Vertikale moderne schutting

Een Ipe hardhouten lamellen schutting in | vertikaal model | bestel je eenvoudig en snel bij Hardhout Discount. Bij ons vind je een grote voorraad van Ipe hardhout voor een scherpe prijs.

Met zijn prachtige bruine en lichtbruine kleur, gelijkmatige structuur en fijne nerf, straalt Ipe hout elegantie uit. Bovendien is het hout uiterst slijtvast, sterk en vertoont het minimale werking. Dit betekent dat je schutting er niet alleen prachtig uitziet, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Bij ons bent je verzekerd van de beste houtkeuze. Ontdek zelf de uitstekende eigenschappen van Ipe hout en laat je projecten floreren met deze duurzame en hoogwaardige hardhoutsoort.

boomstamtafel hardhout  nr 12 Exclusieve tafel

Boomstamtafel nr 12 - breed 99-101 cm - lengte 2.01 m1

 Boomstamtafel  Uit 1 stuk
 Matte vernis  Exclusief en luxe
   
Lengte blad: 2.01 m1
Breedte: 99 - 101 cm

€ 1.600,00 per stuk € 1.920,00 per stuk

Bekijk product

Bouw je eigen moderne schutting met hardhouten schuttingplanken en hardhouten schuttingpalen die je zelf op maat maakt en bouwt. Onze schuttingen zijn niet moeilijk te bouwen zelfs wat minder handig bent, of niet zoveel tijd hebt, kan je ook bij ons terecht voor kant en klare bouwpakketten. Wij leggen in elk product uit hoe je een moderne vertikale schutting opbouwd. Natuurlijk leveren wij allemarialen inclusief schroeven. 

De schutting is de basis voor je uitstraling van je tuin. Maak je de een moderne schutting dan is het gemakkelijk om daarna de rest van je tuin mooi te maken. De basis van elke mooie tuin is je schutting.

Bekijk alle lamellen schuttingen

Vraag een proefmonster aan zodat je vooraf kan ruiken en voelen dat Ipe hardhout de juiste keuze is. 

Welke keuze je ook maakt, wij leveren al het hout uit voorraad en daardoor is er geen langere levertijd. Bij alle producten die op onze website staan, geven wij de actuele voorraad weer. Plaats je bestelling vóór 12:00 uur dan kunnen wij al uitleveren vanaf 2 dagen. Uiteraard kan je in de winkelwagen een latere datum kiezen, als met 2 dagen leveren te snel is. 

Heb je toch nog vragen over welke houtsoort je het beste kan kiezen of over of en hoe vaak je het door jou gekozen houtsoort moet oliën? Ons adviesteam helpt je graag. Wij zijn op werkdagen van 10.00 tot 15.00 uur bereikbaar via 074-7440163 en info@hardhoutdiscount.nl. Maar ook in de avonden en weekenden staan we voor je klaar via de app.

Meer informatie nodig?

WhatsApp   

Tip: Bestel altijd 1 meter schutting extra, om zaagverlies te compenseren.

Bijna elke zaterdag wijn wij geopend met onze showroom in Hengelo. Kom hier inspiratie opdoen voor jouw hardhhouten moderne lamellen schutting of maak een afspraak met ons adviesteam. Wij adviseren je graag om samen de mogelijkheden te bespreken.

Je bestelling afhalen kan ook, zodat je snel kan starten met de bouw van jouw nieuwe schutting.