10% extra kassa korting

Duurzame schuttingen van Hardhout Discount

Als je een schutting voor je tuin moet kiezen, moet je aan veel dingen denken. Welke stijl past in mijn tuin, wat kost het en wat is de kwaliteit van de schutting? Want wat je kiest, heeft niet alleen invloed op hoe je tuin eruitziet, maar ook de kwaliteit is belangrijk. 

De schuttingen van Hardhout Discount zijn gemaakt van stevig IPE hardhout. IPE hardhout staat bekend als een sterke en duurzame houtsoort die jarenlang zijn kleur en kwaliteit behoudt. Dit maakt dat wij alleen luxe, duurzame schuttingen verkopen van echt hoge kwaliteit. Dat niet alleen, bij ons stel je jouw schutting duurzaam eenvoudig op maat samen met onze online rekentool

De voordelen van een duurzame schutting

Een duurzame schutting kent tal van voordelen. De schutting zelf is een investering, maar het resultaat is de keuze meer dan waard! Waarom dat zo is?

Beschermd tegen invloeden van buitenaf

Onze duurzame schuttingen kunnen tegen een stootje. Krassen of oneffenheden zul je er niet op zien. Hierdoor blijven ze jarenlang de kwaliteit behouden. Met regelmatig onderhoud (bijvoorbeeld oliën) laat je de schutting er jarenlang mooi uitzien en blijft de schutting zijn natuurlijke bruine houtkleur behouden. Daarbij is deze duurzame tuinafscheiding beschermd tegen allerlei weersinvloeden, dus ook een hevige regenval, felle zon of meters sneeuw. 

Duurzaam hardhout in verschillende stijlen en afwerkingen

IPE hardhout staat garant voor een keuze uit diverse uitstralingen in jouw tuin. Ga voor een moderne hardhouten schutting met strakke lijnen of juist voor een luxe lamellen schutting met smalle balken. Wil je een speels effect toevoegen? Ga dan voor een duurzame schutting in verticale stijl. Dit geeft gegarandeerd een unieke transformatie in je tuin!

Een stuk onderhoudsgemak

Een schutting duurzaam is gemakkelijker te onderhouden dan goedkopere alternatieven. Dit bespaart veel extra moeite en tijd. Je hoeft alleen de schutting eens in de zoveel tijd te oliën om de originele kwaliteit te behouden en te beschermen. 

Duurzame schutting kopen als meerwaarde

En niet te vergeten: als je ooit je huis wilt verkopen, is deze mooie én duurzame tuinafscheiding van echte meerwaarde. Een goed onderhouden en aantrekkelijke tuin kan de eerste indruk van potentiële kopers sterk beïnvloeden. Een mooie schutting draagt bij aan de algehele uitstraling van je tuin, waardoor het geheel er verzorgd en aantrekkelijk uitziet.

Stel jouw duurzame schutting samen via onze online calculator

Of je nu een brede of smalle schutting nodig hebt, bij Hardhout Discount kies je voor luxe, hoge kwaliteit en duurzaamheid. Maak een keuze uit ons veelzijdige assortiment hardhouten duurzame schuttingen op onze website en stel vervolgens eenvoudig jouw schutting samen via de online calculator

In de calculator bepaal je zelf de gewenste afmeting en het type schutting (bijvoorbeeld 5.0, 7.0 of 9.0 cm smalle of brede lamellen). Vervolgens ga je verder met de gewenste hoogte en maak je de keuze of je de schutting duurzaam wil combineren met een EPDM privacydoek, poort of hardhout olie (onze tip: doen!). 

Heb je vragen over de mogelijkheden van duurzame schuttingen of kom je er toch niet helemaal uit? Ons adviesteam staat voor je klaar! Met een snel berichtje op WhatsApp helpen we je gelijk verder!

Tags voor dit artikel: