Stalen taatsdeuren

Het model taatsdeuren staal wordt u aangeboden door Hardhout Discount. Deze deuren hebben mooie stoere scharnieren, een robuuste uitstraling, maar toch ook elegant en sfeervol. De stalen taatsdeur is gemaakt van metaal, en kunnen worden voorzien van gehard glas. Het scharnierpunt van een stalen taatsdeur verschilt met een normale draaideur. De taatsscharnieren worden aan de bovenzijde van de stalen taatsdeur in het plafond bevestigd, en aan de onderzijde van de stalen taatsdeur in de vloer bevestigd. De taatsdeuren staal kunnen 90 graden in beide richtingen geopend worden. De stalen taatsdeur draait gemakkelijk, en kan open blijven staan, en sluit automatisch als u dat wilt.

Stalen deuren en boomstamtafels in de showroom Stalen deuren op maat gemaakt

Taatsdeuren prijzen

Wat kost een taatsdeur? Een stalen taatsdeur prijs ligt hoger dan een draaideur. Dit komt door de scharnieren die bevestigd worden aan de bovenzijde en onderzijde van de taatsdeur. De stalen taatsdeur prijs kan berekend worden via onze site van Hardhout Discount. De calculator laat zien, nadat alle gevraagde informatie ingevoerd is, wat de prijs stalen taatsdeur is. De prijs stalen taatsdeur die aangegeven wordt op de calculator is de daadwerkelijke verkoopprijs. Taatsdeur prijzen kunnen verschillen. U kunt aangeven hoeveel vlakken gehard glas u wenst in uw taatsdeur. Hoe meer vlakken, hoe hoger de prijs. Nadat de prijs is weergegeven, kunt u eenvoudig de u gewenste taatsdeur bestellen. Hiermee hebben wij de vraag : “ Wat kost een taatsdeur?” beantwoord.

Glazen taatsdeur

Een glazen taatsdeur heeft een andere glazen taatsdeur prijs op het moment dat er voor meerdere vakken gehard glas gekozen wordt. Een glazen taatsdeur wordt in eigen beheer gefabriceerd, en kunnen in elke gewenste afmeting besteld worden. De glazen taatsdeur prijs is middels onze calculator te berekenen.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING