Kwaliteitsproducten met luxe uitstraling

Verticale schutting

Een verticale schutting van Hardhout Discount is niet alleen vanuit visueel oogpunt een goede optie voor een omheining, maar ook praktisch gezien biedt een schutting met verticale planken veel voordelen! Ontdek onze veelzijdige mogelijkheden op het gebied van schuttingen en kies voor de beste kwaliteit hardhout tegen een goede prijs.

Moderne schutting 5.0 cm van ipe hardhout Vandaag populair!

Schutting modern - 5.0 cm Lamellen

IPE - 5.0 cm  
Clip montage  
Klik systeem   
   
Hoogte: 1.80 -2.00 -2.10 m1
Gratis: Clip + Schroef
Ipe schutting met lamellen van 7.0 cm Vandaag erg populair!

Schutting modern - 7.0 cm Lamellen

IPE - 7.0 cm  
Clip montage  
Klik systeem   
   
Hoogte: 1.80 -2.00 -2.10 m1
Gratis: Clip + schroef
Moderne schutting met 9 cm brede latten Vandaag erg populair!

Schutting modern - 9.0 cm Lamellen

IPE - 9.0 cm  
Clip montage  
Klik systeem   
   
Hoogte: 1.80 -2.00 -2.10 m1
Gratis: Clip + schroef
Moderne Ipe schutting van hardhout in lamellen uitvoering Vandaag erg populair! MEEST GEKOCHT

Schutting modern - 4.0 cm Balkjes

IPE 4.0 x 4.0 cm  
Moderne & luxe  
 2 zijden balkjes  
   
Hoogte: 1.80 of 2.04 m1
Gratis: Doek & schroef

Verticale schuttingen van Hardhout Discount

Om in ieders eisen en wensen te kunnen voorzien, bieden we verschillende varianten verticale schuttingen aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schutting met verticale latten die verschillende afmetingen hebben voor een unieke uitstraling. Ga je liever voor een moderne en strakke look? Kies dan voor de verticale schutting met dezelfde afmeting latten. Beide varianten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit hardhout, maar qua uitstraling is de ene net iets speelser dan de ander. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat! 

Eén van de grootste voordelen van dit type montage, is dat de hoge schutting met verticale schuttingplanken geheel dicht is. Hierdoor is er geen inkijk mogelijk, heb je een geluidswerende schutting en heb je maximale privacy. Zo kun je ongestoord in je tuin zitten en weet je zeker dat er vanaf de andere kant niemand met je mee kan kijken.

Maar ook op het gebied van kwaliteit maak je met een hardhouten schutting een goede keuze. Wij gebruiken voor onze schuttingen uitsluitend de beste kwaliteit hardhout. Hierdoor heb je jarenlang plezier van je nieuwe schutting! Hardhout gaat minimaal 20 jaar mee, waardoor het een duurzame optie is waar je na de montage weinig onderhoud aan hebt. 

Een schutting met bijpassende poort

Onze verticale schuttingen kun je per vierkante meter bestellen en optioneel kun je kiezen voor een bijpassende tuinpoort. Zo maak je je dichte schutting in een keer compleet! De poort is voorzien van dezelfde smalle latjes, zodat de schutting en de poort mooi op elkaar aansluiten en een universele uitstraling hebben. 

Verticale schutting op maat berekenen?

Om je te helpen bij het bestellen van de juiste schutting, hebben we een online rekentool ontwikkeld speciaal voor onze schuttingen. Op basis van een aantal vragen en specificaties ontdek je in enkele minuten welk materiaal je precies nodig hebt en hoeveel de schutting op maat zal gaan kosten op basis van je ingevoerde antwoorden.

Ga aan de slag in onze schutting rekentool en ontwerp je eigen project totdat deze helemaal naar wens is. Vervolgens kun je alle benodigdheden voor je verticale schutting in een keer toevoegen aan je winkelwagen en je bestelling afronden. 

Raadpleeg ons adviesteam

Heb je nog een vraag over onze verticale schuttingen? Of zou je graag persoonlijk advies willen over onze schuttingen met verticale latten? Van het bestellen tot het materiaal tot advies over het plaatsen van een schutting: ons adviesteam staat voor je klaar. Onze specialisten helpen je graag verder met al je vragen. Kom langs in onze sfeervolle showroom in Hengelo of stuur ons een bericht via WhatsApp, dan denken wij met je mee!