10% extra kassa korting

Eiken tafel

Een eiken tafel past in elk interieur

Een eiken tafel is een must have voor in elk interieur. Een eiken tafel kan eigenlijk voor alles gebruikt worden.

Rekentool

Eiken tafel - naar je eigen wens samengesteld

Hoge kwaliteit eiken tafels voor een scherpe prijs. Samengesteld naar je eigen wensen via onze rekenhulp.

  • Hoge kwaliteit eikenhout
  • 4 centimeter dik blad
  • Metalen bussen voor het onderstel voorgemonteerd: het onderstel is gemakkelijk te bevestigen
  • Olie beschikbaar in 6 kleuren (meest verkocht: natural of white)
  • Bijpassende bankjes beschikbaar

Stel je tafel samen

Eiken tafel rekenhulp

Iedere eiken tafel kan naar je eigen wensen worden samengesteld.

Stel hier samen

Specificaties voor de eiken tafels

Beschikbare modellen Recht model
Boomstam model
Dikte 4 centimeter
Optisch dun Mogelijk bij recht model
Breedte Recht model: 100 centimeter
Boomstam model: 98 - 103 centimeter
Beschikbare kleuren Natural, white, charcoal, cherry coral, black, slate grey

Eiken tafel productvideo

Eiken tafel online bestellen

Middels onze calculator heb je eenvoudig je gepersonaliseerde eiken tafel op maat.

In paar stappen een gepersonaliseerde eiken tafel op maat:
Maak de keuzes in onze calculator en bestel je eiken tafel. 
Calculator eiken tafels

Verschillende keuzes voor jouw eiken tafel op maat:

STAP 1 - Kiestussen een boomstamtafel, rechte tafel of een optisch dun gemaakte tafel.

* Een boomstamtafel heeft een boomkant zijde aan de lange zijde van de tafel.
* Een rechte tafel is aan 4 zijden haaks gezaagd.
* Een optisch dunne tafel is aan 4 zijden dun gezaagd, voor een optisch dun effect

STAP 2 - Kies voor een moderne of rustieke uitstraling
Kies voor een moderne uitstraling of meer rustieke look. De kwaliteit eiken is gelijk.

STAP 3  -  Kies de lengte van het eiken blad voor jouw eiken tafel.
Je kan kiezen uit de volgende lengtes: 1.80 - 2.00 - 2.30 - 2.50 - 2.80 of 3.00 m1.

Ons advies: meet de breedte van je stoelen op om te bepalen hoe lang je tafel moet zijn.
Onze tafels zijn altijd 1 m1 breed. Bij een boomstamtafel is dit circa 1 m1 aangezien de zijkanten niet helemaal recht zijn.

STAP 4 -  Welke kleur olie wil jij op jouw eikenhouten tafel? Je kan kiezen tussen tussen 6 kleuren: natural, white, charcoal, cherry coral, black, slate grey. Elke tafel is uniek, daarom kan een kleur olie net iets anders uitkomen dan op de foto is afgebeeld.

Meest verkocht: Naturel en White kleur

STAP 5 -  Ga je zelf de eiken tafel in de olie zetten? Of doen wij het voor je?
Je ontvangt een hout cleaner en een speciale hout spons om zelf de kleur olie op te brengen. Altijd het hout eerst cleanen voor goede hechting en dan de olie om de tafel te beschermen tegen vuil en water.

Heb je liever dat wij dit voor je doen? Geef het dan aan in de calculator en wij regelen het op professionele wijze. 

STAP 6 - Kies je zwart metalen onderstel (zwart gecoat)

Goed om te weten dat wij het inelkaar zetten van de tafel zo makkelijk mogen maken voor je. Wij bereiden elke tafel voor met metalen bussen waardoor je zelf eenvoudig de bijgeleverde schroeven erin kan draaien. Daarnaast ben je er verzekerd van dat het eiken tafelblad goed verankerd zit aan het onderstel. De tafel is dus erg stabiel en wiebelt niet. Alle onderstellen zijn van sterk staal en zijn behandeld met een zeer sterke coating. 

STAP 7 - Bijpassende eiken bankjes

Wil je graag een bijpassend bankje erbij? Dat kan! Wij maken elk bankje voor jou op maat. De bankjes zijn meestal ca. 50 meter breed. De lengte van de tafel wordt automatisch de lengte van het bankje. De metalen poten onder het bankje kan je eenvoudig monteren. 

Bezorging en levertijd:

De levertijd van de eiken tafels is ca. 2 weken enb áltijd gratis. We kunnen snel leveren aangezien we alle het hout reeds op voorraad hebben. De levering van de eiken tafel gaat tot op de oprit. De tafels zijn verpakt in plastic en wordt dus netjes bij je afgeleverd. We advieren wel om de eiken tafel direct na levering binnen te plaatsen. 

Qua onderhoud is het nog wel even belangrijk om te weten de eiken tafels voor binnen gebruik zijn. Wij kiezen bewust voor Europees Eiken aangezien deze een mooie structuur heeft, vlak afgewerkt is en een mooie lichtbruine houtkleur heeft. We verlijmen alle tafels vakkundig. 

Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik van je tafel is onderhoud jaarlijks noodzakelijk. Bestel direct een onderhoud set erbij, zonder extra bezorgkosten achteraf.

Bij het uitpakken van de tafel is het belangrijk dat deze binnen 2 uur ingeolied wordt. En dan aan alle zijdes. Dit is om te voorkomen dat het hout uitdroogt. Lees goed voordat je gaat beginnen de voorschriften op het olieblik. De olie is erg belangrijk om uitdroging en kromtrekken te voorkomen. Tevens wordt de eiken tafel vuilafstotend en kan je de eiken tafel zorgeloos en lang gebruiken. Heb je ervoor gekozen dat wij jouw tafel in de olie zetten en dus behandelen? Dan kan je meteen beginnen met het monteren van het onderstel. 

Een eiken tafel online kopen

Een eigen tafel is een must have voor in elk interieur. Een eiken tafen kan eigenlijk voor alles gebruikt worden. Denk hierbij aan een eiken eettafel maar ook zeker aan een salontafel of bijzettafel. Een groot voordeel van Hardhout Discount is, is dat je de eiken tafel geheel naar eigen wens kan samenstellen middels onze calculator. Zo krijg je een eiken tafel geheel naar jouw wens voor een scherpe prijs. 

Een eettafel is een gebruiksvoorwerp die tegen veel bestand moet zijn. Een groot voordeel van onze eiken tafels is dat deze niet bedekt hoeven te worden met bijvoorbeeld een tafelkleed. Onze tafels zijn zo stevig ingeolied dat hier geen beschermig nodig is. Super handig met kleine kinderen. Zo kan je voor altijd genieten van de prachtige aanblik van eikenhout. 

Meer informatie over de eikentafels

Merk je dat je nog twijfelt? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Onze klantenservice is voor je beschikbaar op werkdagen van 8:00 - 17:00 uur. Wij zijn bereikbaar op info@hardhoutdiscount.nl of via WhatsApp. 

Naast eikentafels verkopen wij ook boomstamtafels. Deze kan je uiteraard ook in levende lijve bekijken in onze showroom. In ons aanbod vind je nog veel meer dan tafels. Denk hierbij ook aan kwalitatieve vlonderplanken, stalen deuren en lamellen schuttingen