NU 20% FABRIEKS KORTING

Afmetingen van de openingBELANGRIJK: ONZE STALEN DEUREN ZIJN IDENTIEK AAN 2 ZIJDEN - EN WIJ GEBRUIKEN SLANKE PROFIELEN VOOR EEN NOG MOOIER EINDRESULTAAT.

Afmetingen opslaan

BasisconfiguratieLET OP: ALTIJD AAN 2 ZIJDES IDENTIEK - EN SLANKE PROFIELEN VOOR MOOIER EFFECT

Hoogte van de deuropeningTIP: verander evt. de hoogte van de deur(en). Voor het gekozen model kunt u een hoogte kiezen tussen en centimeter.

Deurhoogte opslaan

Soort deur

Taats deur
Taats deur


BELANGRIJK: ALTIJD EEN 2 ZIJDEN IDENTIEK UITERLIJK - SLANKE PROFIELEN GEVEN MOOIER RESULTAAT - KLIK OP DE AFBEELDING, OM VERDER TE GAAN.

Totaal breedte van de deur(en)TIP: Verander evt. de breedte van de deur(en). U kunt de breedte van de deuropening instellen tussen en centimeter.

Breedte van de deuropening opslaan

Plaats van de deuropening


De plaats van de deuropening wordt gemeten vanaf de linkerzijde. Standaard wordt de deuropening altijd in het midden geplaatst. In deze berekening is de afstand (-0.25 centimeter vanaf links). Het staat u vrij om de deuropening verder naar links of rechts te plaatsen door de gewenste waarde vanaf links in te vullen. De calculator controleert of dit mogelijk is; indien het glas te klein zou worden, wordt de dichtstbijzijnde geldige waarde gekozen. De geldige waarden liggen tussen 0 en 0 centimeter. De impressie afbeelding verandert als u hier een andere waarde in geeft.

Plaats van de deur opslaan

Scharnierpunt van de deur

Scharnierpunt links Scharnierpunt rechts

BELANGRIJK: ONZE TAATSSCHARNIEREN ZIJN VAN EEN PROFESSIONELE KWALITEIT - ONDERHOUDS VRIJ VOOR INTENSIEF GEBRUIK - GEMAAKT VAN HOOGWAARDIG RVS STAAL EN ALUMINIUM.

Draairichting van de deur

Draairichting naar binnen Draairichting naar buiten

Bij een stompe deur kunt u de draairichting kiezen. De scharnieren worden dan geplaatst aan de kant van de draairichting.

Horizontale liggersBELANGRIJK: 2 ZIJDEN ZELFDE AANGEZICHT - SLANKE PROFIELEN VOOR MOOIER RESULTAAT.

Verticale staandersTIP: Voeg evt. ook verticale stalen staanders toe, klik op de gewenste afbeelding om door te gaan.

Deurgreep

Model A
Model A


TIP: Keuze van vakverdeling van 3 of meer, dan kan er ook een lang model handgreep worden gekozen (model B), bij geen of 2 vakken is alleen handgreep model A mogelijk.

Coating

Transparante coating
Transparante coating
Zwart fijnstructuur
Zwart fijnstructuur


BELANGRIJK: EEN POEDERCOATING IS SLIJTVAST EN ONDERHOUDSVRIJ.

Calculator leegmaken en opnieuw beginnen

Overzicht van uw berekening

Er zijn nog geen gegevens beschikbaar. Vul eerst de gevraagde gegevens in.

Bezoek onze showroom