Kwaliteitsproducten met luxe uitstraling

Zwarte binnendeuren met glas

ZWARTE BINNENDEUREN MET GLAS

Hardhout Discount verkoopt zwarte binnendeuren met glas op maat gemaakt. Wij produceren elke zwart stalen deur op maat. Wij hebben geen standaard maat op voorraad aangezien in elke woning de afstand en de maten anders zijn. Zwarte binnendeuren met glas kunt u bij ons gemakkelijk en eenvoudig bestellen via de handige calculator of reken hulp die wij speciaal voor u hebben ontwikkeld op onze website. Zwarte binnendeuren met glas worden vaak door ons toegepast als standaard model. Door een zwarte binnendeur met glas creëer je een moderne uitstraling in huis.

Onze stalen binnendeur heeft een mooie oude industriële uitstraling die je met een houten deur in zwarte grondverf nooit kan evenaren. Het oogt veel moderner dan een zwarte houten deur. Doordat het allemaal van staal is wordt zwart deurbeslag mooi weggewerkt t.o.v. een houten binnendeur. De zwarte deuren met glas worden voornamelijk geproduceerd met blank glas. Zo creëert u ruimte in huis en worden alle diverse ruimtes met elkaar verbonden. Dit ziet u dan ook veel vaker dan getint glas of mat glas. Onze zwarte binnendeuren met glas worden vaker geplaatst als stompe deur dan als opdek binnendeur.

Calculator stalen deuren

Afmetingen van een zwarte binnendeur met glas

Onze calculator geeft u direct een prijs en levertijd. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Binnendeuren met glas en staal zijn ook geschikt als stalen buitendeuren. Want wij poedercoaten al het staal wat ook geschikt voor buiten is. In onze rekenmodule of calculator kunt u kiezen welk model u het mooiste vindt. Wij starten daarom eerst met de afmeting van uw zwarte binnendeuren met glas. Heeft u advies nodig? Dan kan u altijd langskomen in onze showroom of telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag verder.

De afmeting bepaalt namelijk deels of een van de type stalen deuren wel geschikt is voor uw afmeting. Een stalen taatsdeur mag een maximale breedte hebben van 1 meter breed. Als de deur breder wordt kan het taatscharnier de druk van de deur niet aan. Dus elke deur breder dan 1 meter zal niet in een taatsdeur worden uitgevoerd. Wel is er de mogelijkheid om deze als stalen schuifdeur te maken, of in een normale standaard deur met scharnieren aan één kant. De hoogte van een taatsdeur is ook beperkt tot 2,5 meter hoog. Een normale draaideur of een schuifdeur heeft geen limiet of beperking in de hoogte.

Soorten stalen binnendeuren met glas

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten stalen binnendeuren met glas. Zo hebben we glazen binnendeuren als buitendeuren. Maar deze ook weer in verschillende soort: normale stalen deuren, taatsdeuren en schuifdeuren. Deze deuren zijn weer in verschillende kleuren te verkrijgen. Onze zwarte stalen deuren zijn erg populair. Deze kleur van een stalen binnendeur is dan ook meestal zwart. Echter krijgen wij steeds vaker de vraag of het ook mogelijk is om de deuren in een blanke uitvoering te coaten. Hierdoor is de staalkleur overwegend grijs en blijven de lasnaden in het zicht. Zo krijgt de stalen binnendeur zwart glas nog meer een industrieel karakter. Dit kan uiteraard ook.

Calculator stalen deuren