Worteldoek voor onder een vlonder of achter een schutting

ANTI- ONKRUIDDOEK
VOOR ONDER
EEN VLONDER

OF ANTI- DOORKIJK BIJ EEN
MODERNE SCHUTTING

Moderne Ipe schutting van hardhout in lamellen uitvoering Vandaag erg populair! Balkjes - lamellen

Schutting modern - 4.0 x 4.0 cm Balkjes

IPE - balkjes Volledig dicht
 Zeer luxe  Lange lengtes
   
Dikte: 4.0 cm
Breedte: 4.0 cm
Lengte: V.a. 2.75 m1
Gratis: Schroef + Doek
Moderne schutting van IPE hardhout 7 cm brede latten Vandaag erg populair! 7.0 cm lamellen

Schutting modern - 7.0 cm Lamellen

IPE - 7 cm Klik-systeem
Clip montage Div. lengtes
   
Dikte: 2.1 cm
Breedte: 7.0 cm
Lengte: Diverse lengtes
Gratis: Clip + Schroef
Refit je bestaande oude schutting tot moderne schutting Vandaag erg populair! Refit je oude schutting

Refit modern - 7.0 of 9.0 cm Lamellen

IPE - Refit Klik-systeem
Clip montage Div. lengtes
   
Dikte: 2.1 cm
Breedte: 7.0 of 9.0 cm
Lengte: Diverse lengtes
Gratis: Clip + schroef
BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING

ipe tripple moderne schutting Vandaag erg populair! Speciaal profiel

Schutting modern - 2.5 cm Tripple

IPE - Tripple Volledig dicht
Klik systeem Lange lengtes
   
Dikte: 2.5 cm
Breedte: 14.0 cm
Lengte: Lange lengtes
Gratis: Schroeven
BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING

Moderne wand van Ipe hout in 4x4 balkjes

Wand modern balkjes 4.0 x 4.0

IPE - balkjes Volledig dicht
 Zeer luxe  Lange lengtes
   
Dikte: 4.0 cm
Breedte: 4.0 cm
Lengte: V.a. 2.40 m1
Gratis: Schroef + Doek
Schutting olie SCHUTTING OLIË

IPE SCHUTTING OLIE

IPE - Olie  Starters-kit
 Anti grijs  Complete set
   
Dikte: Alle
Breedte: Alle
Lengte: Alle
Gratis: Verzending
BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING

IPE hardhout oliën VLONDER OLIË

IPE VLONDER OLIE

IPE - Olie  Starters-kit
 Anti grijs  Complete set
   
Dikte: Alle
Breedte: Alle
Lengte: Alle
Gratis: Verzending
Epdm doek voor je moderne schutting

Epdm schutting doek

Pricacy doek Geluidwerend
Zwart Anti-doorkijk
   
Dikte: 0.5 mm
Breedte: 1.00 m1
Lengte: Naar keuze
Toepassing: Schutting
BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING

Worteldoek tegen doorkijk moderne schutting

Worteldoek

Worteldoek Anti-kruid
Zwart Anti-doorkijk
   
Dikte: 2.0 mm
Breedte: 2.15 m1
Lengte: Naar keuze
Toepassing: Vlonder
BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING

Showroom en houtmagazijn

Binnenhavenstraat 107 - Hengelo (ov)

Wij zijn gevestigd in een oude loods die geheel is opgebouwd en ingericht met historische bouwmaterialen. Ons nieuwe industriële pand is compleet CO2 neutraal gebouwd.

Op zaterdag is de showroom geopend van 10:00 tot 14:00 uur, en op werkdagen op afspraak tussen 12.00 tot 17.00 uur. U bent altijd welkom op de zaterdagen. Bel of email ons voor een afspraak.

Klanten met een afspraak gaan altijd voor.

Ons bezoeken geeft inspiratie en gezelligheid. Kom kijken naar: Vlonders, moderne schutting en moderne poort, overkappingen (zowel klassiek als modern), boomstamtafels en stalen deuren.

Een bezoekafspraak

Worteldoek voor onder een vlonder of achter een schutting

 

 Gaat u een terras of vlonder maken? Of gaat u in de tuin opnieuw aanleggen? Dan is het verstandig om anti worteldoek te kopen. Dit gronddoek wordt op vele manieren toegepast, het is goedkoop product maar met een zeer effectief doel om er voor te zorgen dat er geen licht bij een wortel van een plant kan komen. Afwatering is geen probleem het worteldoek is geperforeerd met gaatjes waardoor het waterdoorlatend is. Door dat het worteldoek het licht weert, zal er zo goed als niets gaan groeien of doorgroeien, wel laat antiworteldoek voedingsstoffen door, waardoor de wortels kunnen blijven groeien. Er zijn vele omschrijvingen voor dit product, het wordt ook wel onkruiddoek genoemd, maar de meest voorkomende is anti worteldoek, of aan elkaar geschreven als antiworteldoek. Worteldoeken worden onder vele terrassen of onder bestrating toegepast.

 

Als u een hardhouten terras of ander soort terras gaat kopen, zorg dan voor een vlakke ondergrond. Met een lange waterpas van 1,8 meter kan u de grond waterpas afrijen. Direct op de grond legt u het worteldoek of gronddoek, daaroverheen kan u een vlonder of bestrating leggen. Als vlonderplanken of tegels. Goedkoop worteldoek kan gebruikt worden onder bestrating, vlonders, grind en vijvers. Worteldoek is waterdoorlatend (13L/m²/sec) en voorkomt de groei van een wortel of onkruid. De standaard kleur voor het worteldoek is zwart. Onkruiddoek in andere kleuren hebben wij niet, want zwart is de minst opvallende kleur.

Het Anti Worteldoek van Hardhout Discount.nl is gemaakt van Polipropyleen. Dit stevige worteldoek gaat de groei van wortels tegen en biedt stabiliteit aan de grond. Nog een voordeel van dit anti worteldoek is dat het lang mee gaat. Het worteldoek kan eenvoudig op maat geknipt worden. Antiworteldoek kan bij veel tuinklussen gebruikt worden zoals bij onder tuin- grindpaden, moestuinen, bloemen- tuinborders, opritten en onder vlonders en bestrating.

Dit worteldoek is een geweven bandjesweefsel speciaal ontwikkeld als stabiliserend en waterdoorlatende doek. De polypropyleen bandjes zijn geweven middels een speciaal proces waarbij een hoge strekte en minimale krimp- en rekwerking in zowel de lengte- en breedterichting wordt verkregen. Dit soort worteldoeken zijn zeer sterk en slijt vast te leggen.

Het gronddoek is extra UV-gestabiliseerd en hierdoor geschikt voor projecten waarbij het voor een langere periode direct aan zonlicht wordt blootgesteld. Dit gecombineerd met de uitstekende technische eigenschappen en de flexibele verwerkingsmogelijkheden maakt dat anti worteldoek al jaren in vele variaties wordt toegepast. Het worteldoek is voorzien van een belijning in blokvorm en hierdoor uitermate geschikt voor gebruik in de tuin omdat hierdoor planten eenvoudig op de juiste afstand kan worden geknipt. Gemakkelijk dus met een schaar te knippen, makkelijk te leggen, het rafelt niet en is goedkoop te kopen in onze webshop.

Enkele voorbeelden van toepassingen in worteldoeken zijn: In de tuinbouw als grondbedekking in bijvoorbeeld tunnels, kassen, kweektafels en recirculatievelden. Als anti-worteldoek onder grind, vlonders. Boerenbond onkruiddoek is minder goed dan ons waterdoorlatend brico doek. Boerenbond is een van de eerste die dit brico doek aan boeren verkocht. Wij verkopen in tegenstelling tot boerenbond , geen brico doek, on nieuwe worteldoek wordt online verkocht en op maat bij u thuis geleverd.

Gebruik van verdelgingsmiddelen en onjuist gebruik kunnen de UV stabilisatie verlagen.

Worteldoek wordt ingezet als barrière om wortel niet te laten uitgroeien tot een plantje. Hiermee wordt voorkomen dat wortels naar boven groeien. Het anti worteldoek is een licht en flexibel materiaal, waardoor vele toepassingsvormen mogelijk zijn. Het worteldoek wordt aangeboden op handzame rollen, waardoor het materiaal zich makkelijk laat verwerken. Of geknipt op de vier kante meter als gewenst

De worteldoek is van oorsprong een geweven wollen doek. In de 40-er en 50-er jaren van de 20-ste eeuw was de worteldoek een bijna "verplichte" versiering boven de huiskamerschoorsteenmantel van de gemiddelde Nederlander. De doek werd aan één punt opgehangen en daarna meer of minder kunstig langs de wand gedrapeerd

Het doek en deze voorwerpen hadden geen ander doel dan de schoorsteen decoratief op te sieren. Dit worteldoek was als regel een wollen weefsel. Waarschijnlijk heeft de overeenkomst met de oorspronkelijke smoezelige worteldoek, waar het kleuren en vlekken betreft, ertoe geleid dat de naam daarvan werd overgenomen.

Openingstijden Hardhout Discount?

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Heeft u vragen naar aanleiding van u bezoek aan onze webwinkel? Neem daarvoor even contact met ons op, mail info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)74-3033602

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING