Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Stormschade schutting opgelopen? | Hardhout Discount

Een omgewaaide schutting door stormschade is een vervelende situatie. Je bent ongetwijfeld vast zoekende naar een passende oplossing, of je wil voorkomen dat je te maken krijgt met stormschade bij je schutting. In dit artikel geven wij je praktische tips mee over de mogelijke oplossingen en wat je kan doen om schutting stormschade te voorkomen. 

Schakel de verzekering in

Bij het afsluiten van een opstalverzekering kun je na schutting stormschade ook verzekeren. Heb je een huurwoning en heb je zelf de schutting neergezet en betaald? Dan heb in beide gevallen recht op een oude schutting omgewaaid verzekering. Wil je stormschade voorkomen en heb je jouw schutting nog niet verzekerd? Doe dit vooral om hoge kosten te voorkomen. Je kunt ervoor kiezen om de verzekeringskosten samen te splitten met je buren. 

De verzekering neemt een deel van de hoge kosten stormschade schutting weg, maar hou er rekening mee dat je alsnog ene deel van de kosten zelf moet betalen. Daarbij vergoeden verzekeraars alleen stormschade bij een windkracht 7 of hoger. 

Omgewaaide schutting repareren: de mogelijkheden

Naast het inschakelen van de verzekering voor stormschade van je schutting kun je kijken wat de mogelijkheden zijn omtrent schutting reparatie. Kijk eerst of er schuttingpalen gebroken zijn, ontbreken of beschadigd zijn. Misschien is er nog andere schade dat herstelt moet worden.

Is de schade beperkt, bijvoorbeeld het ontbreken van een paar schuttingpalen of schuttingplanken? Deze kan je zelf gemakkelijk vervangen. Bij Hardhout Discount hebben we schuttingplanken-, en palen in ons assortiment die je los kan bestellen. Door ons brede assortiment vind je gegarandeerd een geschikte paal of plank dat bij je schutting past. ]

Weet je even niet hoe je stormschade bij je schutting moet oplossen of welk gereedschap je hiervoor nodig hebt? Wij hebben alles in één schutting maken overzicht voor jou verzameld. Uiteraard staat ons deskundige adviesteam voor je klaar om jou te helpen met al je vragen omtrent schutting producten of schutting reparatie. Bel of mail ons of stuur een appje via WhatsApp. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Samen komen we een heel eind als het gaat om schutting stormschade. 

Toch een nieuwe schutting plaatsen?

Daarvoor ben je ook bij Hardhout Discount aan het juiste adres. In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan luxe en moderne schuttingen voor de laagste prijs. Denk bijvoorbeeld aan onze lamellen schuttingen voor een strak effect of voeg een speels tintje toe aan je tuin met een verticale schutting

Het voordeel van onze hardhouten schuttingen is de hoge kwaliteit schutting. Welke schutting je ook kiest, de kwaliteit van IPE hardhout verkleint het risico op stormschade van je schutting of zelfs een omgewaaide schutting. Dat niet alleen, bij jaarlijks onderhoud zal je er geen krassen of vlekken op zien. Al met al heb je jarenlang plezier van jouw schutting, zonder stormschade. Voor extra betrouwbaarheid ervaar je naast kwaliteit ook van een extra jaar garantie bovenop je aankoop. Jouw nieuwe schutting stel je zelf eenvoudig samen met onze handige rekentool.

Tags voor dit artikel: