10% extra kassa korting

Stalen ramen

Hardhout Discount heeft stalen ramen in haar collectie welke vervaardigd zijn in alle types stalen deuren, maar ook alleen als stalen ramen. Deze stalen ramen kunnen in elk interieur geplaatst worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een scheiding tussen verschillende leefruimtes. Tevens kan dit ook als afscheiding gebruikt worden in bedrijfspanden of kantoorruimtes.

Stalen deuren en boomstamtafels in de showroom Stalen deuren op maat gemaakt

Prijzen van stalen ramen en deuren

De prijzen voor onze stalen ramen kunnen berekend worden middels onze calculator op onze website. De afmetingen van de stalen ramen en deuren kunnen worden ingevoerd. Hierna berekent de calculator de prijs voor de, door u gekozen, stalen ramen. Zodra de prijs van de stalen ramen  en deuren berekend zijn, kan men eenvoudig de stalen ramen  en deuren bestellen.

Stalen profielen voor ramen deuren

Stalen profielen voor ramen en deuren worden van dikwandig staal gemaakt. De prijzen lopen uiteen en zijn dan ook verschillend opgebouwd. Kwalitatief gezien zijn onze gebruikte materialen van een hoge kwaliteit en is de afwerking van de stalen profielen voor ramen deuren van een hoogwaardig niveau.

Ramen op maat

Waarom stalen ramen? En waarom stalen ramen op maat? Stalen ramen worden door onze vakkundige specialisten gemaakt, nadat U een bestelling heeft geplaatst via onze site van Hardhout Discount. De opgegeven maten worden verwerkt in stalen ramen op maat. Stalen ramen op maat  geven een industriële look aan het interieur en creëren de sfeer en ambiance die U wenst. U heeft de mogelijkheid om stalen ramen in elke gewenste kleur te bestellen in plaats van een standaard zwarte stalen raam. De meest voorkomende kleuren zijn vermeld in de calculator. Waarom stalen ramen? Hardhout Discount heeft ervoor gekozen om alle stalen ramen op maat te voorzien van een poeder coating. Het voordeel van poedercoating is dat het slijtvast is, weersbestendig en gemakkelijk schoon te houden. De stalen ramen op maat hoeven dus niet alleen inpandig gebruikt te worden maar zijn ook zeer geschikt als buitenramen.

Wat kosten stalen ramen?

Een belangrijke vraag die men als consument wil weten is: “Wat kosten stalen ramen?” Het productieproces van stalen ramen is zodanig ingesteld dat de fabricagekosten laag gehouden worden. Al onze stalen ramen worden in eigen beheer gefabriceerd. De stalen ramen worden nadien in de nabije omgeving gepoedercoat. Hierdoor maken wij geen extra kosten. Wat kosten stalen ramen bij Hardhout Discount? Bij veel aanbieders ziet men veel verschillende prijzen voor stalen ramen. Dit komt omdat de kwaliteit van de stalen ramen en de afwerking verschillen. Onze stalen ramen worden gemaakt van dikwandig staal en zijn glad afgewerkt. De prijs is afhankelijk van de afmeting van de stalen ramen, de hoeveelheid materiaal dat er gebruikt wordt, het arbeidsproces en het aantal vlakken gehard glas dat er gekozen wordt. Om de prijs te berekenen kunt U de calculator gebruiken waarin U de afmetingen kunt vermelden en een aantal vlakken gehard glas aan kunt geven. Nadat U alle gegevens in de calculator heeft ingevuld verschijnt de prijs. Hierna kunt U de stalen ramen eenvoudig bestellen. Zodra U de bestelling geplaatst heeft, wordt uw bestelling in behandeling genomen. Uw stalen ramen worden gefabriceerd en worden binnen 2 weken bij U afgeleverd.

Hoe maak ik stalen ramen?

Hardhout Discount geeft U uitleg over: “Hoe maak ik stalen ramen?” Zelf stalen ramen maken is een ingewikkeld proces. De stalen ramen worden bij Hardhout Discount gemaakt door professionele vakmensen, die ervoor zorgen dat het dikwandig staal goed en glad afgewerkt zijn bij de lasnaden. Nadat de stalen ramen gelast zijn, en goed afgewerkt, worden de ramen voorzien van een poedercoating in de kleur die U wenst. De stalen ramen worden voorzien van gehard glas. Zodra de stalen ramen voorzien zijn van alle benodigde rubbers etc worden de ramen ingepakt en verzonden naar de klant. Het zelf maken van stalen ramen is niet eenvoudig te realiseren en raden wij dan ook zeer af. Wij zijn gespecialiceerd in het maken van stalen ramen, deuren en stalen buitenkeukens. Een stalen buitenkeuken combineren met een houten buitenkeuken heeft een moderne look. Plaats deze buitenkeuken onder een overkapping en je tuin is klaar voor de warme én koudere maanden. 

Nog vragen? 
Email: info@hardhoutdiscount.nl of bel ons advies team in Hengelo: 074-7440163
Of WhatsApp ons voor snelle vraag & antwoord.

WhatsApp