Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Een tuinafscheiding laag voortuin nodig?

Ben je op zoek naar een subtiele manier om privacy toe te voegen aan je voortuin zonder het gevoel van ruimte te verliezen? Bij Hardhout Discount vind je een ruim aanbod aan lage schuttingen die je voortuin compleet maken. Stel jouw tuinafscheiding laag in je voortuin makkelijk samen met onze moderne schutting rekentool

De voordelen van een lage voortuin afscheiding

Een lage voortuin afscheiding heeft allerlei voordelen voor je huis en tuin. Hier zijn een paar redenen waarom lage schuttingen de laatste tijd steeds populairder worden: 

Meer privacy: met een lage schutting kun je buiten relaxen zonder dat iedereen naar binnen gluurt. Met een lamellen schutting krijg je alsnog genoeg privacy zonder dat je je volledig opgesloten voelt.  
Stijlvolle uitstraling: Een nette lage tuinafscheiding in je voortuin kan je tuin.geeft je tuin een moderne uitstraling waardoor je voortuin er gelijk een stuk frisser en stijlvoller uitziet. Bovendien creëer je een prachtig en uniek aanzien voor iedere voorbijganger. 
Veilig voor kinderen en huisdieren: Een tuinafscheiding laag in je voortuin geeft net dat stuk veiligheid waar je op zoek naar bent. Ze kunnen veilig rondrennen in de tuin zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze weglopen. 
Makkelijk te onderhouden: Een lage afscheiding in je voortuin vergt minder onderhoud dan een hoge schutting of een schutting hoger dan 2 meter. Af en toe schoonmaken en een likje verf is vaak genoeg om een lage afscheiding voortuin mooi te houden.
Meer licht: In vergelijking met hoge muren laat een lage schutting meer zonlicht door. Zo voelt je tuin door de tuinafscheiding laag voortuin lekker licht en ruimtelijk aan.
Past bij je stijl: Er zijn heel veel verschillende lage schuttingen om uit te kiezen. Bij Hardhout Discount vind je altijd een tuinafscheiding voortuin die laag is en tegelijkertijd perfect past bij jouw smaak en bij je huis.

De mogelijkheden van een lage tuinafscheiding voortuin 

Een tuinafscheiding laag voortuin zorgt voor diverse doeleinden:

Voortuin afbakenen: scherm je voortuin af met die van de buren met deze afscheiding voortuin laag. Bespreek samen welke lage schutting de beste keuze is voor jullie beiden. Bespaart jullie een hoop gedoe en kosten!
Combineren met een poort: sluit je voortuin volledig af door je tuinafscheiding laag in je voortuin te combineren met een tuinpoort. Bij Hardhout Discount stel je de poort samen met de lage schutting eenvoudig samen via de online schutting rekentool
Een luxe uitstraling: een tuinafscheiding voortuin die laag is, ziet er luxe en eigentijds uit door de strakke lamellen lijnen. Hiermee geef je je tuin gelijk een moderne uitstraling.

Een lage schutting samenstellen bij Hardhout Discount

Via onze online schutting rekentool stel je eenvoudig jouw lage voortuin afscheiding samen. Bepaal de gewenste lengte en breedte en kies vervolgens jouw voorkeuren: combineer je tuinafscheiding laag voortuin bijvoorbeeld met een bijpassende tuinpoort, poortpalen of hardhout olie om de kwaliteit van je hardhouten schutting te bewaren. 

Kom je er niet helemaal uit? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons adviesteam staat voor je klaar, neem contact met ons op. Wij zijn het beste bereikbaar via WhatsApp. Ook ben je elke zaterdag (op afspraak) van harte welkom om onze showroom te bekijken aan de Binnenhavenstraat 107 in Hengelo (O). 

Tags voor dit artikel: