Kwaliteitsproducten met luxe uitstraling

Industriele deuren van staal

Ben je specifiek op zoek naar maatwerk industriële deuren van hoogwaardige kwaliteit? Dan ben je bij Hardhout Discount absoluut aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder bij het vinden van de perfecte stalen deuren voor binnen of stalen buitendeuren met een industriële uitstraling. 

Zou je graag meer willen weten over wat wij voor jou kan betekenen op het gebied van industriële deuren? En ben je benieuwd naar onze eindeloze mogelijkheden? We vertellen je hier graag meer over. 

 

Waarom industriële stalen deuren van Hardhout Discount?

Naast dat een industriële deur een luxe uitstraling heeft en bijdraagt aan een sfeervol interieur, profiteer je van nog meer voordelen als je kiest voor industriële deuren of wanden van Hardhout Discount, namelijk:

✓ Op maat gemaakt en gelast in onze eigen werkplaats

✓ Extra smalle profielen en super dunne glaslatten voor een moderne look 

✓ Alle stalen deuren en ramen zijn aan beide zijden identiek

✓ Afgewerkt met slijtvaste en onderhoudsvriendelijke poedercoating

✓ Altijd geleverd inclusief professionele scharnieren of schuifsystemen 

✓ Eenvoudig zelf te plaatsen dankzij doe-het-zelf montage-video

✓ Zelf samen te stellen in de stalen deuren calculator

Doordat wij al onze deuren met een industriële look helemaal zelf op maat maken in onze werkplaats, kunnen wij de hoge kwaliteit en afwerking altijd garanderen. Daarnaast kunnen wij voor jouw specifieke situatie de deuren helemaal op maat maken. Of je voorkeur nu uitgaat naar een draaideur, een schuifdeur of een andere variant. Voor zwarte stalen deuren slaag je bij ons gegarandeerd. 

Klanten beoordelen ons met een 8.7 op basis van 1000+ recensies. En dat is natuurlijk niet zonder goede reden. Mede dankzij de hoge kwaliteit en eindeloze mogelijkheden op het gebied van staal deuren hebben we deze hoge beoordeling verdiend en daar zijn we heel trots op. Ervaar zelf waarom zo veel mensen enthousiast zijn over onze producten en verdiep je in onze mogelijkheden op het gebied van een industriële deur.

Verschillende soorten industriële deuren van staal

Onze zwarte binnendeuren met glas zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Afhankelijk van de plek waar de industriële deuren worden geplaatst en wat je smaak is, kun je een keuze maken uit het volgende:

  • Stalen taatsdeur 
  • Roterende taatsdeur
  • Schuifdeur op rail 
  • Schuifdeur op rollers
  • Stompe deur
  • Stalen wanden

Welk type deur je voorkeur ook heeft, je kunt deze makkelijk zelf monteren. Gebruik hiervoor onze handige montagevideo en de kant-en-klare gebruiksaanwijzing die je ontvangt bij de levering. Hierin wordt alles stap voor stap uitgelegd. Wij leveren de industriële deuren van staal altijd als bouwpakket. Dit omdat het risico van schade groot is bij het vervoer wanneer de deuren gemonteerd worden geleverd. Daarnaast kun je hierdoor zelf de montage uitvoeren op een moment dat het jou uitkomt, en dat scheelt ook nog eens in de kosten.

Ben je benieuwd naar de kosten voor een stalen industriële deur? Raadpleeg dan onze handige online calculator voor stalen deuren. Hierin kun je aan de hand van een aantal stappen heel eenvoudig zelf berekenen wat de prijs is voor de stalen deuren of industriële wanden. 

Om met de calculator aan de slag te kunnen is het heel belangrijk dat je de juiste maten en afmetingen opneemt. Dit is namelijk het startpunt waarom wordt gebaseerd welke type staaldeuren er wel en niet geschikt zijn voor jouw situatie. Het gaat hierbij om de breedte en  hoogte van de opening waar de deuren of het raam wordt geplaatst, maar ook de vrij ruimte links, rechts en boven de opening. Heb je dit inzichtelijk? Dan kun je daarna starten met het samenstellen van jouw ideale deuren met een industriële look. Denk hierbij aan keuzes als de draairichting van de deur, handgrepen, vlakverdeling met behulp van horizontale en verticale liggers en meer. 

Aangezien al onze industriële stalen deuren 100% op maat worden gemaakt, kunnen wij alleen op basis van de ingevulde gegevens uit de calculator een prijsopgave maken. De calculator is geheel vrijblijvend in te vullen en je berekende project kun je op ieder gewenst moment terugkijken. Vul hiervoor je e-mailadres in wanneer je calculatie compleet is, en je ontvangt binnen enkele minuten een mail met hierin je maatwerk industriële deuren project. 

Raadpleeg ons adviesteam

Heb je nog een vraag over één van onze industriële deuren van staal? Of zou je graag meer willen weten over onze maatwerk mogelijkheden? Het Hardhout Discount adviesteam helpt je hier graag mee verder. Kom langs in onze showroom om onze verschillende soorten stalen deuren te bekijken, of neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag verder met je zoektocht naar industriële stalen deuren.