Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Stalen binnendeuren met glas

Hardhout Discount biedt ook stalen binnendeuren met glas aan. Deze stalen binnendeuren hebben een chique look, maar daarnaast ook een krachtig en stoer aanzien. Door deze industriële toepassing krijgt u de sfeer die u wenst in uw woning. De deuren zijn gemaakt van metaal, inclusief gehard glas. Onze stalen binnendeuren met glas zijn eenvoudig te bestellen op onze site. Hiervoor kunt u onder andere onze aanwezige calculator gebruiken.

Binnendeur van staal en glas

Onze stalen binnendeur van glas is van hoogstaande kwaliteit. Doordat wij de productie in eigen beheer hebben, kunnen alle stalen deuren op maat gemaakt worden. De binnendeur is leverbaar als draaideur, schuifdeur, en als taatsdeur. Al onze binnendeuren zijn in elke gewenste afmeting te bestellen en te leveren. In onze eigen werkplaats worden alle stalen binnendeuren, maar ook stalen buitendeuren, op maat gefabriceerd.

Stalen deuren en boomstamtafels in de showroom Stalen deuren op maat gemaakt

Onze draaideuren bevatten aan de linker- of rechterzijde scharnieren, en kunnen 90 graden naar binnen of buiten draaien. De dikte van onze binnendeuren is hetzelfde als bij normale houten binnendeuren. Onze schuifdeuren worden bevestigd middels een rail aan de bovenzijde van de binnendeur. De schuifdeur is op 2 punten bevestigd aan de rail. De rail wordt bevestigd aan de muur, waardoor de deur voor de muur langs geschoven wordt. Onze taatsdeuren worden middels scharnieren bevestigd op de vloer en aan het plafond. Hierdoor kunnen de taatsdeuren beide kanten op draaien, dus zowel naar binnen en naar buiten worden geopend. Zoals u leest, zijn er meerdere mogelijkheden en types glazen binnendeuren te bestellen.

Een stalen binnendeur met glas is exclusiever, en kwalitatief beter dan een houten binnendeur. Onze kwaliteit binnendeur heeft meestal een andere bewerking en finish dan veel andere leveranciers. Onze binnendeuren worden met een hoogwaardige kwaliteit poedercoating geproduceerd. U kunt aangeven in welke gewenste kleur u de binnendeur geleverd wenst te krijgen.

De kosten voor stalen binnendeuren met glas

De prijs van een stalen binnendeur met glas is verschillend, aangezien de prijzen verschillen qua type deur die u bestelt. Het model stalen binnendeur bepaalt de prijs. Ook wordt de prijs anders wanneer u kiest voor meerdere glas vlakken. Hoe meer vakken in een deur gemonteerd worden, hoe hoger de prijs. Dit geldt overigens ook voor onze stalen taatsdeuren

De hoeveelheid staal die in een binnendeur verwerkt wordt, bepaalt ook de prijs. Hoe meer staal er in een deur verwerkt wordt, hoe hoger de prijs. Om een prijs c.q. een offerte op te vragen is het heel eenvoudig onze calculator op onze site te raadplegen. In deze calculator kunt u de benodigde maten invoeren, welk type deur u wenst, en een mogelijke vakverdeling met glas. Binnen enkele ogenblikken ziet u de verkoopprijs, en kunt u de binnendeuren met een eenvoudige klik bestellen. De binnendeuren worden vanaf 4 weken bezorgd.