Boomstam tuintafel

Op zoek naar een boomstam tuintafel? Dan bent u bij Hardhout Discount aan het juiste adres. Onze oud eiken boomstamtafels zijn volledig glad geschuurd. Elk boomstam blad is uniek, en heeft haar eigen karakteristieke kenmerken

Boomstamtafel kopen uitleg

Eiken boomstamtafels

Alle boomstamtafels van eikenhout zijn natuurlijk gedroogd, dus werking van het hout zal bijna niet meer voorkomen. Doordat hout, en ook dit oud eiken tafelblad een natuurproduct is, kan er altijd een scheurtje ontstaan. Dat is ook de charme van eikenhout. Deze tafels zijn opgebouwd uit verschillende planken, en aan de onderzijde verbonden met een bevestigingsbalk met sterke schroeven. Het merk Huefter tafels zijn dan ook hufter proof gemaakt.

Binnen en buiten gebruik

U kunt eiken tafels binnen, maar ook buiten gebruiken. Als u de tafel buiten gebruikt dan adviseren wij deze wel meerdere malen in de olie te zetten. Tevens adviseren wij de boomstamtafel altijd onder een afdak of overkapping te plaatsen. Bij verlijmde tafels is buiten gebruik uitgesloten. Onze eiken boomstamtafels zijn verbonden met een sterke balk aan de onderzijde van de tafel, daardoor is buitengebruik ook mogelijk. Deze manier van hout verbinden is beter en sterker dan tafels die verlijmd zijn. Wij kiezen er dan ook voor om alleen maar tafels samengesteld met een onderbalk aan te bieden.

Hardhouten boomstamtafels zijn van massief hout, dus niet verlijmt. Deze kunnen ook buiten gebuikt worden, maar dienen wel in de olie en onder een afdak te worden gezet, zodat weersinvloeden getemperd worden.

Montage van uw boomstam tuintafel

Als u ervoor kiest om het blad niet direct te monteren op een onderstel, dan is ons advies om het blad binnen en in een koele ruimte op te slaan.

Het boomstamblad wordt goed verpakt in plastic, zodat het korte tijd tegen weersinvloeden bestand is. Wij hebben geen mogelijkheid om de tafel bij u in de woning te leggen.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Bereken je stalen deur - vlonder - schutting - tafel en overkapping

Prijs berekening