Stalen deuren

Bereken hier de stalen deuren

Altijd op maat gemaakt voor jou

Moderne stalen deuren met soft close

PRIJS BEREKENING

Stalen deuren op maat

Stalen deuren - op maat gemaakt in onze eigen werkplaats

Kies voor kwaliteit! Onze stalen deuren en ramen worden altijd op maat gelast in onze eigen werkplaats. Daarmee garanderen we de hoge kwaliteit en afwerking. De voordelen van onze stalen ramen en deuren zijn:

 • Stalen deuren gemaakt van extra smalle profielen en super dunne glaslatten voor een mooi eindresultaat
 • Stalen deuren en ramen zijn aan beide zijden identiek
 • Altijd afgewerkt met een slijtvaste en onderhoudsvrije poedercoating, daardoor geschikt voor intensief gebruik
 • Onze stalen deuren worden geleverd met professionele kwaliteit scharnieren of schuifsystemen
 • Onze stalen deuren zijn speciaal ontwikkeld voor doe-het-zelf-montage daardoor gemakkelijk zelf te monteren

Bestel direct je stalen deur

Bereken je eigen stalen deur

Stalen deuren calculator

Bereken het hier

Onze stalen deuren en ramen

Taats deur

Onze taatsdeuren worden geleverd met professionele taatsscharnieren met softclose systeem. Een taatsdeur draait open naar beide zijden. Dit is mogelijk door de scharnieren, die worden geplaatst op de vloer en aan het plafond (het taatsscharnier wordt 4 cm diep met pluggen vast geboord in de vloer). Is je vloer niet geschikt voor het bevestigen van een taatsscharnier? Kies dan evt. voor een stompe deur. Vanwege de scharnieren en de benodigde draaiing van de deur, zijn de afmetingen van de deur(en) iets kleiner dan de opening.

Mogelijke afmetingen

Breedte 90 - 500 centimeter
Hoogte 180 - 300 centimeter
Breedte per deur 50 - 150 centimeter
Hoogte van de deur 180 - 300 centimeter
Benodigde vrije ruimte n.v.t.

Impressie

Roterende taatsdeur

Onze roterende taatsdeuren worden geleverd met professionele taatsscharnieren met softclose systeem. Een roterende deur draait gemakkelijk 360 graden rond op een taatsscharnier, geplaatst in het midden van de deur. Het scharnier wordt geplaatst op de vloer en aan het plafond. Is je vloer niet geschikt voor het bevestigen van een taatsscharnier? Kies dan voor een stompe deur of schuifdeuren. Vanwege de scharnieren en de benodigde draaiing van de deur, zijn de afmetingen van de deur(en) iets kleiner dan de opening. (het taatsscharnier wordt 4 cm diep met pluggen vast geboord in de vloer).

Mogelijke afmetingen

Breedte 151.4 - 251.4 centimeter
Hoogte 180 - 300 centimeter
Breedte per deur 150 - 250 centimeter
Hoogte van de deur 180 - 300 centimeter
Benodigde vrije ruimte n.v.t.

Impressie

Schuifdeur rail

Bij de schuifdeur met railsysteem en soft-close worden in de afdeklijst aan het plafond twee rails bevestigd. Op één rail worden vervolgens de vaste elementen gehangen, die worden bevestigd aan de zijmuur. Op de andere rail worden daarna de schuivende elementen gehangen. Bij een schuifdeur met railsysteem, is er bij een gesloten deur altijd een overlap van de deur met het profiel van het zijpaneel, waardoor er optisch één mooi geheel ontstaat. Bij het openschuiven van de deur is de doorgang iets kleiner, omdat de schuifdeur niet geheel achter het zijpaneel schuift. Massief hout of beton plafond is geschikt voor het bevestigen van het railsysteem. Een gips planfond is niet sterk genoeg, overweeg dan een schuifdeur op rollers of een (taats) deur.

Mogelijke afmetingen

Breedte 175 - 500 centimeter
Hoogte 186 - 300 centimeter
Breedte per deur 55 - 150 centimeter
Hoogte van de deur 180 - 300 centimeter
Benodigde vrije ruimte n.v.t.

Impressie

Schuifdeur op rollers

Bij een schuifdeur op rollers, met soft-close systeem, wordt een geleideprofiel aan de muur boven de deuropening bevestigd. De schuifdeur is bovenop voorzien van twee rollers die op het profiel worden gehangen. De schuifdeur rolt dan over het profiel, voor de muur en de deuropening langs. Voor een strakke afwerking is de deur iets breder dan de opening. Bij het openschuiven van de deur is de doorgang iets kleiner, omdat de greep zichtbaar blijft.

Mogelijke afmetingen

Breedte 93 - 298 centimeter
Hoogte 180 - 300 centimeter
Breedte per deur 54 - 150 centimeter
Hoogte van de deur 180 - 300 centimeter
Benodigde vrije ruimte Boven de deur: 16 centimeter
Naast de deur: afhankelijk van de breedte van de deur

Impressie

Stompe deur

Onze stompe deuren worden geleverd met twee zware kwaliteit deurscharnieren. Een stompe deur draait naar één zijde open, en valt bij het sluiten terug in het kozijn of frame. De deur blijft daarbij op zijn plek met magneetjes. De stompe stalen deur is geschikt voor alle bestaande deurkozijnen en als element in een stalen frame. Wij leveren profielen mee om de montage van de stompe deur mogelijk te maken in ieder kozijn of frame. Als enige deur is de stompe deur geschikt voor het monteren van een slot, waardoor de deur ook kan worden afgesloten.

Mogelijke afmetingen

Breedte 90 - 500 centimeter
Hoogte 180 - 300 centimeter
Breedte per deur 50 - 150 centimeter
Hoogte van de deur 180 - 300 centimeter
Benodigde vrije ruimte n.v.t.

Impressie

Alleen ramen

Een stalen raam bestaat uit één of meerdere gelijke elementen die bij montage aan elkaar en aan de muur, vloer of plafond gekoppeld worden. Het maakt niet uit welke zijde van het raam naar binnen gekeerd is, beide zijden van het raam zijn identiek.

Mogelijke afmetingen

Breedte 50 - 500 centimeter
Hoogte 50 - 300 centimeter
Breedte per deur n.v.t.
Hoogte van de deur n.v.t.
Benodigde vrije ruimte n.v.t.

Impressie

Alleen ramen

Verdere specificaties

Soort glas Veiligheidsglas
Dikte glas 6 mm

Montage video stalen deuren

Stalen deuren direct geleverd vanaf onze eigen werkplaats

Stalen deuren

 • Al onze stalen deuren zijn aan 2 zijden identiek
 • Wij gebruiken extra slanke profielen, voor een mooier eindresultaat
 • Poedercoating geeft een slijtvaste en onderhoudsvrije afwerking
 • Taatsscharnieren in professionele kwaliteit
 • Onze stalen deuren zijn onderhoudsvrij en geschikt voor intensief gebruik
 • Kijk voor de montage video op YouTube

Voor een deur zijn de afmetingen inclusief de benodigde ruimte voor het verstelbare scharnier gecorrigeerd (de deur zelf is dus iets kleiner). Wij leveren een complete stalen deur en/of stalen raam als bouwpakket. Eenvoudig zelf te monteren. Bekijk onze montagevideo voor tips en tricks. De levertijd is doorgaans circa 4 weken. Ben je op zoek naar stalen deuren? Kom dan gauw naar Hardhout Discount. U kunt kiezen uit veel verschillende soorten en afmetingen. Onze stalen deuren zijn 100% op maat gemaakt. 

Stalen deuren dubbele taats deur  stalen deuren enkele taatsdeur geopend

Wij maken deuren met een taatsscharnier. Hierdoor kunnen onze deuren naar beide kanten open en ook open blijven staan. Door het taatsscharnier sluiten deze deuren automatisch en soepel. 

Wij zijn producent en leveren een hoogwaardig product. Wij produceren elke stalen deur of stalen deuren in eigen beheer, hierdoor is de kwaliteit en levertijd gewaarborgd. Alle stalen deuren of kozijnen beschermen wij met een slijtvaste poeder coating, deze geeft bescherming voor vele jaren.

Het proces van het maken van stalen deuren

Het maken van een stalen deur is een ingewikkeld proces. Elke deur moet exact haaks en goed afgewerkt zijn om jaren goed te werken.

Een stalen deur is niet standaard qua maat en iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Deuren van staal geven een woning of bedrijfspand de sfeer en ambiance die u graag wilt creëren. Denk hierbij aan mooie industriële stalen deuren.

De kosten liggen hoger dan bij een traditionele houten stompe deur of opdekdeur. De kosten verschillen dan ook enorm per aanbieder. Dit heeft onder andere te maken met de kwaliteit van de materialen en de afwerking. De prijs is afhankelijk van welk type deur je kiest en de hoeveel materiaal hiervoor nodig is. Het aantal arbeidsuren is ook een belangrijke factor. De stalen deur prijs ligt bij stalen taatsdeuren en bij schuifdeuren hoger dan bij een draaideur. Wij raden aan om een berekening te maken in onze calculator. Op het moment dat alle gegevens zijn ingevoerd in de calculator krijgt je direct de prijs en de afbeelding te zien.

Stalen deur maken

Zelf een stalen deur maken wordt afgeraden aangezien het een behoorlijk ingewikkeld proces is. Zeker niet iedereen kan dit realiseren. Een perfecte afwerking is noodzakelijk. Dit geldt ook voor de juiste materialen. Een stalen deur op maat maken is alleen professioneel te maken. Wij hebben geen standaard maten op voorraad. Elke deur in een woning of bedrijfspand is anders en daarom hebben wij een handige stalen deuren calculator. Onze deuren zijn te verkrijgen als draaideur, taatsdeur en als schuifdeur.  

Stalen binnendeur maken

Een stalen binnendeur maken is een ingewikkeld proces. Wij hebben een eigen werkplaats waar wij alle binnen en buitendeuren zelf op maat maken. Geen enkele deur is standaard of het zelfde, iedereen heeft haar eigen wens. Dus een stalen binnendeur op maat maken is het beste wat er is. Stalen binnendeuren zelf maken wordt niet geadviseerd, aangezien een stalen deur haaks en perfect afgewerkt dient te zijn.

Stalen deuren in huis

Hardhout Discount levert aan huis. Deze stalen binnendeuren kunnen tevens als buitendeuren gebruikt worden. Stalen deuren in huis worden veelal gebruikt als stalen dubbele deur of als stalen openslaande deuren. De stalen dubbele deur of de stalen openslaande deuren, worden aangeboden op onze site. Hier een keuze maken uit stalen taats deuren, later dit jaar ook stalen schuifdeuren en stalen draaideuren. Tevens de keuze, om gehard glas in de metalen deuren te laten plaatsen. Deze keuze wordt u aangeboden op onze calculator. Keuze uit 2, 3, 4 of 5 vakken met gehard glas. Super mooi bij elke ral kleur en ieder interieur!

Tevens kun je bij ons terecht voor een stalen deur met kozijn. Deze zijn ook van staal gemaakt en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op onze website kunt u in onze calculator eenvoudig deze kleuren en afmetingen kiezen. Als u nog twijfelt kunt u altijd en kijkje nemen in onze showroom. Hier hoeft u geen afspraak te maken.

Onze mooie stalen ramen en deuren hebben een chique look, maar hebben ook een krachtig en stoere uitstraling. Hierdoor komt er een industriële sfeer in uw woning of bedrijfspand. De stalen ramen en deuren zijn gemaakt van metaal inclusief gehard glas. Dit geldt voor alle stalen deuren die wij aanbieden.

Wat kosten stalen deuren?

Onze standaard kleur is zwarte stalen deuren, maar ook stalen deuren met glas, worden in eigen beheer gefabriceerd en kopen wij groot in. Daardoor houden wij de kosten onder controle. De prijs houden wij laag doordat wij de opbouw van onze binnen- en stalen buitendeuren hebben geoptimaliseerd. Hierdoor gaan wij efficiënter met de tijd om in het productieproces. Doordat alles betreft staal in eigen beheer gefabriceerd wordt is er veel mogelijk. De zwarte stalen deuren kunnen bijvoorbeeld ook eenvoudig gebruikt wordt als zwarte stalen binnendeur. Zo zijn wij ook expert in het fabriceren van stalen buitenkeukens én binnenkeukens. Ideaal onder een moderne overkapping of moderne veranda

Wat is nou de prijs van een stalen deur? En hoe kan ik die berekenen? Voor het antwoord op deze vragen verwijzen we je graag door naar onze calculator. De prijs is afhankelijk van het type deur dat u kiest, de hoeveelheid materiaal dat nodig is. De calculator geeft binnen paar minuten de prijs en de mogelijkheden weer.

Wat kosten stalen binnendeuren?

Stalen binnendeuren kosten meer dan een houten deur, dit komt omdat het maakproces niet gelijk is aan het maken van een houten traditionele stompe of opdekdeur. De prijzen voor stalen binnendeuren zijn bij veel aanbieders verschillend, en de kwaliteit loopt ook behoorlijk uit een. Tevens maken veel aanbieders deuren van te dun staal, en is de afwerking niet zoals wij dat doen. Onze stalen deuren binnen zijn glad afgewerkt, van dikwandig staal, maar toch elegant. En met meerdere lagen poeder coating afgewerkt. Een stalen deur binnen moet een primer coating hebben met een kleur laag, als dit niet gebeurt dan zal de coating niet lang blijven zitten. Alleen Huefter stalen binnendeuren zijn dan ook daadwerkelijk Huefter proof.

De prijs van een stalen binnendeur is verschillend opgebouwd. Een taatsdeur is altijd duurder dan een standaard deur, immers is de mechanica in de deur in een dikke profiel gezet en de gehele deur is van dikwandige staal gebouwd dan een normale deur. De prijs is sterk afhankelijk van de hoeveelheid materiaal en de arbeid die het kost om een binnendeur staal te maken. Doorgaans is een stompe deur, dus een normale scharnierdeur het goedkoopst. Een Taatsdeur of een schuifdeur zijn duurder door het taats scharnier en of de rail die benodigd is.

Montage van onze stalen binnendeuren

De stalen deuren worden geleverd inclusief een kant en klare bouwhandleiding bij de stalen binnendeuren, want stalen binnen deuren monteren is niet zo heel moeilijk. Dit geldt overigens ook voor de stalen scharnierdeuren en bijvoorbeeld een stalen taatsdeur. Wij leveren het metaal en dus de stalen binnendeur van glas in een pakket aan, maar nog niet gemonteerd. Dit omdat het risico van schade groot is bij het vervoer. Wanneer u de handleiding goed leest hoeft dit geen probleem te zijn.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING