Kwaliteitsproducten met luxe uitstraling

Foto's van klanten

Ben je al klant, en trots op wat je gemaakt hebt?

Stuur ons dan de foto's, wij belonen je met een korting Voucher

Wij belonen je met een kortingsvoucher, voor jezelf of om weg te geven

Stuur ons een bericht via de WhatsApp, we helpen je graag verder

WhatsApp   

Hardhouten overkapping bouwen? Kijk hier voor inspiratie!

Buitenkeuken van staal

Maand geleden hebben wij een buitenkeuken gekocht met een luxe hardstenen blad. De keuken of barretje is van staal en gespoten in flake lak waardoor de zon en licht reflecteren in de lak waardoor het lijkt dat er een glinstering in zit. Wij vinden het helemaal fantaschtisch mooi, en hebben al paar avonden met ons gezin er aan gezeten. Deze zomer zullen wij deze buitenkeuken met regelmaat naar buiten rijden om ook in de tuin er van te genieten.

Bekijk meer

Moderne overkapping Belgie

Moderne overkapping geleverd in een landelijke tuin. Klant heeft er voor gekozen om de wanden op te bouwen met extra regelwerk. De wanden zorgen voor extra stabiliteit. Door alleen de 2 lange kruis schoren in wand te plaatsen was afdoende geweest. Om meerdere rasters in de wand te maken is een klant keuze. Vandaar dat wij dit project ook graag laten zien. Immers bouwt ieder anders. 

Bekijk meer

Mancave moderne overkapping

Mancave een moderne overkapping. Bestel je bij ons een moderne overkapping dan krijg je veel zwarte tinten, dat in combinatie met de natuurlijke kleur van hout en of ipe hardhout geeft een super mooie combinatie. Het buitenleven kan in style beginnen. Onze luxe overkappingen zijn de moeite waard.

Bekijk meer

Niels

Eiken overkapping

Bezig om een overkapping te plaatsen van Hardhout Discount. Het geraamte staat bijna. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de overkapping, en daarbij is de overkapping handig in elkaar te zetten door de pen en gat verbindingen. Zodra project klaar is, volgen er meer foto's.

Bekijk meer

Veranda 1

Veranda

Wij zijn bijna gereed met de veranda. We gaan nog aan 3 zijden glas plaatsen en het straatwerk moet nog hersteld worden. Zodra dit gereed is, sturen we meer foto's van onder andere onze vlonderplanken. 

Bekijk meer

Niels 1

Eiken overkapping met vlonder

Bij Hardhout Discount een overkapping besteld met afwijkende maten. De standaard overkapping paste niet in mijn tuin. Voor Hardhout Discount was het geen enkel probleem of een overkapping te fabriceren met de maten die voor mijn tuin geschikt was. Het mooie van deze overkapping is dat het met pen en gat verbinding gemaakt is. De vloer is afgewerkt met Ipe vlonderplanken, onzichtbaar geschroefd. De stalen deuren om de overkapping af te sluiten zijn in bestelling. Het voordeel is dat alles bij Hardhout Discount besteld is.

Bekijk meer