Bezoek onze showroom

Hardhout Discount heeft een grote showroom en een hout magazijn.

Wij zijn gevestigd in een oude loods die geheel is opgebouwd en ingericht met historische bouwmaterialen. Ons nieuwe pand is compleet CO2 neutraal gebouwd. Een oude loods geheel opnieuw opgebouwd en ingericht met historische bouwmaterialen.

Let op onze showroom is beperkt open, Zaterdag is altijd kijkdag van 10:00 tot 14:00 uur, dan kunt u ons zonder afspraak bezoeken.

Op andere tijden langs komen kijken? Dan graag op afspraak.

Zaterdags is het vaak druk, klanten met een afspraak gaan dan voor. Hiervoor graag uw begrip. Een afspraak maken kan gemakkelijk via de telefoon of e-mail.

Bent u benieuwd hoe de producten die wij online aanbieden er in het echt uitzien? In onze showroom en magazijn kunt u alle producten bekijken, kom voelen, ruiken en beleef onze producten live!

Ontdek onze industriële showroom

Wij hebben al het hout dat op onze website staat daadwerkelijk op voorraad. Daardoor kunnen wij super snel alle producten uitleveren. Wij verwerken alle bestellingen volgens een gecoördineerd proces. Hierdoor houden wij controle over de kwaliteit en de volledigheid van alle bestellingen. Veilig winkelen en een goede klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Zie onze hoge klantwaardering bij de Feedback Company. Wilt u precies weten welke producten u via onze website kunt bestellen? Kom dan gerust langs bij onze industriële showroom in Hengelo. Bestellingen zijn altijd te plaatsen via de webshop.

HET VOLGENDE HARDHOUT HEBBEN WIJ IN ONZE SHOWROOM:

Vlonderplanken in Ipe en Bankirai, onderliggers en funderingpalen

Ruim assortiment schroeven

Schuttingen en poorten

Boomstamtafels - Made in Holland

Oude Industriële verlichting

Overkapping met pen en gat verbinding

Stalen deuren

Adresgegevens

Hardhout Discount Online BV
Binnenhavenstraat 107
7553GH Hengelo (Ov)

Maandag t/m vrijdag op afspraak, zaterdag kijkdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Openingstijden

Maandag 10:00 - 14:00
Dinsdag 10:00 - 14:00
Woensdag 10:00 - 14:00
Donderdag 10:00 - 14:00
Vrijdag 10:00 - 14:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten

Waar vindt u ons

Bezoek onze showroom