Stalen deuren

Bereken hier de stalen deuren

Altijd op maat gemaakt voor jou

Moderne stalen deuren met soft close

CALCULATOR - REKENHULP

Stalen deuren op maat

Stalen deuren - op maat gemaakt in onze eigen werkplaats

* ALTIIJD 2 ZIJDEN IDENTIEK UITERLIJK

* EXTRA SLANKE PROFIELEN

* SUPER DUNNE GLASLATTEN

* POEDERCOATING VOOR SLIJTVASTE AFWERKING

* PROFESSIONELE TAATSSCHARNIEREN MET SOFTCLOSE

* GESCHIKT VOOR INTENSIEF GEBRUIK

Taatsdeuren kunnen naar beide zijden 90 graden open draaien, en kunnen open blijven staan, altijd met sofclose, en uitgevoerd met veiligheidsglas. Gemakkelijke montage, bekijk de montage video. Productietijd doorgaans ca. 4 weken.

NU 20% FABRIEKS KORTING - WIJ ZIJN DE PRODUCENT.

Bereken je eigen stalen deur

Stalen deuren calculator

Bereken het hier

Belangrijke informatie over onze stalendeuren

 • Taatsdeuren tot 3 meter hoog en 1.5 meter breed, met soft close.
 • Beide zijden van een stalen deur of kozijn zijn identiek.
 • Topkwaliteit afwerking door transparante of zwarte poedercoating.
 • Gebruik onze calculator voor alle mogelijkheden en bereken direct je prijs.
 • Check onze montage video, hoe eenvoudig een deur te plaatsen is.

Bereken direct je stalen deur

Standaard voorzien van een taatsdeur(en)

Specificaties en afmetingen

Breedte 50 - 500 centimeter
Hoogte 50 - 300 centimeter
Breedte van de deur 50 - 150 centimeter
Hoogte van de deur 180 - 300 centimeter
Soort deuren Taatsdeuren
Soort glas Veiligheidsglas
Dikte glas 6 mm

Montage video stalen deuren

Stalen deuren direct geleverd vanaf onze eigen werkplaats

Stalen deuren

 • Al onze stalen deuren zijn aan 2 zijden identiek
 • Wij gebruiken extra slanke profielen, voor een mooier eindresultaat
 • Poedercoating geeft een slijtvaste en onderhoudsvrije afwerking
 • Taatsscharnieren in professionele kwaliteit
 • Onze stalen deuren zijn onderhoudsvrij en geschikt voor intensief gebruik
 • Kijk voor de montage video op YouTube

Voor een deur zijn de afmetingen inclusief de benodigde ruimte voor het verstelbare scharnier gecorrigeerd (de deur zelf is dus iets kleiner). Wij leveren een complete stalen deur en/of stalen raam als bouwpakket. Eenvoudig zelf te monteren. Bekijk onze montagevideo voor tips en tricks. De levertijd is doorgaans circa 4 weken. Ben je op zoek naar stalen deuren? Kom dan gauw naar Hardhout Discount. Onze stalen deuren zijn 100% op maat gemaakt. 

Stalen deuren dubbele taats deur  stalen deuren enkele taatsdeur geopend

Wij maken deuren met een taatsscharnier. Hierdoor kunnen onze deuren naar beide kanten open en ook open blijven staan. Door het taatsscharnier sluiten deze deuren automatisch en soepel. 

Wij zijn producent en leveren een hoogwaardig product. Wij produceren elke stalen deur of stalen deuren in eigen beheer, hierdoor is de kwaliteit en levertijd gewaarborgd. Alle stalen deuren of kozijnen beschermen wij met een slijtvaste poeder coating, deze geeft bescherming voor vele jaren.

Het proces

Het maken van een stalen deur is een ingewikkeld proces. Elke deur moet exact haaks en goed afgewerkt zijn om jaren goed te werken.

Een stalen deur is niet standaard qua maat en iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Deuren van staal geven een woning of bedrijfspand de sfeer en ambiance die u graag wilt creëren. Denk hierbij aan mooie industriële stalen deuren.

De kosten liggen hoger dan bij een traditionele houten stompe deur of opdekdeur. De kosten verschillen dan ook enorm per aanbieder. Dit heeft onder andere te maken met de kwaliteit van de materialen en de afwerking. De prijs is afhankelijk van welk type deur je kiest en de hoeveel materiaal hiervoor nodig is. Het aantal arbeidsuren is ook een belangrijke factor. De stalen deur prijs ligt bij een taatsdeur en bij een schuifdeur hoger dan bij een draaideur. Wij raden aan om een berekening te maken in onze calculator. Op het moment dat alle gegevens zijn ingevoerd in de calculator krijgt je direct de prijs en de afbeelding te zien.

Stalen deur maken

Zelf een stalen deur maken wordt afgeraden aangezien het een behoorlijk ingewikkeld proces is. Zeker niet iedereen kan dit realiseren. Een perfecte afwerking is noodzakelijk. Dit geldt ook voor de juiste materialen. Een stalen deur op maat maken is alleen professioneel te maken. Wij hebben geen standaard maten op voorraad. Elke deur in een woning of bedrijfspand is anders en daarom hebben wij een handige stalen deuren calculator. Onze deuren zijn te verkrijgen als draaideur, taatsdeur en als schuifdeur.  

Stalen deur met kozijn

Tevens kun je bij ons terecht voor een stalen deur met kozijn. Deze zijn ook van staal gemaakt en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kleuren en afmetingen gemakkelijk te kiezen in onze calculator.

Stalen deuren in huis

Hardhout Discount levert aan huis. Deze stalen binnendeuren kunnen tevens als buitendeuren gebruikt worden. Stalen deuren in huis worden veelal gebruikt als stalen dubbele deur of als stalen openslaande deuren. De stalen dubbele deur of de stalen openslaande deuren, worden aangeboden op onze site. Hier een keuze maken uit stalen taats deuren, later dit jaar ook stalen schuifdeuren en stalen draaideuren. Tevens de keuze, om gehard glas in de metalen deuren te laten plaatsen. Deze keuze wordt u aangeboden op onze calculator. Keuze uit 2, 3, 4 of 5 vakken met gehard glas.

Stalen ramen en deuren

Onze stalen ramen en deuren hebben een chique look, maar hebben ook een krachtig en stoere uitstraling. Hierdoor komt er een industriële sfeer in uw woning of bedrijfspand. De stalen ramen en deuren zijn gemaakt van metaal inclusief gehard glas.

Wat kosten stalen deuren?

Onze standaard kleur is zwarte stalen deuren, maar ook stalen deuren met glas, worden in eigen beheer gefabriceerd en kopen wij groot in. Daardoor houden wij de kosten onder controle. De prijs houden wij laag doordat wij de opbouw van onze binnen- en stalen buitendeuren hebben geoptimaliseerd. Hierdoor gaan wij efficiënter met de tijd om in het productieproces. Doordat alles betreft staal in eigen beheer gefabriceerd wordt is er veel mogelijk. Zo zijn wij ook expert in het fabriceren van stalen buitenkeukens én binnenkeukens. Ideaal onder een moderne overkapping of moderne veranda

Wat is nou de prijs van een stalen deur? En hoe kan ik die berekenen? Voor het antwoord op deze vragen verwijzen we je graag door naar onze calculator. De prijs is afhankelijk van het type deur dat u kiest, de hoeveelheid materiaal dat nodig is. De calculator geeft binnen paar minuten de prijs en de mogelijkheden weer.

CALCULATOR - REKENHULP

CALCULATOR - REKENHULP

Direct je vlonder - overkapping - of stalen deur - uitrekenen?
Direct de prijs en een foto van het eindresultaat.

CALCULATOR - REKENHULP