Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Boomstam salontafels

Sterke, op maat gemaakte salontafels vind je bij Hardhout Discount. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag.  

Unieke tafels (eiken en boomstamtafels) Metalen onderstellen 20% fabriekskorting

Lage bezorgkosten NL + BE

Gratis geleverd in Nederland vanaf € 1500,-
Snelle levering - zonder extra kosten
Tot € 1500,- bezorgkosten € 95,-

  • Gratis geleverd in Nederland vanaf € 1500,-
  • Snelle levering - zonder extra kosten
  • Tot € 1500,- bezorgkosten € 95,-
Pakket L
Alle houtpakketten
Pakket XL
Overkapping
Afhalen
Showroom & houtmagazijn in Hengelo
GRATIS
GRATIS
Nederland
Op voorraad > vandaag besteld > snel geleverd

Pakket L

Vanaf € 1500 gratis bezorging

Pakket XL

Vanaf € 3000 gratis bezorging
België
Voor 12.00 uur besteld, over ca. 1 week geleverd

Pakket L

Vanaf € 2000 gratis bezorging

Pakket XL

Vanaf € 3000 gratis bezorging

Heb je een boomstamtafel als eetkamertafel en zou je graag een bijpassende salontafel willen hebben? Kies dan voor een boomstam salontafel van Hardhout Discount! Dankzij de vele mogelijkheden en afmetingen in ons assortiment zit er altijd een variant voor je bij! Ben je benieuwd naar onze actuele collectie boomstam salontafels? We vertellen je hier graag meer over!

Een salontafel met boomstamblad

Of je voorkeur nu uitgaat naar een boomstam salontafel met industriële look of juist een landelijke uitstraling: onze salontafels met boomstamblad combineren het beste van deze twee interieurstijlen met elkaar. 

Je kunt in onze webshop een houten salontafel boomstam bestellen uit voorraad, maar het is ook mogelijk om deze zelf samen te stellen in onze boomstamtafel calculator. Zo kun je de boomstam salontafel helemaal naar eigen wens ontwerpen. Denk hierbij aan het type tafelblad, de uitstraling van de tafel, het metalen onderstel, de afmeting, de kleur van het boomstamblad en meer!

Heb je een vraag over onze boomstam salontafels? Of zou je graag persoonlijk advies willen van ons adviesteam? We nodigen je van harte uit om langs te komen in onze sfeervolle showroom in Hengelo, Overijssel. Hier kun je al onze boomstamtafels komen aanschouwen, waaronder onze salontafels met boomstam blad. Bovendien staat één van onze medewerkers je graag te woord met persoonlijk advies.

Liever telefonisch contact? We zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar via 074 - 7440163, maar raden je liever aan om een berichtje te sturen via WhatsApp. Geef je de voorkeur aan mailen? Stuur dan je vraag of opmerking naar info@hardhoutdiscount.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een passend antwoord.