10% extra kassa korting

Trusted Shops kopersbescherming

Bij Hardhoutdiscount.nl streven we ernaar om elke aankoop een veilige en probleemloze ervaring te maken. Mocht er onverhoopt iets misgaan met je bestelling, dan kun je vertrouwen op de Trusted Shops Kopersbescherming om je aankoop te verzekeren, ongeacht de betaalmethode die je hebt gebruikt.

Wat wordt er precies gedekt door de kopersbescherming?

Met de Kopersbescherming van Trusted Shops zorgen wij ervoor dat je geld veilig is. Als een probleem niet opgelost kan worden, betalen wij je het volledige aankoopbedrag terug. Zo kun je met een gerust hart winkelen.

Wanneer kan ik gebruikmaken van de kopersbescherming?

De kopersbescherming biedt volledige bescherming voor al je online aankopen bij gecertificeerde winkels, waaronder Hardhoutdiscount.nl. Het beschermt je als koper tegen verlies van betaling. In de volgende gevallen kun je erop vertrouwen dat je aankoop verzekerd is:

  • Je bestelling is beschadigd bij levering.
  • Je bestelling is helemaal niet geleverd.
  • Je hebt een product teruggestuurd, maar geen terugbetaling ontvangen.

Hoe maak ik gebruik van de kopersbescherming?

Bij elke bestelling die je plaatst op Hardhoutdiscount.nl, kun je ervoor kiezen om je aankoop gratis te verzekeren met de Kopersbescherming Basic. Wil je extra zekerheid? Dan kun je voor slechts € 9,90 per jaar gebruikmaken van de Kopersbescherming PLUS, waarmee al je aankopen automatisch verzekerd zijn tot € 20.000 per bestelling.

Direct bij het plaatsen van je bestelling wordt de verzekering automatisch afgesloten. Als je nog geen geregistreerde gebruiker van Trusted Shops bent, kun je op de bedankpagina van de winkel beslissen of je je aankopen gratis wilt verzekeren tot een bedrag van € 20.000.

Hoe kan ik de kopersbescherming (PLUS) opzeggen?

Als je ervoor kiest om je aankopen niet langer te verzekeren via de Kopersbescherming van Trusted Shops, kun je je opzegging hier indienen. Daarnaast kun je je Kopersbescherming PLUS opzeggen door een e-mail te sturen naar service@trustedshops.com.