Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Zwart tuinhuis bouwen

Heb je wel eens nagedacht over een tuinhuisje met zwart hout? En ben je van plan om dit zelf te bouwen? Dan ben je bij Hardhout Discount aan het juiste adres! Bij ons bestel je voordelig en snel zwart hardhout om jouw zwarte tuinhuis volledig naar eigen ontwerp te bouwen.

Een modern tuinhuis van zwart hout is een echte eyecatcher in je tuin. Een tuinhuis met modern zwart uiterlijk oogt strak en is een stijlvolle plek om tuingereedschap, fietsen, tuinmeubels of andere spullen in op te bergen.

Mogelijkheden van zelfgebouwde tuinhuisjes met zwart hout

Het voordeel van zelf een zwart tuinhuisje bouwen, is dat je hem volledig naar wens kan ontwerpen. Je hebt geen rekening te houden met standaard maten van bouwpakketten. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Zo kan je kiezen voor een zwarte veranda maar ook een zwarte overkapping. Geheel in stijl samen met het zwarte tuinhuis. Op deze manier creëer je een zeer moderne eyecatcher in jouw tuin. Houd je van het buitenleven? Denk dan ook eens aan een moderne stalen buitenkeuken. Zo kan je het hele jaar door lekker buiten eten én leven. 

Een blokhut heeft een andere constructie dan een tuinhuis, maar het eindresultaat heeft hetzelfde doel. Bedenk daarom goed of je een zwarte tuinhuis of liever een zwarte blokhut wil gaan bouwen. Dit heeft namelijk ook invloed op het houttype dat je het beste kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis van zwart zweeds rabat of douglas met blokhutprofiel zwart.

Wil je nog een stapje verder gaan? Een zwart tuinhuis met overkapping of een blokhut met overkapping zwart is een erg populaire optie. Zo heb je in één constructie zowel de praktische opbergruimte als een lekkere plek om het hele jaar door overdekt te zitten. Een tuinhuis met zwarte overkapping kan ook een overdekte parkeerplaats voor je auto of motor vormen. Zo worden ze beschermd tegen weer en wind en hoef je ze bovendien minder vaak te wassen. Erg handig!

Bestel eenvoudig en voordelig bij Hardhout Discount

Wil jij zelf een modern zwart tuinhuis naar eigen design bouwen? Of een tuinhuisje kopen? Al het hout dat je hiervoor nodig hebt, bestel je voordelig en snel via Hardhout Discount. Wij hebben een groot assortiment zwarte planken op voorraad, waardoor wij snel hout voor zwarte tuinhuizen kunnen leveren. Wij leveren je bestelde hardhout namelijk al binnen één dag als je je bestelling vóór 12 uur plaatst.

Kom je er zelf toch niet helemaal uit of wil je je plannen graag even aan iemand voorleggen voordat je begint met bouwen? Neem dan contact op met ons adviesteam, wij beantwoorden graag al je vragen, zowel op werkdagen als in de avonden en in het weekend.