Houtboren

Houtboren

Direct samenstellen

Stel zelf uw vlonder samen desktop

Hout boren

 

 

Wij kopen hout boren en andere ijzerwaren rechtstreek in bij de leverancier/importeur.

Onze huidige leverancier staat bekend om zijn kwaliteit, geen Conrad, Gamma of Praxis kwaliteit, maar professioneel gereedschap voor een lagere prijs. Al het Hardhout dient u voor te boren, en te monteren met speciale hard hout schroeven. Deze materialen kunt u alleen maar bij ons of bij een ander gespecialiseerd bedrijf kopen. wij hebben hout boren, speedboren, spiraal boren en slangenboren in ons assortiment. In verschillende diktes en lengtes. Als u niet weet welke u moet kopen, vraag ons dan gerust om advies, wij helpen u graag.

Montage van hardhout

Wij adviseren u om alle hardhouten producten voor te boren, dit vereenvoudigt de montage van de producten en hierdoor krijgt u een mooier resultaat. Bij vlonderplanken adviseren wij u om een verzinkboor te gebruiken de verzinkboor dit geeft een mooi resultaat en hierdoor zal de schroef ook geen ruwe plek achterlaten bij de montage. Bij het plaatsen van funderingspalen van hard hout adviseren we u om een grondboor te gebruiken voor minimaal 2/3 van de lengte van de paal. Een grondboor is meestal te huur bij een van de bekendere materiaal verhuurbedrijven in Nederland. Bij het voorboren in hardhout moet u goed opletten dat geen stompe boren gebruikt dit geeft teveel wrijving waardoor de kans toeneemt dat de boor kan afknappen. Een scherpe boor is dus een vereiste om strak werk te leveren.

Online bestellen bij Hardhout Discount

Bestellen bij www.hardhoutdiscount.nl gaat eenvoudig, veilig en snel. Wat u online ziet krijgt u ook  geleverd, geen broodje aap verhaal maar eerlijk en recht door zee. Op deze manier willen we graag zaken doen met onze klanten, wij hopen dat deze manier u ook aanspreekt en zien graag u orders of vragen tegemoet zodat we u kunnen voorzien van een mooi stukje hard hout of aanverwante artikelen van hout.