Stalen deuren op maat

Stalen deuren op maat

Stalen deuren op maat - Levering direct vanaf eigen fabriek

BELANGRIJKE KENMERKEN:

* 2 ZIJDEN IDENTIEK UITERLIJK.

* SLANKE PROFIELEN.

* DUNNE GLASLATTEN.

* POEDERCOATING VOOR SLIJTVASTE AFWERKING.

* PROFESSIONELE TAATSSCHARNIEREN.

* GESCHIKT VOOR INTENSIEF GEBRUIK.

Taatsdeuren kunnen naar beide zijden 90 graden open draaien, ze kunnen ook open blijven staan, en sluiten soepel door het taatsscharnier. Altijd uitgevoerd met veiligheidsglas. Gemakkelijke montage, bekijk de montage video.

Wij leveren snel, al vanaf 4 weken.

NU 20% FABRIEKS KORTING - WIJ ZIJN ZOWEL IMPORTEUR ALS PRODUCENT

Bereken uw eigen stalen deur

Stalen deuren calculator

Bereken het hier

Belangrijke informatie over onze stalendeuren en ramen

 • Taatsdeuren tot 3 meter hoog en 1.5 meter breed.
 • Beide zijden van een stalen deur of kozijn zijn identiek.
 • Topkwaliteit afwerking door transparante of zwarte poedercoating.
 • Gebruik onze calculator voor alle mogelijkheden en bereken direct uw prijs.
 • Check onze montage video, hoe eenvoudig een deur te plaatsen is.

Bereken direct uw stalen deur

Standaard voorzien van taatsdeuren

Specificaties

Breedte 50 - 500 centimeter
Hoogte 50 - 300 centimeter
Breedte van de deur 50 - 150 centimeter
Hoogte van de deur 180 - 300 centimeter
Soort deuren Taatsdeuren
Soort glas Veiligheidsglas
Dikte glas 6 mm

Bekijk onze productvideo

Meer informatie over onze stalen deuren

Stalen deuren werden vroeger veelal gebruikt in industriële bedrijfspanden. Je zag deze destijds vaak met glazen ruiten van enkel glas. Wij leveren veiligheidsglas bij alle stalen deuren en kozijnen.

De trend van nu is om een stalen deur in een woning of bedrijfspand te plaatsen. Een stalen deur geeft een industriële sfeer en look.

Belangrijk:

 • Al onze stalen deuren zijn aan 2 zijden identiek
 • Wij gebruiken extra slanke profielen, voor een mooier eindresultaat
 • Poedercoating geeft een slijtvaste en onderhoudsvrije afwerking
 • Taatscharnieren in professionele kwaliteit
 • Onze stalen deuren zijn onderhoudsvrij en geschikt voor intensief gebruik
 • Kijk voor de montage video op YouTube

Voor een deur zijn de afmetingen inclusief de benodigde ruimte voor het verstelbare scharnier gecorrigeerd (de deur zelf is dus iets kleiner). Wij leveren een complete stalen deur en/of stalen raam als bouwpakket bij u thuis. Eenvoudig zelf te monteren. Bekijk onze montagevideo voor tips en tricks. Wij plaatsen de stalen deuren niet bij u op locatie, aangezien u dit makkelijk en snel zelf kunt doen. De levertijd is doorgaans circa 4 weken.

Stalen deuren dubbele taats deur

Wij leveren de hoogst haalbare kwaliteit. Hardhout Discount fabriceert stalen deuren in eigen beheer. Hierdoor kunt u, voordelig eigenaar worden van betaalbare stalen deuren. Deze kunt u eenvoudig uitrekenen in onze calculator, binnen 5 minuten uitgerekend voor welk model en afmeting u wenst.

stalen deuren enkele taatsdeur geopend

Wij maken deuren met het taatsscharnier. Hierdoor kunnen onze deuren naar beide kanten open en ook open blijven staan. Door het taatsscharnier sluiten deze deuren automatisch en soepel. De kosten van stalen deuren of kozijnen zijn afhankelijk van welk model u kiest. En van de hoeveelheid materiaal dat nodig is.

Hardhout Discount vindt het belangrijk om een zeer hoogwaardig product neer te zetten. Doordat wij de stalen deuren in eigen beheer fabriceren, waarborgen wij de kwaliteit en levertijd. Alle stalen deuren of kozijnen laten wij beschermen met een poeder coating, deze is slijtvast en geeft goede bescherming voor vele jaren.

LOGO HD GIF.jpg

Het proces

Het maken van een stalen deur is een vrij ingewikkeld proces. Hardhout Discount heeft een eigen werkplaats waar alle stalen binnendeuren en alle stalen buitendeuren op maat worden gemaakt. Onze calculator gaat uit van een binnendeur, een buitendeur heeft een extra behandeling coating nodig. Dit dient u separaat aan te geven voor dat u een bestelling plaatst, de calculator houdt hier geen rekening mee in de prijs.

Een stalen deur is niet standaard qua maat en iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Deuren van staal geven een woning of bedrijfspand de sfeer en ambiance die u graag wilt creëren. Denk hierbij aan mooie industriële stalen deuren.

De kosten liggen hoger dan bij een traditionele houten stompe deur of opdekdeur. De kosten verschillen dan ook enorm per aanbieder. Dit heeft onder andere te maken met de kwaliteit en de afwerking. De prijs is afhankelijk van welk type deur u kiest en de hoeveel materiaal hiervoor nodig is. Het aantal arbeidsuren is ook een belangrijke factor. De stalen deur prijs ligt bij een taatsdeur en bij een schuifdeur hoger dan bij een draaideur. Wij raden aan om een berekening te maken in onze calculator. Op het moment dat u alle gegevens hebt ingevoerd in de calculator krijgt u direct de prijs te zien.

Stalen deur maken

Zelf een stalen deur maken wordt afgeraden aangezien het een behoorlijk ingewikkeld proces is. Niet iedereen kan dit realiseren. Een perfecte afwerking is noodzakelijk. Dit geldt ook voor de juiste materialen. Een stalen deur op maat maken wordt daarom vaak uitbesteed. En dit kan bij Hardhout Discount. Wij hebben geen standaard maten op voorraad. Elke deur in een woning of bedrijfspand is anders en daarom kunt u bij Hardhout Discount deuren samenstellen op onze site. Onze deuren zijn te verkrijgen als draaideur, taatsdeur en later ook als schuifdeur.  

Stalen deur met kozijn

Tevens kunt u bij ons terecht voor een stalen deur met kozijn. Deze zijn ook van staal gemaakt en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kleuren kunt u kiezen in onze calculator.

Stalen deuren in huis

Hardhout Discount levert bij u aan huis. Deze stalen binnendeuren kunnen tevens als buitendeuren gebruikt worden. Stalen deuren in huis worden veelal gebruikt als stalen dubbele deur of als stalen openslaande deuren. De stalen dubbele deur of de stalen openslaande deuren, worden aangeboden op onze site. Hier kunt u een keuze maken uit stalen taats deuren, later dit jaar ook stalen schuifdeuren en stalen draaideuren. U kunt tevens de keuze maken om gehard glas in de metalen deuren te laten plaatsen. Deze keuze wordt u aangeboden op onze calculator. U heeft de keuze uit 2, 3, 4 of 5 vakken met gehard glas.

Stalen ramen en deuren

Onze stalen ramen en deuren hebben een chique look, maar hebben ook een krachtig en stoere uitstraling. Hierdoor krijgt u de industriële sfeer in uw woning of bedrijfspand. De stalen ramen en deuren zijn gemaakt van metaal inclusief gehard glas.

Wat kosten stalen deuren?

De productiekosten zijn door ons inpandige productieproces prijstechnisch laag. Onze standaard kleur is zwarte stalen deuren, maar ook stalen deuren met glas, worden in eigen beheer gefabriceerd waardoor de kosten laag zijn. De kosten worden tevens laag gehouden doordat wij de opbouw van onze binnen- en stalen buitendeuren hebben geoptimaliseerd. Hierdoor gaan wij efficiënter met de tijd om in het productieproces. Onze stalen deuren worden voorzien van een poeder coating. Deze poeder coating gebeurt in onze nabije omgeving waardoor de kosten laag blijven.

Wat is nou de prijs van een stalen deur? En hoe kan ik die berekenen? Voor het antwoord op deze vragen verwijzen we u graag door naar onze calculator. De prijs is afhankelijk van het type deur dat u kiest, de hoeveelheid materiaal dat nodig is en de benodigde arbeidsuren. Om dit eenvoudig te berekenen verwijzen wij u ook weer naar onze calculator.

Hardhout Discount heeft een calculator ontwikkeld waarin u kunt aangeven welk model u wenst. Tevens wordt er in de calculator gevraagd naar de afmetingen van de deur en of u gehard glas wilt of niet. U kunt ook aangeven hoeveel vakken met gehard glas u in uw deur wenst. Zodra alles ingevuld is berekent de calculator de uiteindelijke prijs. Vervolgens kunt u uw bestelling afronden. Hardhout Discount zal na het ontvangen van de orderbevestiging de deur vanaf 4 weken bij u thuis afleveren.

Betaal opties

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk Overschrijving iDeal Creditcard PayPal AfterPay SOFORT Bancontact KBC/CBC Belfius Direct ING Home’Pay Contant

Bezoek onze showroom