Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Stalen deuren

Stel je stalen deur samen

Altijd op maat gemaakt speciaal voor jou

Moderne stalen deuren met soft close

Rekentool

Stalen deuren op maat

Stalen deuren - altijd op maat gemaakt in eigen werkplaats

Kies voor kwaliteit! Altijd 100% handwerk. Garantie op hoge kwaliteit en afwerking. De levertijd is 6 tot 8 weken.

WhatsApp

WhatsApp ons voor snelle vraag & antwoord.

 • Stalen deuren gemaakt van smalle profielen en dunne glaslatten voor een mooi eindresultaat
 • Alle stalen deuren zijn aan beide zijden identiek
 • Altijd afgewerkt met een slijtvaste en onderhoudsvrije poedercoating, daardoor geschikt voor intensief gebruik
 • Onze stalen deuren worden geleverd met professionele kwaliteit scharnieren of schuifsystemen
 • Onze stalen deuren zijn speciaal ontwikkeld voor doe-het-zelf-montage daardoor gemakkelijk zelf te monteren

Zelf je stalen deur samenstellen en uitrekenen

Bereken je eigen stalen deur

Stalen deuren rekenhulp

Bereken het hier

Onze stalen deuren en ramen

1 of meerdere Taats deuren

Onze taatsdeuren worden geleverd met professionele taatsscharnieren met softclose systeem. Een taatsdeur draait open naar beide zijden. Dit is mogelijk door de scharnieren, die worden geplaatst op de vloer en aan het plafond (het taatsscharnier wordt 4 cm diep met pluggen vast geboord in de vloer). Is je vloer niet geschikt voor het bevestigen van een taatsscharnier? Kies dan evt. voor een stompe deur. Vanwege de scharnieren en de benodigde draaiing van de deur, zijn de afmetingen van de deur(en) iets kleiner dan de opening.

Mogelijke afmetingen

Breedte 90 - 500 centimeter
Hoogte 180 - 340 centimeter
Breedte per deur 50 - 150 centimeter
Hoogte van de deur 180 - 340 centimeter
Benodigde vrije ruimte n.v.t.

Impressie

Roterende taatsdeur

Onze roterende taatsdeuren worden geleverd met professionele taatsscharnieren met softclose systeem. Een roterende deur draait gemakkelijk 360 graden rond op een taatsscharnier, geplaatst in het midden van de deur. Het scharnier wordt geplaatst op de vloer en aan het plafond. Is je vloer niet geschikt voor het bevestigen van een taatsscharnier? Kies dan voor een stompe deur of schuifdeuren. Vanwege de scharnieren en de benodigde draaiing van de deur, zijn de afmetingen van de deur(en) iets kleiner dan de opening. (het taatsscharnier wordt 4 cm diep met pluggen vast geboord in de vloer).

Mogelijke afmetingen

Breedte 151.4 - 251.4 centimeter
Hoogte 180 - 340 centimeter
Breedte per deur 150 - 250 centimeter
Hoogte van de deur 180 - 340 centimeter
Benodigde vrije ruimte n.v.t.

Impressie

Schuifdeuren railsysteem

Bij de schuifdeur met railsysteem en soft-close worden in de afdeklijst aan het plafond twee rails bevestigd. Op één rail worden vervolgens de vaste elementen gehangen, die worden bevestigd aan de zijmuur. Op de andere rail worden daarna de schuivende elementen gehangen. Bij een schuifdeur met railsysteem, is er bij een gesloten deur altijd een overlap van de deur met het profiel van het zijpaneel, waardoor er optisch één mooi geheel ontstaat. Bij het openschuiven van de deur is de doorgang iets kleiner, omdat de schuifdeur niet geheel achter het zijpaneel schuift. Massief hout of beton plafond is geschikt voor het bevestigen van het railsysteem. Een gips planfond is niet sterk genoeg, overweeg dan een schuifdeur op rollers of een (taats) deur.

Mogelijke afmetingen

Breedte 175 - 500 centimeter
Hoogte 186 - 340 centimeter
Breedte per deur 55 - 150 centimeter
Hoogte van de deur 180 - 340 centimeter
Benodigde vrije ruimte n.v.t.

Impressie

Schuifdeuren op rollers

Bij een schuifdeur op rollers, met soft-close systeem, wordt een geleideprofiel aan de muur boven de deuropening bevestigd. De schuifdeur is bovenop voorzien van twee rollers die op het profiel worden gehangen. De schuifdeur rolt dan over het profiel, voor de muur en de deuropening langs. Voor een strakke afwerking is de deur iets breder dan de opening. Bij het openschuiven van de deur is de doorgang iets kleiner, omdat de greep zichtbaar blijft.

Mogelijke afmetingen

Breedte 93 - 298 centimeter
Hoogte 180 - 340 centimeter
Breedte per deur 54 - 150 centimeter
Hoogte van de deur 180 - 340 centimeter
Benodigde vrije ruimte Boven de deur: 16 centimeter
Naast de deur: afhankelijk van de breedte van de deur

Impressie

1 of meerdere stompe deuren

Onze stompe deuren worden geleverd met twee zware kwaliteit deurscharnieren. Een stompe deur draait naar één zijde open, en valt bij het sluiten terug in het kozijn of frame. De deur blijft daarbij op zijn plek met magneetjes. De stompe stalen deur is geschikt voor alle bestaande deurkozijnen en als element in een stalen frame. Wij leveren profielen mee om de montage van de stompe deur mogelijk te maken in ieder kozijn of frame. Als enige deur is de stompe deur geschikt voor het monteren van een slot, waardoor de deur ook kan worden afgesloten.

Mogelijke afmetingen

Breedte 90 - 500 centimeter
Hoogte 180 - 340 centimeter
Breedte per deur 50 - 150 centimeter
Hoogte van de deur 180 - 340 centimeter
Benodigde vrije ruimte n.v.t.

Impressie

Alleen ramen

Een stalen raam bestaat uit één of meerdere gelijke elementen die bij montage aan elkaar en aan de muur, vloer of plafond gekoppeld worden. Het maakt niet uit welke zijde van het raam naar binnen gekeerd is, beide zijden van het raam zijn identiek.

Mogelijke afmetingen

Breedte 50 - 500 centimeter
Hoogte 50 - 340 centimeter
Breedte per deur n.v.t.
Hoogte van de deur n.v.t.
Benodigde vrije ruimte n.v.t.

Impressie

Alleen ramen

Verdere specificaties

Soort glas Veiligheidsglas
Dikte glas 6 mm

Montage video stalen deuren

Stalen deuren direct geleverd vanaf onze eigen werkplaats

 • Al onze stalen deuren zijn aan 2 zijden identiek
 • Wij gebruiken extra slanke profielen, voor een mooier eindresultaat
 • Poedercoating geeft een slijtvaste en onderhoudsvrije afwerking
 • Taatsscharnieren in professionele kwaliteit
 • Onze stalen deuren zijn onderhoudsvrij en geschikt voor intensief gebruik
 • Kijk voor de montage video op YouTube

Stalen deuren dubbele taats deur  stalen deuren enkele taatsdeur geopend

HET PROCES VAN HET MAKEN VAN STALEN DEUREN

Het maken van een stalen deur is een ingewikkeld proces. Elke deur moet exact haaks en goed afgewerkt zijn met de juiste materialen om jaren goed te werken. Daarom wordt afgeraden om stalen deuren zelf te maken. Bij ons vind je geen standaard maten en dus alleen maar stalen deuren op maat. Onze stalen deuren zijn te verkrijgen als draaideur, taatsdeur en als schuifdeur. Reken het nu eenvoudig uit middels onze stalen deuren calculator. Een stalen deur is niet standaard qua maat en iedereen heeft zo zijn of haar eigen wensen. Onze stalen binnendeuren geven een woning of bedrijfspand de sfeer en ambiance die u graag wilt creëren. Denk hierbij aan mooie industriële stalen deuren. Onze stalen deuren zijn van zeer hoge kwaliteit en geven dan ook minimaal 1 jaar garantie. Indien de garantie langer is geven wij dit aan.

Stalen buitendeuren? U kan de stalen buitendeuren alleen bestellen via de overkapping calculator in combinatie met een overkapping, immers weten wij dan dat de buiten deuren een buiten coating nodig hebben. Standaard deuren zijn binnendeuren, en zijn niet geschikt gemaakt voor buitengebruik.

Wij maken deuren met een taatsscharnier. Hierdoor kunnen onze deuren naar beide kanten open en ook open blijven staan. Door het taatsscharnier sluiten deze deuren automatisch en soepel. Super mooie stalen scharnierdeuren.

De stalen deuren worden geleverd inclusief een kant en klare bouwhandleiding bij de stalen binnendeuren. Het monteren hiervan is namelijk niet heel moeilijk. Wij leveren het metaal en de stalen binnendeur van glas in een pakket aan. Dit is nog niet gemonteerd om het risico te voorkomen dat er schade ontstaat bij het vervoer. Door middel van onze handleiding is het monteren van deze deuren geen enkel probleem. Bekijk onze montage video op YouTube.

STALEN BINNENDEUREN IN HUIS

Onze stalen deuren zijn zowel als stalen binnendeuren als buitendeuren te gebruiken. Stalen buitendeuren alleen bestellen via de overkapping calculator in combinatie met een overkapping, immers weten wij dan dat de buiten deuren een buiten coating nodig hebben. Standaard deuren zijn binnendeuren, en niet geschikt voor buiten. 

Stalen deuren in huis worden veelal gebruikt als stalen dubbele deur of als stalen openslaande deuren. Uiteraard kan dit ook als enkele deuren. In onze calculator kan je kiezen uit stalen taats deuren, stalen schuifdeuren en draaideuren. Tevens de keuze, om gehard glas in de metalen deuren te laten plaatsen. Keuze uit 2, 3, 4 of 5 vakken met gehard glas. Super mooi bij elke ral kleur en ieder interieur! Tevens kun je bij ons terecht voor een stalen deur met kozijn. Deze zijn ook van staal gemaakt en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als je nog twijfelt kan je altijd en kijkje nemen in onze showroom. Hier hoef je geen afspraak te maken.

Onze mooie stalen ramen en deuren hebben een chique look, maar hebben ook een krachtig en stoere uitstraling. Hierdoor komt er een industriële sfeer in jouw woning of bedrijfspand. Super mooi met bijvoorbeeld onze boomstamtafels. De stalen ramen en deuren zijn gemaakt van metaal inclusief gehard glas. Dit geldt voor alle stalen deuren die wij aanbieden.

KOSTEN STALEN DEUREN BEREKENEN

Onze standaard kleur is zwarte stalen deuren, ook als je kiest voor stalen deuren met glas. Doordat wij deze stalen deuren in eigen beheer fabriceren kunnen wij groot inkopen waardoor wij scherpe prijzen kunnen hanteren. Doordat wij het zelf fabriceren is er qua ontwerp en maten veel mogelijk. Zowel voor de stalen binnendeuren als de stalen buitendeuren. Als je benieuwd bent naar de prijs van een stalen deur adviseren wij om onze calculator te gebruiken. De prijs is afhankelijk van het type deur en de hoeveelheid materiaal. De calculator geeft binnen paar minuten de prijs en de mogelijkheden weer. Belangrijk om te weten is dat de prijs van de stalen deuren bij elke aanbieder verschillend is. Echter zie je dat de kwaliteit hier ook enorm verschilt. Wij onderscheiden ons in echte kwaliteit. Dus dik staal, de juist afwerking en poedercoating. Alles naar eigen wens.

De prijs is afhankelijk van welk type deur je kiest en de hoeveel materiaal hiervoor nodig is. Het aantal arbeidsuren is ook een belangrijke factor. De stalen deur prijs ligt bij stalen taatsdeuren en bij schuifdeuren hoger dan bij een draaideur. Wij raden aan om een berekening te maken in onze calculator. Op het moment dat alle gegevens zijn ingevoerd in de calculator krijgt je direct de prijs en de afbeelding te zien. Wij leveren aan huis.

Ons assortiment is de laatste jaren enorm uitgebreid. Zo zijn wij ook expert in het fabriceren van stalen buitenkeukens én binnen keukens. Ideaal onder een moderne overkapping of moderne veranda. Daarnaast hebben we een groot assortiment vlonderplanken

Zelf montage
Zelf monteer je de deur of kozijn. Wij leveren een compleet bouwpakket met niet gemonteerd glas, glaslatten en bevestiging materiaal. 

Nog vragen? 
Email: info@hardhoutdiscount.nl of bel ons advies team in Hengelo
Of WhatsApp ons voor snelle vraag & antwoord.

WhatsApp