalen taatsdeur met glas kan in beide richtingen tot 90 graden geopend worden. Is het jouw wens om een taatsdeur volledig te openen of te laten draaien? Onze unieke roterende taatsdeur draait gemakkelijk 360 graden rond door de taatsscharnier die in het midden van de deur is geplaatst, op de vloer en het plafond.

Naast de gewenste afmetingen stel je ook jouw favoriete kleur taatsdeur samen. Zo is onze taatsdeur zwart staal een populaire keuze, maar wit of andere kleuren zijn ook mogelijk door onze laag poedercoating bij de stalen taats schuifdeur.

Rekentool voor stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren op maat

Via de online calculator stel je eenvoudig een taatsdeur van staal op maat samen. Je berekent naast de gewenste afmeting ook de gewenste kleur, bijvoorbeeld een stalen taatsdeur in grijs. Onze standaard kleur is zwart. Wij produceren jaarlijks diverse soorten stalen deuren maar voornamelijk zwarte stalen taatsdeuren

Elke kleur taats stalen deur is mogelijk doordat onze taatsdeuren zijn voorzien van een extra laag poedercoating. Naast het kiezen van de gewenste kleur beschermt de taatsdeur tegen krassen, deuken, vlekken en vuil. Naast de hoge kwaliteit is een stalen taatsdeur hierdoor ook onderhoudsvrij. 

Is het plaatsen van een stalen taatsdeur niet mogelijk in jouw huis, kantoor of ander gebouw? Dan zijn onze stalen schuifdeuren een goede optie. Een taats schuifdeur draait niet en wordt daardoor vaak gebruikt om ruimte te besparen. Je hoeft tevens geen deur open te zetten in de ruimte. Onze stalen schuifdeuren zijn dan ook ideaal als de leefruimte beperkt is, maar je toch een robuust en modern uiterlijk wil creëren zoals met een taatsdeur van staal. 

Het monteren van de taatsdeur van staal

Wij werken zo nauwkeurig mogelijk om ervoor te zorgen dat de deur exact haaks staat op de verticale as en daarbij goed afgewerkt wordt. Hierdoor maken wij elke gewenste maat mogelijk. Dit ontwikkelproces op maat is erg ingewikkeld en wordt door ons sterk afgeraden. 

Wel bestaat de mogelijkheid om zelf de enkele of dubbele stalen taatsdeur te monteren. Voor stalen deuren hebben wij diverse handleidingen en video’s gemaakt die je helpen om de taatsdeur gemakkelijk zelf te installeren. Hier vind je onder andere informatie om bij vloerverwarming draaideuren te monteren.

Prijzen stalen taatsdeuren

Maar wat kost een stalen taatsdeur nu precies? De taatsdeuren staal prijzen worden relatief goedkoop aangeboden op de markt. Onze stalen taatsdeuren op maat komen namelijk voort uit eigen beheer, waardoor wij een stalen taatsdeur goedkoop kunnen aanbieden. De kosten voor een taatsdeur zijn erg verschillend en afhankelijk van de wensen die je hebt om een stalen taatsdeur door ons op maat te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid vlakken gehard glas die er moet komen. Hoe meer vlakken, hoe hoger de prijs van een stalen taatsdeur. 

Door ons eigen beheer zijn de stalen taatsdeuren goedkoper, maar de prijs ligt hoger dan onze normale draai- en schuifdeuren. Dit heeft te maken met de scharnieren die bevestigd moeten worden aan de bovenzijde en onderzijde van de taatsdeur.

Wij adviseren je om onze calculator voor stalen taatsdeuren te gebruiken. Deze berekent naast de dubbele ook de enkele stalen taatsdeur prijs voor jou. Binnen een paar klikken kom je al op het door jouw gewenste resultaat. De precieze taatsdeur van staal prijs  wordt hier dan ook vrij snel en eenvoudig duidelijk. Je krijgt de daadwerkelijke verkoopprijs zonder onaangename verrassingen. 

Bestel je de glazen deuren liever met hulp van onze experts? Plan online je afspraak in en kom gerust kijken in onze sfeervolle showroom in Hengelo, Overijssel. Samen met jou maken wij het proces om een taatsdeur te kopen compleet.