Waarom Hardhout Discount?

Met meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van houtbewerking, kunnen wij als geen ander helpen met het realiseren van al je wensen op het gebied van vlonderplankenoverkappingenboomstamtafels, hardhouten schuttingen en stalen deuren.

ONZE KWALITEIT

Wij leveren uitsluitend IPE hardhout, waarom? 
Ipe splintert niet, is sterk en duurzaam en heeft een fantastische lichtbruine kleur. Daarom hebben wij jaren geleden ervoor gekozen om alleen deze houtsoort te verkopen. Schaf je een vlonder of lamellen schutting aan, dan zal je er erg lang plezier van hebben. Als je het hout gaat oliën dan behoud je de kleur, is het vuil afstotend en wordt het niet grijs. Zo heb je altijd een nieuwe vlonder of schutting in je tuin.

Natuurlijk leveren wij bij elke vlonder of lamellen schutting alle clips en schroeven er gratis bij.
Montage clips en schroeven van rvs staal speciaal voor jou zwart gecoat.

Overkappingen leveren wij uitsluitend met pen en gat verbindingen, niet alleen sterk en vakwerk, maar ook gemakkelijk voor jou op te zetten door de handige bouwtekening die je er bij krijgt.
Natuurlijk selecteren wij het beste Eiken en Douglas hout uit. Je kan kiezen tussen een klassieke of modere overkapping. Wij hebben standaard modellen maar leveren ook maatwerk oplossingen.

Stalen keukens of stalen deuren maken wij met duurzaam staal. Extra dunne profielen zorgen ervoor dat je een nog modernere look & feel krijgt. Natuurlijk goed behandeld tegen corrosie en gepoedercoat in zwart of sprankelende flake kleur.
Een aanwinst voor elk interieur.

Kies je voor een boomstam tafel in eiken of hardhout? Een fantastische tafel van massief hout. Boomstamtafels uit hardhout zijn robust en uitgevoerd met sterke stalen onderstellen na keuze. Natuurlijk uit een stuk gezaagd en meermaals gelakt zodat je er geen onderhoud meer aan hebt. Eiken tafels worden door ons geolied zodat je verschillende kleurstellingen kan kiezen. Wederom zorgen wij er voor dat alleen van het beste hout wordt gebruikt waar de tafels van worden gemaakt.

ONZE STERKSTE PUNTEN:

  • SNELLE EN VAKKUNDIGE BEZORGING
  • GROOTSTE VOORRAAD VAN DE BENELUX
  • HOGE KWALITEIT PRODUCTEN
  • GRATIS ADVIES DOOR ONS ADVIESTEAM

Stel je vraag

WhatsApp

BEZORGKOSTEN NEDERLAND:
Gratis levering van af € 1500,- anders  € 95,00 bezorgkosten

BEZORGKOSTEN BELGIE:
Gratis bezorging al vanaf € 2000,- anders € 125,- bezorgkosten