Stalen deuren calculator

Afmetingen van de openingMeet de ruimte waar het stalen frame geplaatst moet worden. Houd hierbij rekening met eventuele kleine afwijkingen in het plafond of de muren door op verschillende plaatsen de breedte en hoogte te meten. Vul vervolgens de kleinst gemeten maat in de calculator in. De calculator past zelf een kleine correctie toe om het stalen frame plaatsbaar te maken.

Afmetingen opslaan

BasisconfiguratieOp basis van uw ingevulde afmetingen bieden we u deze basisconfiguraties aan. In de vervolgstappen zijn deze opties verder te personaliseren. Heeft u bijzondere wensen waarin de calculator niet voorziet? Neem dan contact met ons op voor maatwerk.

Hoogte van de deuropeningU kunt de hoogte van de deur(en) aanpassen naar gelang de afmetingen die u heeft ingevuld. De calculator houd rekening met een maat correctie, deze advies maat is reeds ingevuld. Voor het gekozen model kunt u een hoogte kiezen tussen en centimeter.

Deurhoogte opslaan

Soort deur

Taats deur
Taats deur


Wij bieden altijd een taatsdeur aan. Wij hebben geen ander model deuren. Een taatsdeur draait naar beide zijden open, en sluit uit zich zelf door het speciale taatsscharnier. Met een taatsdeur bespaart u ruime, dit is een ware eyecatcher en geeft veel woongemak. Klik op de animatie om door te gaan.

Breedte van de deuropeningDe deurbreedte wordt automatisch door de calculator berekend. U kunt hier de breedte van de deur wijzigen. Bij een enkele deur is de deur zo breed als de totale breedte die u ingegeven heeft, bij een dubbele deur zijn beide deuren altijd de helft van de totale breedte. U kunt de breedte van de deuropening instellen tussen en centimeter.

Breedte van de deuropening opslaan

Plaats van de deuropening


De plaats van de deuropening wordt gemeten vanaf de linkerzijde. Standaard wordt de deuropening altijd in het midden geplaatst. In deze berekening is de afstand (-0.25 centimeter vanaf links). Het staat u vrij om de deuropening verder naar links of rechts te plaatsen door de gewenste waarde vanaf links in te vullen. De calculator controleert of dit mogelijk is; indien het glas te klein zou worden, wordt de dichtstbijzijnde geldige waarde gekozen. De geldige waarden liggen tussen 0 en 0 centimeter. De impressie afbeelding verandert als u hier een andere waarde in geeft.

Plaats van de deur opslaan

Scharnierpunt van de deur

Scharnierpunt links Scharnierpunt rechts

Bij een enkele deur kunt u aangeven of u het scharnierpunt van de deur aan de linkerkant of de rechterkant wilt hebben.

Draairichting van de deur

Draairichting naar binnen Draairichting naar buiten

Bij een stompe deur kunt u de draairichting kiezen. De scharnieren worden dan geplaatst aan de kant van de draairichting.

Horizontale liggersDe calculator biedt u de meest verkochte opties voor de toepassing van horizontale liggers. Wij hebben geen andere modellen dan hier afgebeeld.

Verticale staandersAfhankelijk van de beschikbare ruimte en de minimale breedte van het glas, is het mogelijk om extra verticale staanders toe te voegen aan uw stalen frame. De staanders worden hierbij evenredig over de beschikbare ruimte verdeeld. Wij hebben geen andere modellen dan hier afgebeeld.

Deurgreep

Model A
Model A


Afhankelijk van uw gekozen opties kunt u hierboven uw gewenste deurgreep kiezen. Lang of kort model.

Coating

Transparante coating
Transparante coating
Zwart fijnstructuur
Zwart fijnstructuur


Dit zijn de meest gevraagde coatings - zwart gecoat of transparant gecoat. Heeft u bijzondere wensen? Neem dan contact met ons op voor maatwerk. info@hardhoutdiscount.nl

Calculator leegmaken en opnieuw beginnen

Overzicht van uw berekening

Er zijn nog geen gegevens beschikbaar. Vul eerst de gevraagde gegevens in.

Bezoek onze showroom