Tuinschutting

Wilt u een mooie tuinschutting plaatsen van hout? Kies dan voor een houten tuinschutting van Hardhout Discount. Een tuinschutting is er in alle soorten en maten. U heeft keus genoeg want bij Hardhout Discount kunt u alle kanten op: hoog of laag, een tuinschutting van hardhout, of kies voor een passend alternatief. U kunt kiezen om Zelf tuinschutting ontwerpen, of een kant-en-klaar product te kopen. De meeste mensen kiezen voor hardhouten tuinscherm in combinatie met een hardhouten paal. Zo krijgt u een mooie tuinschutting van topkwaliteit. Ons hardhout is in diverse profielen, diktes en lengtes verkrijgbaar.

Vandaag voor 12.00 uur besteld is morgen bij u thuis geleverd!

Tuinschutting plaatsen

De bijgeleverde palen van de tuinschutting zijn eenvoudig met een grondboor te plaatsen, en de tuinschermen kunnen met de bijgeleverde klipjes bevestigd worden aan de hardhouten palen. Het mooiste resultaat krijgt u als u een geschaafde paal gebuikt. Hoe dikker de paal, hoe robuuster de tuinschutting wordt. Een deklat over de tuinschuttingen en palen geeft een mooi gekaderd eindresultaat, en fungeert tevens als afwater lat. Een goedkoper alternatief voor hardhout is Douglas. Douglas-hout heeft namelijk een fijne houtnerf waardoor deze houtsoort zeer geschikt is voor het gebruik van schuttingen en overkappingen. Tevens wordt Douglas-hout gebruikt voor ander constructie werk voor buitentoepassingen.

[[tab||Uitgebreid assortiment voor uw tuinschutting]]

Bij Hardhout Discount komt u alles te weten over tuinschuttingen, en u vind hier allerlei handleidingen en info en tips. De handige calculator geeft snel en handig uw keuze weer. En natuurlijk kunt u voor alle benodigde producten terecht in ons assortiment. Wij adviseren u graag en het kopen van de producten bij Hardhout Discount gaat makkelijk en veilig. Na een bestelling kunt u de volgende dag al aan de slag! Let op: bij hardhout is voorboren noodzakelijk.

Voordelige en ruim assortiment tuinschuttingen

De kunst van goedkope houten tuinschuttingen te plaatsen heeft zich ondertussen doorontwikkeld. Wij hebben een goede montage handleiding, waardoor iedereen een houten tuinschutting kan plaatsen op de correcte manier.

Er zijn vele verschillende mogelijkheden ontstaan om hout te verwerken in een tuinschutting, van stevig en robuust, van klassiek tot modern, van strak of juiste speelse afwerkingen. Kies uit ons assortiment een mooie hardhouten tuinschutting of een goedkoper alternatief van Lariks of Douglas. In alle gevallen heeft het hout een mooie natuurlijke uitstraling. Hardhout Discount heeft kennis en ervaring van alle producten die wij online aanbieden. Wij zorgen dat u de beste materialen voor de laagste prijzen kunt kopen. Wij ontzorgen u zodat u alleen maar hoeft te kiezen welk hout u wilt hebben.

Al het hout kan onder invloed van regen, zon en lucht vergrijzen, als u dit wilt voorkomen, dan dient u het hout te behandelen met speciale olie of lak. Tevens geeft dit een extra bescherming voor het hout van uw tuinschutting. Natuurlijk niet de bevestigingsmaterialen zoals de hoekjes en de schroeven vergeten te bestellen. Naast tuinschutting planken en schermen levert Hardhout Discount ook houten vlonderplanken en overkappingen.

Levensduur

Hardhout heeft een lange levensduur, het gaat zeker 20 jaar of langer mee. Lariks en Douglashout zijn minder duurzame houtsoorten. Normaliter gaan deze ca 10 tot 15 jaar mee. Vuren of Grenen hout gaan maar 3 jaar mee. Dus al met al is hardhout of Douglas hout een beter product wanneer u een tuinschutting wilt plaatsen

Hout wat in de grond staat zal bovendien sneller worden aangetast dan hout wat bovengronds wordt verwerkt. De verschillende grondsamenstellingen in Nederland kunnen de duurzaamheid en de levensduur nadelig of positief beïnvloeden.

Hardhout heeft een dichtere structuur dan eiken of douglas, waarbij dus het gewicht en de levensduur van de tuinschutting toeneemt.

Tijdsduur

Beschrijving

Klasse

25 jaar of langer

zeer duurzaam

1 (Hardhout)

15 – 25 jaar

duurzaam

2

10 – 15 jaar

matig duurzaam

3

5 – 10 jaar

weinig duurzaam

4

5 jaar of korter

niet duurzaam

5


De calculator van Hardhout Discount rekent exact uit hoeveel palen, tuinschermen of schuttingplanken en schroeven u voor uw tuinschutting nodig heeft. U betaalt nooit te veel en u koopt altijd goedkope maar goede hout producten. Natuurlijk kunt u ook een vraag online aan ons stellen of telefonisch advies aanvragen.

[[tab||Gemakkelijk uw tuinschutting online bestellen]]

U kunt de hardhouten tuinschutting van uw keuze eenvoudig online bestellen in onze webshop. In onze webshop vindt u bijna alles op hout gebied, voor uw tuin of terras. Betalen doet u in een uiterst veilige omgeving. We bieden u de mogelijkheid om met iDeal, Visa, MasterCard of met Afterpay te betalen. Wij leveren het bestelde hout met een kraan bij u voor de deur. Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg biedt u als consument meer zekerheid dan de wet. Veilig en vertrouwd een tuinschutting bestellen kan dus altijd bij Hardhout Discount.

[[tab||Gratis monsterstukken]]

Wilt u een gratis monsterstuk van hout ontvangen voordat u een tuinschutting bestelt? Wellicht om de keuze van een houtsoort te vereenvoudigen en een beter idee te krijgen van gewicht, structuur en kleur? Of even te vergelijken of het wel dezelfde tuinschutting is zoals de buren dat hebben? Dat kan natuurlijk gratis bij Hardhout Discount. Vraag dit eenvoudig aan via onze site.

Openingstijden Hardhout Discount?

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Heeft u vragen over een tuinschutting of andere vragen naar aanleiding van u bezoek aan onze webwinkel? Neem daarvoor even contact met ons op, mail info@hardhoutdiscount.nl of bel met ons via 074 - 3033602

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING