Stalen deuren

Stalen deuren werden vroeger veelal gebruikt in industriële bedrijfspanden. Je zag deze destijds vaak met glazen ruiten van enkel glas. De trend van nu is om een stalen deur in een woning of bedrijfspand te plaatsen. Een stalen deur geeft een industriële sfeer en look, die men nu graag wil, maar dan van een hoogwaardige kwaliteit. Hardhout Discount fabriceert stalen deuren in eigen beheer. Hierdoor kan U, als klant, eigenaar worden van betaalbare stalen deuren. Deze kunt u vinden op onze site van Hardhout Discount.

Een goedkope versie is lastig te vinden. Stalen deuren kosten namelijk meer dan een traditionele houten deur. De kosten zijn afhankelijk van welk type deur U bestelt en natuurlijk van de hoeveelheid materiaal dat nodig is. Tevens hangt de prijs af van het aantal arbeidsuren die nodig zijn om te produceren. Goedkope stalen deuren zijn dus moeilijk te verkrijgen. Hardhout Discount vindt het belangrijk om een goed product neer te zetten. Doordat wij de stalen deuren goedkoop in eigen beheer fabriceren kunnen wij wel de kosten zo laag mogelijk houden. Dit geldt ook voor het poeder coaten.

Het proces

Het maken van een stalen deur is een ingewikkeld proces. Hardhout Discount heeft een eigen werkplaats waar alle stalen binnendeuren, en alle stalen buitendeuren op maat worden gemaakt. Een stalen deur is niet standaard qua maat en iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Deuren van staal geven een woning of bedrijfspand de sfeer en ambiance die men graag wilt creëren. Denk hierbij aan mooie industriële stalen deuren.

De kosten liggen hoger dan bij een traditionele houten stompe deur of opdekdeur. De kosten verschillen dan ook enorm per aanbieder. Dit heeft onder andere te maken met de kwaliteit en de afwerking. De prijs is afhankelijk van welk type deur u kiest en de hoeveel materiaal hiervoor nodig is. Het aantal arbeidsuren is ook een belangrijke factor. De stalen deur prijs ligt bij een taatsdeur en bij een schuifdeur hoger dan bij een draaideur. Wij raden aan om een berekening te maken in onze calculator. Op het moment dat u alle gegevens hebt ingevoerd in de calculator krijgt u direct de prijs te zien.

Stalen deur maken

Zelf een stalen deur maken wordt afgeraden aangezien het een behoorlijk ingewikkeld proces is. Niet iedereen kan dit realiseren. Een perfecte afwerking is noodzakelijk. Dit geldt ook voor de juiste materialen. Een stalen deur op maat maken wordt daarom vaak uitbesteed. En dit kan bij Hardhout Discount. Wij hebben geen standaard maten op voorraad. Elke deur in een woning of bedrijfspand is anders en daarom kunt u bij Hardhout Discount deuren samenstellen op onze site. Onze deuren zijn te verkrijgen als draaideur, taatsdeur en schuifdeur.  

Stalen deur met kozijn

Tevens kunt u bij ons terecht voor een stalen deur met kozijn. Deze zijn ook van staal gemaakt en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kleuren kunt u kiezen in onze calculator.

Stalen deuren in huis

Hardhout Discount levert bij u aan huis. Deze stalen binnendeuren kunnen tevens als buitendeuren gebruikt worden. Stalen deuren in huis worden veelal gebruikt als stalen dubbele deur of als stalen openslaande deuren. De stalen dubbele deur, of de stalen openslaande deuren, worden aangeboden op onze site. Op onze site kunt u een keuze maken uit stalen taats deuren, stalen schuifdeuren en stalen draaideuren. U kunt tevens de keuze maken om gehard glas in de metalen deuren te laten plaatsen. Deze keuze wordt u aangeboden op onze calculator. U heeft de keuze uit 2 vakken, 3 vakken, 4 vakken of 5 vakken met gehard glas.

Stalen ramen en deuren

Onze stalen ramen en deuren hebben een chique look, maar hebben ook een krachtig en stoer aanzien. Hierdoor krijgt u de industriële sfeer in uw woning of bedrijfspand. De stalen ramen en deuren zijn gemaakt van metaal inclusief gehard glas.

Wat kosten stalen deuren?

De productiekosten zijn door ons productieproces prijstechnisch laag. Onze standaard kleur is zwarte stalen deuren, maar ook stalen deuren met glas, worden in eigen beheer gefabriceerd waardoor de kosten laag zijn. De kosten worden tevens laag gehouden doordat wij de opbouw van onze binnen- en stalen buitendeuren hebben geoptimaliseerd. Hierdoor gaan wij efficiënter met de tijd om in het productieproces. Onze stalen deuren worden voorzien van een poeder coating. Deze poeder coating gebeurt in onze nabije omgeving waardoor de kosten laag blijven.

Wat is nou de prijs van een stalen deur? En hoe kan ik die berekenen? Het antwoord op deze vragen onze calculator op onze website. De prijs is afhankelijk van het type deur dat u kiest, de hoeveelheid materiaal dat nodig is en de arbeidsuren. Om dit eenvoudig te berekenen verwijzen wij u naar onze calculator.

Hardhout Discount heeft een calculator ontwikkeld waarin U kunt aangeven welk model u wenst. Tevens wordt er in de calculator gevraagd naar de afmetingen van de deur en of u gehard glas wilt of niet. U kunt ook aangeven hoeveel vakken met gehard glas U in Uw deur wenst. Zodra alles ingevuld is berekent de calculator de uiteindelijke prijs. Vervolgens kunt u uw bestelling afronden. Hardhout Discount zal na het ontvangen van de orderbevestiging de deur binnen twee weken bij u thuis afleveren.

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Gratis proefmonster aanvragen

Betaal opties

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk Overschrijving iDeal Creditcard PayPal AfterPay SOFORT Bancontact KBC/CBC Belfius Direct ING Home’Pay Contant

Bezoek onze showroom