Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Een zwarte veranda van hout bouwen

Zwarte veranda (van hout)

Een mooie zwarte veranda in je tuin, waar je het hele jaar door kan genieten van het buitenleven, zonder dat je bang hoeft te zijn om nat te worden van de regen of juist te verbranden in de zon. Wie wil dat nou niet?

Een veranda die zwart is, is een echte eyecatcher in je tuin. Dit kan je natuurlijk door een extern bedrijf laten bouwen, maar als je een beetje handig bent, is dit ook goed zelf te doen. Het voordeel van zelf een zwarte veranda bouwen, is dat je hem geheel naar eigen wens kan ontwerpen en bouwen. Bovendien is dit nog een stuk voordeliger voor je portemonnee ook.

Er zijn verschillende manieren om een zwarte veranda te maken. Je kan natuurlijk een (bestaande) veranda zwart verven, maar je kan ook gebruik maken van zwart geïmpregneerd hout, zoals bijvoorbeeld zwart zweeds rabat. Het voordeel hiervan is dat de planken al behandeld zijn met beits, zodat ze beschermd worden tegen weersinvloeden en lang hun zwarte kleur behouden.

Calculator veranda

EXTRA MOGELIJKHEDEN BIJ EEN ZWARTE VERANDA

Een veranda zit altijd met minstens één zijde bevestigd aan je huis. Dit zorgt er niet alleen voor dat je in één stap van het binnenleven naar het buitenleven kan gaan, maar kan ook dienstdoen als windvanger, waardoor je ook bij koudere temperaturen vaak nog lekker uit de wind in de zon kan zitten.

Wil je ergens anders in je tuin een overdekt terras maken om heerlijk te kunnen ontspannen? Dan heet dit officieel geen veranda meer, maar een overkapping. Het verschil tussen een overkapping en een veranda is dus dat een veranda altijd aan je huis vast zit en een overkapping overal gebouwd kan worden. De kleur zwart zorgt voor een moderne look. Zo heb je een moderne overkapping of een moderne veranda in je tuin. 

Veel mensen combineren overkapping met een bijgebouw, zoals een tuinhuisje of schuur. Dit biedt net zoals een veranda extra bescherming tegen weer en wind. Een zwart tuinhuis aan je zwarte veranda vast biedt bovendien extra opbergruimte, een thuiskantoor, gameruimte of een plek om te fitnessen. Kies voor een super modern tuinhuis om van alles een geheel te maken. 

BESTEL VOORDELIG EN SNEL BIJ HARDHOUT DISCOUNT

Bestel hout voor je zwarte veranda voordelig en snel bij Hardhout Discount. Met onze online calculator bereken je eenvoudig wat de kosten zijn van jouw op maat te maken veranda. Omdat wij in grote aantallen inkopen, kunnen wij onze prijzen laag houden.

Wij leveren al ons hout uit voorraad. Plaats je je bestelling vóór 12 uur? Dan bezorgen wij je hout meestal al de volgende dag. Zelf afhalen bij onze showroom in Hengelo is ook mogelijk.

Heb je nog een specifieke vraag over onze veranda’s zwart, of zou je graag meer willen weten over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van veranda’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij voorzien je graag van de juiste informatie en advies op maat. Ons adviesteam is op werkdagen telefonisch bereikbaar via 074 - 3033602 of per mail via info@hardhoutdiscount.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een bericht te sturen via WhatsApp, zelfs in de avonden en weekenden. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je terug met een passend antwoord.

Calculator veranda

Een veranda is een goede optie om te kunnen genieten van het buitenleven. Als je een beetje handig bent met klussen is het vrij eenvoudig om zelf een veranda te plaatsen. We hebben een stappenplan gemaakt als handleiding bij het maken van een overkapping. Echter is het belangrijk om te weten dat een overkapping en een veranda niet hetzelfde is. Een veranda is een overkapping dat deels aan een huis of een schuur vast zit. Een overkapping is een losstaand element in de tuin. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden als buiten woonkamer maar ook zeker als kantoor of gastenverblijf. Het is dan uiteraard wel handig om deze overkapping dicht te maken met bijvoorbeeld stalen deuren en wanden. 

Bereken hiernaast eenvoudig de materialen die je nodig hebt bij het maken van een veranda. Na het invullen ontvang je een prijs en bestel je met één druk op de knop jouw veranda.