10% extra kassa korting

Stalen tuindeuren

Hardhout Discount biedt u stalen binnendeuren en stalen buiten deuren aan. Stalen tuindeuren zijn er in meerdere varianten te verkrijgen. Wij leveren op maat gemaakte stalen deuren in de modellen stalen taatsdeur, draaideur en stalen schuifdeur. De binnendeuren zijn zeer geschikt al buitendeur door de materialen die gebruikt worden om de stalen deuren te fabriceren. Een taatsdeur heeft een taatsscharnier aan de bovenzijde van de deur, welke in het plafond bevestigd wordt van bijvoorbeeld uw kapscheur. Aan de onderzijde van de stalen taatsdeur zit een taatsscharnier welke in de vloer bevestigd wordt. De stalen taatsdeur kan beide kanten op geopend worden. Het is een super mooie ingang naar bijvoorbeeld uw zwarte overkapping of zwarte veranda. Alles wordt één geheel en super modern met onze zwarte stalen deuren

Een stalen tuindeur kan je niet via de calculator bestellen maar wel samen stellen. Bericht ons als een buitendeur wil bestellen.

Als stalen tuindeuren kunt u natuurlijk ook kiezen voor de draaideur. Deze deur heeft dezelfde functie als een standaard draaideur die in elke woning of gebouw te vinden is.

De stalen schuifdeur wordt middels een rail aan een muur bevestigd, en deze is te verschuiven voor een muur of wand langs. De stalen schuifdeur heeft twee bevestigingspunten welke aan de rail gemonteerd worden.

Natuurlijk heeft u ook de optie om de stalen deuren te voorzien van gehard glas. U kunt kiezen of u de stalen deuren met 2 vlakken, 3 vlakken, 4 vlakken of 5 vlakken gehard glas wenst.

Al deze mogelijkheden kunt u middels onze aanwezige calculator op de site aanvinken, en zodoende de prijs berekenen. Zodra u weet wat de prijs van de stalen tuindeuren is, kunt u de stalen tuindeuren bestellen. De bestelling wordt direct bij Hardhout Discount verwerkt, zodat de stalen tuindeuren vanaf 4 weken bij u afgeleverd kunnen worden.