Stalen taatsdeuren met glas

Prijsberekening Stalen taatsdeuren  

Stalen taatsdeuren

Altijd met soft close scharnieren. Je kan de stalen deuren openen naar weerszijden op 90 graden. Deze blijven openstaan of gaan automatisch soepeltjes weer dicht. De scharnieren zitten op het plafond en op de vloer gemonteerd. Ook bij vloerverwarming kun je draaideuren monteren. De pluggen gaan 4 cm in de vloer. Maar je kan deze afzagen tot 1.5 cm. Dan raden wij wel aan om montage kit onder het scharnier te plaatsen. Uitgevoerd met 6 mm veiligheidsglas.

Onze stalen deuren hebben mooie, stoere scharnieren met een robuuste uitstraling. Hierdoor staat het mooi bij elke ral kleur en geeft het toch ook een elegante en sfeervolle look. De taats deur is gemaakt van metaal en is voorzien van veiligheids 6 mm dik glas. Het grote verschil met een normale draaideur is het scharnierpunt. De taatsscharnieren worden aan de bovenzijde van de stalen taatsdeur in het plafond bevestigd en aan de onderzijde van in de vloer bevestigd. Altijd met soft close systeem. De taatsdeuren van staal kunnen 90 graden in beide richtingen geopend worden. Onze taatsdeuren van staal draaien gemakkelijk en kunnen, indien gewenst, open blijven staan maar kunnen ook automatisch gesloten worden middels softclose systeem. Ideaal als stalen binnendeur van zeer hoge kwaliteit. Wilt u deze stalen taatsdeuren wel eens in het echt bekijken? Dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom. Het is natuurlijk ook mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. Maar neem uiteraard ook gerust een kijkje op onze website.

Calculator stalen taatsdeuren

STALEN TAATSDEUREN OP MAAT

Het is bij ons mogelijk om stalen taatsdeuren op maat te bestellen. Deze deuren zijn aan beide kanten identiek en hebben een onderhoudsvrije afwerking door de juiste poedercoating. Zo kunt u deze deuren in alle stalen en dus kleuren kiezen. Het is dus mogelijk om deze deuren geheel naar eigen wens samen te stellen aangezien alles op maat gemaakt is. Houd er wel rekening mee dat alles in eigen beheer gefabriceerd wordt waardoor wij de prijs laag aan kunnen bieden. Wij maken onze stalen taatsdeuren heel erg hufterproof waardoor deze oneindig aanbieden. Denk hierbij dus ook aan dubbele taatsdeuren en zwarte stalen deuren.

Het ontwikkelen van stalen deuren is een ingewikkeld proces. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat elke deur exact haaks staat op de verticale as en goed afgewerkt wordt. Voornamelijk doordat wij de mogelijkheid bieden om deze deuren speciaal op maat te maken. Hierdoor is elke gewenste maat mogelijk. Wij raden dan ook zeker af om zelf aan de slag te gaan met het ontwikkelen van stalen deuren. De afwerking dient perfect te zijn en de juiste materialen zijn erg belangrijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Reken dan eenvoudig in onze calculator uw gewenste deuren uit. Het monteren kan uiteraard eenvoudig door u zelf gedaan worden. Hier hebben wij diverse handleidingen voor gemaakt en video's voor ontwikkeld.

PRIJS VOOR STALEN TAATSDEUREN

Onze standaard kleur is zwart. Wij produceren jaarlijks diverse soorten stalen deuren maar voornamelijk zwarte stalen deuren. Uiteraard is een andere kleur ook mogelijk door onze poedercoating. Naast de kleur zwart kan je ook kiezen voor stalen deuren met glas. De kosten voor een taatsdeur zijn erg verschillend waardoor wij adviseren om onze calculator hiervoor te gebruiken. Hierdoor weet je binnen een paar klikken alle prijzen voor jouw gewenste resultaat. Het is hier bijvoorbeeld ook mogelijk om aan te geven hoeveel vlakken gehard glas u wenst. Dit heeft allemaal invloed op de stalen taatsdeur prijs. Hoe meer vlakken, hoe hoger de prijs. Wanneer u de calculator ingevuld hebt kunt u met één klik op de knop uw bestelling plaatsen. De kosten van een taatsdeur worden hier dan ook vrij snel en eenvoudig duidelijk.

Wel kunnen wij meegeven dat de prijs voor de stalen taatsdeur hoger ligt dan een draaideur. Dit heeft te maken met de scharnieren die bevestigd moeten worden aan de bovenzijde en onderzijde van de taatsdeur. Deze prijs kan wederom eenvoudig berekend worden in onze calculator. Dit is dan ook de daadwerkelijke verkoopprijs zonder onaangename verrassingen.

Bestelt u de glazen deuren liever met hulp van onze experts? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom en samen met jou maken wij de bestelling rond. Zo kan u de juiste keuze maken.

Calculator stalen taatsdeuren

Zoals eerder aangegeven kan u dus zelf bepalen hoeveel vlakken glas u in de stalen binnendeuren op maat wenst te hebben. Hoe meer vlakken, hoe hoger de prijs. Een groot voordeel is dat wij de productie van de glazen deuren in eigen beheer hebben waardoor wij alle glazen deuren tegen een scherpe prijs aan kunnen bieden. Een ander groot voordeel is dat wij de taatsdeuren, zowel met als zonder glas, aan kunnen bieden in alle gewenste afmetingen en dus helemaal op maat gemaakt. U kunt onze deuren dus in elke gewenste afmeting eenvoudig bestellen middels onze calculator op de site. Dit geldt overigens voor alle stalen deuren en dus ook een stalen schuifdeur.