Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Stalen deuren met glas

Hardhout Discount, een online webshop, met hardhouten producten bied nu ook stalen deuren met glas aan. Wij leveren hardhouten producten zoals vlonders, schuttingen, en overkappingen, maar sinds 2017 ook hardhouten boomstambladen en complete boomstamtafels. Op verzoek van een aantal van onze repeterende klanten, om een compleet plaatje te leveren, bieden wij onder andere stalen deuren met glas aan.

BELANGRIJK: * AL ONZE STALEN DEUREN ZIJN AAN 2 ZIJDEN IDENTIEK. * WIJ GEBRUIKEN EXTRA SMALLE PROFIELEN, VOOR EEN MOOIER EINDRESULTAAT. * POEDERCOATING GEEFT EEN SLIJTVASTE EN ONDERHOUDSVRIJE AFWERKING. * TAATSCHARNIEREN IN PROFFESIONELE KWALITEIT. * ONZE STALEN DEUREN ZIJN ONDERHOUDSVRIJ, GESCHIKT VOOR INTENSIEF GEBRUIK. * KIJK VOOR DE MONTAGE VIDEO OP YOUTUBE. Voor een deur zijn de afmetingen inclusief de benodigde ruimte voor het verstelbare scharnier gecorrigeerd (de deur zelf is dus iets kleiner). Wij leveren een complete stalen deur, en/of stalen raam als bouwpakket bij u thuis. Eenvoudig te monteren, kijk onze montage video voor tips en tricks. Wij plaatsen niet, ook niet nodig, want u kan het gemakkelijk zelf. Dit bespaart u ook nog eens veel geld. De levertijd is doorgaans ca. 4 weken na opdracht. EXTRA INFORMATIE: * ONDERSTAANDE AFBEELDING VOLLEDIG IN DETAIL GETEKEND. * GEHEEL VOLGENS UW INGEVOERDE GEGEVENS OPGEMAAKT. * CONTROLEER DE AFMETINGEN GOED, VOORDAT DE BESTELLING GEPLAATST WORDT.

Om het interieur van Uw woning of bedrijf opvallend, en sfeervol te veranderen is het een idee om een stalen deur glas te plaatsen. Een stalen deur geeft net de sfeer en de uitstraling die men wil in het interieur.

Stalen deuren en boomstamtafels in de showroom Stalen deuren op maat gemaakt

Stalen glasdeuren zijn vervaardigd van dikwandig staal, en gehard glas. Onze stalen glasdeuren worden vervaardigd met kwalitatief hoogwaardige materialen, en worden op een hoogwaardig niveau bewerkt. De glazen stalen deuren worden met meerdere lagen poeder coating bewerkt. De stalen deuren krijgt een primer coating met een kleur laag. Zonder de primer zal de coating niet lang blijven zitten.

Stalen glazen binnendeuren zijn in meerdere types te verkrijgen. Wij leveren stalen glazen binnendeuren in de types draaideuren, schuifdeuren en taatsdeuren.

Stalen glazen deuren met glas bestellen

Onze stalen glazen deur is via onze site van Hardhout Discount eenvoudig te bestellen. Middels onze calculator is te berekenen wat de kosten zijn, en is de stalen glazen deur eenvoudig te bestellen.

Stalen deuren met glas prijzen is te berekenen op de calculator welke op onze site van Hardhout Discount staat. Door middel van het invoeren van de afmetingen, welk type deur, en hoeveel glasvlakken, berekend de calculator de prijs. Op deze manier zijn de stalen deuren met prijzen eenvoudig te berekenen, en daarna te bestellen.

Onze stalen deuren glas zijn alleen leverbaar in dikwandig staal, en gehard glas. Onze gebruikte materialen zijn kwalitatief hoog staand. De afwerking van onze stalen deuren glas is van een hoogwaardig niveau.

De deur glas staal met scharnieren heeft dezelfde dikte als een normale houten binnendeur, en werkt hetzelfde als een draaideur. De deur glas staal als schuifdeur word op twee punten bevestigd aan een schuifrail. De schuifrail is bevestigd aan het plafond.

Onze deur staal zijn exclusiever dan een traditionele houten binnendeur. De kosten om onze deur staal te produceren zijn daardoor hoger. Tevens worden de deur staal met een hoogwaardige kwaliteit in elk gewenste kleur met meerdere lagen in de poeder coating afgewerkt.

De deur staal glas prijs is afhankelijk van welk type en model deur U kiest. Een model met meerdere vakken glas heeft een hogere prijs, aangezien het arbeidsproces hiervan langer duurt, dan een stalen deur zonder vakken. Met behulp van onze calculator de deur staal glas prijs eenvoudig te berekenen.

Deuren glas in staal

De deuren glas in staal wordt in eigen beheer gefabriceerd, en kunnen in alle afmetingen gemaakt worden die U wenst. De kwaliteit van de deuren glas in staal is van hoogstaande kwaliteit. De deuren glas in staal is leverbaar als draaideur, schuifdeur, en als taatsdeur.

Onze glazen deur staal kan besteld, en geleverd worden zoals U het wenst. De glazen deur staal is te bestellen zoals U wenst. U kunt kiezen om meerdere vakken glas in de stalen deur te laten maken. Hoe meer vakken gehard glas in de glazen deur staal, hoe intensiever het arbeidsproces. Hierdoor zal de prijs hoger zijn, dan een glazen deur staal met minder vakken gehard glas.

Hardhout Discount biedt u glazen stalen deuren aan. Deze glazen stalen deuren hebben een chique aanzien, maar ook een krachtige uitstaling. Hierdoor zal Uw interieur qua sfeer en ambiance veranderen, zoals u voor ogen heeft.

De prijs van een glazen deur in stalen profiel is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal er gebruikt wordt, en de arbeidsduur om een glazen deur in stalen profiel te maken. Een stalen binnendeur is qua prijs verschillend opgebouwd. Een taatsdeur is van dikwandig staal gebouwd is duurder dan een standaard stalen deur. Dit komt omdat de mechanica van de deur in een dik profiel is gezet.

Een glazen deur met staal is exclusiever, en kwalitatief beter dan een houten binnendeur. Onze kwaliteit glazen deur met staal heeft meestal een andere bewerking en finish dan veel andere leveranciers. Onze glazen deur met staal wordt met een hoogwaardige poedercoating geproduceerd. U kunt aangeven in welke gewenste kleur U de glazen deur met glas wenst te verkrijgen.

Wat zijn de prijzen?

De glazen deur met staal prijs is verschillend. Dit ligt aan de hoeveelheid staal er gebruikt wordt, en of U kiest voor een meerdere vakken glas in de stalen deur. Tevens is de prijs afhankelijk welke type deur U kiest. De glazen deur met staal prijs is het goedkoopst als U kiest voor een draaideur, dus een stompe deur met normale scharnieren. De taatsdeur en de schuifdeur is duurder doordat er een taatscharnier of rail benodigd is. De prijs stalen deur met glas is eenvoudig via onze site samen te stellen zoals U wenst. De prijs stalen deur met glas kunt u via onze calculator berekenen, en is dan eenvoudig te bestellen.

Wij vinden een goede sfeer en ambiance erg belangrijk. Stalen deur met glas zorgen onder andere voor de juiste industriële look in Uw interieur. Onze stalen deur met glas worden in elk gewenste type gemaakt.

Een stalen deur met glas maken is een ingewikkeld proces. Een stalen deur met glas maken wordt in onze eigen werkplaats gedaan. Een stalen deur met glas moet perfect afgewerkt worden. Zelf een stalen deur maken is daarom te doen.

De stalen deur met glas prijs is leverbaar in elke gewenste afmeting en type. U kunt de stalen deur met glas prijs naar eigen inzicht via onze site samenstellen, en middels onze calculator kunt U de prijs berekenen. Het bestellen van uw glazen deur staal is dan eenvoudig te doen.