10% extra kassa korting

Vlonderplanken 5 meter

Of je nu op zoek bent naar vlonderplanken voor het aanleggen van een steiger, een terras of als gevelbekleding voor een pand: bij Hardhout Discount vind je in ieder geval de vlonderplank 5 meter van de beste kwaliteit. Zo weet je zeker dat je kiest voor een duurzame variant waar je jarenlang plezier van gaat hebben.

Makkelijk zelf te monteren Gratis schroeven + montage clips Nu 20% fabriekskorting

Breedte


Dikte

Wis alle filters

Vlonderplank van ipe hardhout met montage clips Van TV

Vlonderplanken 2.1 x 14.0

IPE Hout  
Clip montage  
Klik-systeem  
   
Lengte:

0.90 -1.20 -1.50 m1

Gratis: Schroef + Clip
ipe-vlonderplanken-2.1-x-14.5-cm-groot-terras R.jpg Vandaag erg populair!

Vlonderplanken 2.1 x 14.0

Duurzaam hout   
Clip montage  
Vlak geschaafd  
   
Lengte: 3.95 tot 6.10 m1
Gratis: Schroef + Clip

Bezorgkosten NL + BE

Gratis geleverd vanaf € 1500,-
Altijd snelle levering
Tot € 1500,- bezorgkosten € 95,-

  • Gratis geleverd vanaf € 1500,-
  • Verzending in 2 dagen, geen extra kosten
    Gelost met mobile heftruck
  • Tot € 1500,- bezorgkosten € 95,-
Pakket L
Alle houtpakketten
Pakket XL
Overkapping
Afhalen
Showroom & houtmagazijn in Hengelo
GRATIS
GRATIS
Nederland
Vandaag besteld => verzending in 2 dagen

Pakket L

Vanaf € 1500 gratis bezorging

Pakket XL

Vanaf € 3000 gratis bezorging
België
Maandag bestellingen, worden op do-vrij geleverd

Pakket L

Vanaf € 2000 gratis bezorging

Pakket XL

Vanaf € 3000 gratis bezorging

Bij Hardhout Discount helpen we je graag verder bij je zoektocht naar de perfecte vlonderplank. Welke afmeting je ook nodig hebt, wij bieden altijd een vlonderplank aan die de perfecte uitkomst biedt bij jouw vlonderproject. Wil je bijvoorbeeld een vlonderterras aanleggen met een lengte of breedte van 5 meter of wil je een gevel gaan bekleden met hardhouten planken? Met onze IPE vlonderplanken voor 5 meter zit je zeker goed! Om in ieders wensen en voorkeuren te kunnen voorzien, bieden wij vlonderplanken aan in verschillende lengtes en afmetingen, waaronder vlonderplanken van 5 meter lang. Maar ook 3 meter of 4 meter lange vlonderplanken

Hoeveel vlonderplanken 5 meter heb ik nodig?

Afhankelijk van het project waarvoor je de vlonderplanken nodig hebt, kun je een bepaalde hoeveelheid m² bestellen in onze webshop. Vind je het lastig om een inschatting te maken van het aantal vierkante meters dat je nodig denkt te hebben? Wellicht kan onze vlonderplanken calculator je dan helpen! Deze online tool helpt je aan de hand van een aantal vragen met het vaststellen van het aantal m², maar ook andere eventuele benodigdheden. Wil je bijvoorbeeld geïmpregneerde vlonderplanken? Dan kun je hiervoor een hardhout olie meebestellen. Maar ook onderliggers, fundering hardhouten spalen en andere toebehoren kun je hier optioneel selecteren. 

Heb je de juiste hoeveelheid vlonderplanken 5m en alle overige benodigdheden verzameld? Dan kun je deze gelijk toevoegen aan je winkelwagen en je bestelling aan ons doorgeven. Twijfel je nog over één van de stappen in de vlonder calculator? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij met je mee. Maar ook bij andere vragen of onduidelijkheden helpen we je vanzelfsprekend graag verder.