Zwarte binnendeuren met glas

Hardhout Discount verkoopt zwarte binnendeuren met glas op maat gemaakt. Wij produceren elke zwart stalen deur op maat. Wij hebben geen standaard maat op voorraad, immers is bij elke woning de afstand anders. Zwarte binnendeuren met glas kunt u bij ons gemakkelijk en eenvoudig bestellen via de handige calculator of reken hulp die wij hebben ontwikkeld. Zwarte binnendeuren met glas worden vaak door ons toegepast als standaard model. Doordat een binnendeur zwart met glas lijkt op een oud industrieel model, hebben ook wij de keuze gemaakt om deze zwart stalen binnendeur ook in het zwart als standaard uit te voeren. Natuurlijk kunt u kiezen voor een andere kleur stalen binnendeur. Wij leveren de stalen deuren met een matte coating, met een zwarte coating, of met een andere ral kleur die u kan kiezen in de calculator.

Onze calculator geeft u direct een prijs en levertijd. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Binnendeuren met glas en staal zijn ook geschikt als stalen buitendeuren. Want wij poedercoaten al het staal wat ook geschikt voor buiten is. In onze rekenmodule of calculator kunt u kiezen welk model u het mooiste vind. Wij starten daarom eerst met de afmeting van uw zwarte binnendeuren met glas. De afmeting bepaalt namelijk deels of een van de type stalen deuren wel geschikt is voor uw afmeting. Een stalen taatsdeur mag een maximale breedte hebben van 1 meter breed. Als de deur breder wordt kan het taatscharnier de druk van de deur niet aan. Dus elke deur breder dan 1 meter zal niet in een taatsdeur worden uitgevoerd. Wel is er de mogelijkheid om deze als stalen schuifdeur te maken, of in een normale standaard deur met scharnieren aan één kant. De hoogte van een taatsdeur is ook beperkt tot 2,5 meter hoog. Een normale draaideur of een schuifdeur heeft geen limiet of beperking in de hoogte.

De kleur van een stalen binnendeur is meestal uitgevoerd, als eerder verteld, in een binnendeur zwart met glas. Maar wij krijgen ook steeds meer bestellingen binnen om een stalen deur alleen in een blanke uitvoering te coaten, zodat de staalkleur, overwegend grijs, en de lasnaden in het zicht blijven. Hierdoor krijgt de stalen deur een nog meer industrieel karakter.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING