Industriële stalen deuren

De industriële deuren staal van Hardhout Discount kunnen zowel als stalen binnendeur en stalen buitendeur worden gebruikt. Wij streven naar een goede sfeer en ambiance. Onze industriële deuren staal krijgen een poedercoating, waardoor ze als buitendeur ook zeer geschikt zijn. U kunt uit meerdere kleuren coating kiezen, zodat uw stalen deur de kleur krijgt die u wenst in uw interieur.

BELANGRIJK:

* AL ONZE STALEN DEUREN ZIJN AAN 2 ZIJDEN IDENTIEK.

* WIJ GEBRUIKEN EXTRA SMALLE PROFIELEN, VOOR EEN MOOIER EINDRESULTAAT.

* POEDERCOATING GEEFT EEN SLIJTVASTE EN ONDERHOUDSVRIJE AFWERKING.

* TAATSCHARNIEREN IN PROFFESIONELE KWALITEIT.

* ONZE STALEN DEUREN ZIJN ONDERHOUDSVRIJ, GESCHIKT VOOR INTENSIEF GEBRUIK.

* KIJK VOOR DE MONTAGE VIDEO OP YOUTUBE.

Voor een deur zijn de afmetingen inclusief de benodigde ruimte voor het verstelbare scharnier gecorrigeerd (de deur zelf is dus iets kleiner). Wij leveren een complete stalen deur, en/of stalen raam als bouwpakket bij u thuis. Eenvoudig te monteren, kijk onze montage video voor tips en tricks. Wij plaatsen niet, ook niet nodig, want u kan het gemakkelijk zelf. Dit bespaart u ook nog eens veel geld. De levertijd is doorgaans ca. 4 weken na opdracht.

EXTRA INFORMATIE:

* ONDERSTAANDE AFBEELDING VOLLEDIG IN DETAIL GETEKEND.

* GEHEEL VOLGENS UW INGEVOERDE GEGEVENS OPGEMAAKT.

* CONTROLEER DE AFMETINGEN GOED, VOORDAT DE BESTELLING GEPLAATST WORDT.

Er zijn verschillende uitvoeringen stalen deuren te verkrijgen. Wij bieden een draaideur aan, maar ook een stalen schuifdeur of stalen taatsdeur. Tevens is het mogelijk om de industriële deuren staal te voorzien van glas. U kunt in onze calculator op onze site eenvoudig aangeven of u een stalen deur wenst met glas of niet. Tevens kunt u aangeven hoeveel vlakken glas u wenst.

Stalen industriële deuren

Hardhout Discount biedt u stalen industriële deuren aan in verschillende uitvoeringen. Door het plaatsen van stalen industriële deuren in uw woning of in uw bedrijf, creëert u de sfeer die u wenst in uw pand. Onze stalen industriële deuren worden aangeboden als stalen draaideur, stalen schuifdeur of stalen taatsdeur. Een stalen draaideur komt technisch overeen met een standaard draaideur die u ongetwijfeld wel kent. De stalen draaideur heeft scharnieren op de deurpost die 90 graden in een enkele richting kunnen draaien. De stalen draaideur is 4 cm dik, en heeft dus dezelfde dikte als een traditionele draaideur. De stalen schuifdeuren hangen aan de bovenzijde aan een rail, die bevestigd is aan de muur. De stalen schuifdeur beweegt zijwaarts, voor een wand of muur langs.

De stalen taatsdeur is gemaakt van staal, en voorzien van glas. Verder heeft hij een scharnier aan de onderzijde in de vloer, alsmede een scharnier aan de bovenzijde in het plafond. De stalen taatsdeur kan hierdoor 90 graden in beide richtingen draaien. De stalen taatsdeur kan dus naar binnen en naar buiten geopend worden. De prijs van onze stalen industriële deuren is verschillend opgebouwd. Een taatsdeur is duurder in verband met de mechanica die in een dik profiel in de deur wordt gezet. Tevens wordt de gehele taatsdeur van dikwandig staal gebouwd. Om de prijs van de verschillende uitvoeringen stalen deuren te berekenen, kunt u gebruik maken van onze eenvoudige calculator op onze site.

Stalen deuren en boomstamtafels in de showroom Stalen deuren op maat gemaakt

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING