Tuinschutting

Wil je een mooie tuinschutting plaatsen van hout? Bekijk dan het grote assortiment bij Hardhout Discount. In ons assortiment vind je verschillende tuinschuttingen met diverse profielen, diktes en lengtes. Met onze schuttingcalculator kan je zelf een schutting ontwerpen en ontvang je deze als kant-en-klaar bouwpakket.

Onze calculator rekent dus exact uit hoeveel palen, schuttingplanken en schroeven er nog zijn voor jouw tuinschutting. Het is overigens ook mogelijk om bij ons eerst een proefstuk aan te vragen. Een groot voordeel van hardhout is dat het minimaal 20 jaar mee gaat.

Meer advies nodig? Neem gerust online of telefonisch contact met ons op. 

Vandaag voor 12.00 uur besteld is snel bij u thuis geleverd!

Bekijk hier alle schuttingen en poorten

Moderne schutting 5.0 cm van ipe hardhout Vandaag erg populair! MEEST GEKOCHT

Schutting modern - 5.0 cm Lamellen

IPE - 5.0 cm Klik-systeem
Clip montage Div. lengtes
   
Lengte: Diverse lengtes
Gratis: Clip + Schroef
schuttting 7.0 cm ipe hout lamel Vandaag erg populair!

Schutting modern - 7.0 cm Lamellen

IPE - 7.0 cm  Klik-systeem
Clip montage  Div. lengtes
   
Lengte: Uitverkocht
Gratis: Clip + Schroef
Moderne schutting met 9 cm brede latten Vandaag erg populair!

schutting modern - 9.0 cm Lamellen

IPE - 9.0 cm Klik-systeem
Clip montage Div. lengtes
   
Lengte: Diverse lengtes
Gratis: Clip + Schroef
Refit je bestaande oude schutting tot moderne schutting Refit je oude schutting

Refit modern - 5.0 - 7.0 of 9.0 cm Lamellen

IPE - Refit Klik-systeem
Clip montage Div. lengtes
   
Breedte cm: 5.0 - 7.0 of 9.0
Gratis: Clip + schroef
Moderne Ipe schutting van hardhout in lamellen uitvoering Vandaag erg populair!

Schutting modern - 4.0 x 4.0 cm Balkjes

IPE - balkjes Volledig dicht
 Zeer luxe  Lange lengtes
   
Lengte: V.a. 1.80 m1
Gratis: Schroef + Doek
Refit je bestaande oude schutting tot moderne schutting Refit je oude schutting

Refit modern - 5.0 - 7.0 of 9.0 cm Lamellen

IPE - Refit Klik-systeem
Clip montage Div. lengtes
   
Breedte cm: 5.0 - 7.0 of 9.0
Gratis: Clip + schroef
Schutting modern - 2.1 cm Barcode - Verticaal VERTICAAL

Schutting modern - 2.1 cm Barcode - Verticaal

IPE - Barcode Volledig dicht
Klik systeem Lange lengtes
   
Lengte: Lange lengtes
Gratis: Schroeven
ipe tripple moderne schutting Vandaag erg populair!

Schutting modern - 2.1 x 140 cm Tripple

IPE - Tripple Volledig dicht
Klik systeem Lange lengtes
   
Lengte: Lange lengtes
Gratis: Schroeven

OPENINGSTIJDEN HARDHOUT DISCOUNT?

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Heb je vragen over een tuinschutting of andere vragen naar aanleiding van jouw bezoek aan onze webwinkel? Neem daarvoor even contact met ons op, mail info@hardhoutdiscount.nl of bel met ons via 074 - 303 3602.

De schuttingen zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop. In onze webshop vind je bijna alles op het gebied van hout voor tuin en terras. Betalen kan in een veilige omgeving middels iDeal, Visa, MasterCard of met Afterpay. Wij leveren me een kraan voor de deur. Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg biedt als consument meer zekerheid dan de wet. Veilig en vertrouwd een tuinschutting bestellen kan dus altijd bij Hardhout Discount. Een tuinschutting kopen is dan ook zeer veilig én makkelijk. Binnen no-time heb jij jouw eigen schutting gemaakt.

Vandaag voor 12.00 uur besteld is snel bij u thuis geleverd!

Bekijk alle schuttingen

TUINSCHUTTING PLAATSEN

Een groot voordeel van Hardhout Discount is dat je een kant-en-klaar bouwpakket krijgt waardoor het eenvoudig is om de tuin schutting zelf te plaatsen. Dit kan voor zowel een hoge als een lage schutting. Op onze website vind je diverse handleidingen en montage video's. Indien er nog vragen zijn helpen we je uiteraard graag.

De bijgeleverde palen van de tuinschutting zijn eenvoudig met een grondboor te plaatsen. Indien de palen eenmaal geplaatst zijn kunnen de latjes eenvoudig bevestigd worden aan de hardhouten palen. De clips hiervoor worden uiteraard bijgeleverd. Hierdoor wordt het erg eenvoudig om zelf een schutting te maken en dus te plaatsen. Belangrijk hierbij te vermelden is nog wel even dat het noodzakelijk is dat hardhout voorgeboord wordt.

Om het mooiste resultaat te krijgen adviseren wij om geschaafde palen te gebruiken. Dit geeft je tuin een strakke en cleane uitstraling. Hoe dikker de palen, hoe robuuster de houten schuttingen worden. Een deklat over de hardhouten schutting geeft een afgekaderd eindresultaat. Daarnaast is het handig als afwater lat.

Indien je nog meer informatie wilt hebben dan kan je terecht bij onze experts. Zij weten alles over alle soorten schuttingen. Zij hebben overigens ook alle handleidingen en tips geschreven. Wij hebben een handige calculator gemaakt waarmee je handig en snel jouw gewenste schutting in elkaar kan zetten. Een schutting kopen en samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij leveren alle benodigde producten dan ook mee. Het enige dat je moet doen is om dit aan te vinken in onze calculator. Bestellen en betalen is veilig en betrouwbaar.

Belangrijk is wel om rekening te houden met invloed van regen, zon en lucht. Hierdoor kan hout vergrijzen. Indien je dit wilt voorkomen wordt geadviseerd het hout te behandelen met speciale olie of lak. Dit geeft extra bescherming.

Bekijk alle schuttingen

 

VOORDELIG EN RUIM ASSORTIMENT TUINSCHUTTINGEN

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om hout te verwerken in een tuinschutting. Dit gaat van stevig en robuust naar klassiek en modern. En van een strakke afwerking naar een speelse uitstraling. Hiervoor zijn diverse soorten hout mogelijk. Wij adviseren altijd hardhout. Een goedkoper alternatief is Lariks of Douglas schuttingen. Echter betekent dit vaak wel een kortere levensduur. Douglas is een houtsoort dat je veel terugziet voor buitentoepassingen. Douglas en hardhout zijn beiden erg geschikt voor schuttingen en overkappingen.

Onze expert hebben kennis en ervaring van alle producten die wij online aanbieden. Door groot in te kopen kunnen wij de beste materialen tegen lage prijzen aanbieden. Wij regelen alles, je hoeft alleen maar te kiezen welk hout je wilt en welke afmetingen. Hardhout Discount is dé expert in hardhout en levert ook hardhouten vlonderplanken en overkappingen.

Hardhout heeft een lange levensduur en gaat minimaal 20 jaar mee. Dit komt onder andere door de dichtere structuur. Lariks en Douglashout zijn minder duurzame houtsoorten. Normaliter gaan deze ca 10 tot 15 jaar mee. Vuren of Grenen hout gaan maar 3 jaar mee. Wij adviseren dan ook om gebruik te maken van hardhout of Douglas. Hout dat in de grond staat zal sneller worden aangetast dan hout dat bovengrond verwerkt wordt. De verschillende grondsamenstellingen in Nederland kunnen de duurzaamheid en de levensduur zowel nadelig als positief beïnvloeden.

Tijdsduur

Beschrijving

Klasse

25 jaar of langer

zeer duurzaam

1 (Hardhout)

15 – 25 jaar

duurzaam

2

10 – 15 jaar

matig duurzaam

3

5 – 10 jaar

weinig duurzaam

4

5 jaar of korter

niet duurzaam

5

 

Liever eerst een gratis monsterstuk van hout ontvangen voordat je een tuinschutting bestelt? Wellicht om de keuze van een houtsoort te vereenvoudigen en een beter idee te krijgen van gewicht, structuur en kleur? Of even te vergelijken of het wel dezelfde tuinschutting is zoals de buren dat hebben? Dat kan natuurlijk gratis bij Hardhout Discount. Vraag dit eenvoudig aan via onze site.