Eikentafel

Eiken tafel

Bent je op zoek naar een massief eiken tafel?

Wij hebben een grote selectie van verschillende massieve eikenhouten tafels

Kies het gewenste tafelblad en kies het metalen onderstel

Showroom en houtmagazijn

Binnenhavenstraat 107 - Hengelo (ov)

Wij zijn gevestigd in een oude loods en is compleet CO2 neutraal gebouwd.

Op zaterdag is de showroom geopend van 10:00 tot 14:00 uur. Bel of email ons voor een afspraak.

Klanten met een afspraak gaan altijd voor.

Ons bezoeken geeft inspiratie en gezelligheid. Kom kijken naar: Vlonders, moderne schutting en moderne poort, overkappingen (zowel klassiek als modern), stalen keukens, boomstamtafels en stalen deuren.

Een bezoekafspraak

Eiken tafel

WILT JE EEN MASSIEF EIKEN TAFEL ONLINE KOPEN? 
Een eiken tafel is een must have voor in elk interieur. Of de eiken tafel nu als eettafel, als salontafel of als bijzettafel wilt gebruiken. Bij Hardhout Discount kunt je een eiken tafel geheel naar uw wens samenstellen. Zo krijgt je een eiken tafel die helemaal naar jou wens en zin is. 

MASSIEF EIKEN TAFEL - HOGE KWALITEIT VOOR EEN LAGE PRIJS
Een eettafel moet tegen heel wat bestand zijn. Deze tafel wordt elke dag gebruikt en er wordt veel van hem gevraagd. Vooral als er kleine kinderen in het huishouden zijn. Zoveel eetkamertafels zijn bedekt met een tafelkleed. Met de eiken tafel hoeft je geen zorgen te maken, een tafelkleed is niet nodig. De eiken tafel is zo stevig ingeolied dat hier geen tafelkleed ter bescherming voor nodig is. Geniet voor altijd van de prachtige aanblik van eikenhout. 

ZOU HET DAN TOCH EEN EIKEN TAFEL MOETEN ZIJN? 

Je weet nog niet of je een eiken tafel wilt? Geen probleem, wij van Hardhout Discount helpen nutuurlijk graag. Onze klantenservice is voor je beschikbaar op werkdagen van 8:00 - 17:00 uur. Wij zijn bereikbaar op Info@hardhoutdiscount.nl of via de WhatsApp. 

In ons aanbod vindt je niet alleen massief eiken tafels, maar ook diverse boomstamtafels, terrasplanken van IPE-hout en ook diverse roestvrijstalen producten. 

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING