Stalen buitenkeuken

Een stalen buitenkeuken is erg populair. Niet alleen past het perfect in de industriële trend die we zowel binnen als buiten overal doorvoeren, maar het weerbestendige materiaal zorgt er ook nog eens voor dat het in weer en wind buiten kan blijven staan. 

Ben jij op zoek naar een stalen buitenkeuken? Dan ben je bij Hardhout Discount aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk niet alleen een groot assortiment van verschillende soorten hardhout, maar ook volledig stalen buitenkeukens.  

Deze bestaan niet alleen uit het stalen frame van de buitenkeuken, maar ook de kastjes zijn volledig van staal. Bovendien zijn er verschillende formaten kastjes mogelijk, bijvoorbeeld met lades van 1,80m breed. Zo kan je je stalen buitenkeuken volledig naar wens inrichten. Van een klein gaspitje tot een big green egg, er zijn genoeg mogelijkheden voor verschillende soorten (en formaten) warmtebronnen.

Bestel je stalen buitenkeuken eenvoudig en snel

Weet jij welk formaat jouw stalen buitenkeuken moet hebben? Bijvoorbeeld als buitenkeuken onder de overkapping? Bestel je stoere buitenkeuken van staal dan eenvoudig en snel via Hardhout Discount. Het gehele assortiment dat je op onze site vindt, is uit voorraad leverbaar. Plaats je je bestelling vóór 12:00 uur? Dan leveren wij dit de eerstvolgende werkdag al bij jou thuis (voor adressen in Nederland).

Twijfel je toch nog of heb je vragen over het eventuele onderhoud? Ons adviesteam helpt je graag. Email ons op info@hardhoutdiscount.nl of bel ons kantoor via 074-303 36 02. Daarnaast zijn wij in de avonden en weekenden ook via WhatsApp te bereiken op 0623373177.

Ook ben je van harte welkom om langs te komen in onze showroom in Hengelo. Hier kan je bovendien je nieuwe stalen buitenkeuken zelf komen afhalen indien gewenst. Zo kan jij nog diezelfde avond in je tuin genieten van een heerlijke maaltijd bereid op je stalen buitenkeuken.

stalen buitenkeuken onder je overkapping of veranda

Wil je boven je buitenkeuken van staal een zwarte overkapping of moderne veranda? Ook dit bestel je eenvoudig en snel via Hardhout Discount. Bij ons kan je terecht voor zowel kant en klare bouwpakketten voor houten overkappingen en veranda’s in verschillende formaten en inclusief schroeven, als losse hardhouten balken en planken die je zelf volledig naar wens op formaat kan zagen. 

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING