Een greeploze keuken is strak én stijlvol

MODERNE GREEPLOZE KEUKENS
ZOWEL VOOR BINNEN ALS VOOR BUITEN

ONDERHOUDSVRIENDELIJK
DÉ NIEUWE TREND IN ELK INTERIEUR

Showroom en houtmagazijn

Binnenhavenstraat 107 - Hengelo (ov)

Wij zijn gevestigd in een oude loods die geheel is opgebouwd en ingericht met historische bouwmaterialen. Ons nieuwe industriële pand is compleet CO2 neutraal gebouwd.

Op zaterdag is de showroom geopend van 10:00 tot 14:00 uur, en op werkdagen op afspraak tussen 12.00 tot 17.00 uur. U bent altijd welkom op de zaterdagen. Bel of email ons voor een afspraak.

Klanten met een afspraak gaan altijd voor.

Ons bezoeken geeft inspiratie en gezelligheid. Kom kijken naar: Vlonders, moderne schutting en moderne poort, overkappingen (zowel klassiek als modern), boomstamtafels en stalen deuren.

Een bezoekafspraak

Een greeploze keuken is strak én stijlvol

Gaat jouw voorkeur uit naar een strakke, moderne keuken met een ruimtelijke uitstraling? Kies dan voor een greeploze keuken in een zwarte of witte kleur in de opstelling van jouw voorkeur. Bij Hardhout Discount helpen we je graag verder bij het realiseren van jouw droomkeuken. Of het nu gaat om een greeploze witte keuken in een hoekopstelling, of een greeploze zwarte keuken in een U-vorm. Bij Hardhout Discount denken we graag met je mee om de ruimte zo goed mogelijk te benutten en de keuken zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw eisen en wensen. 

Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben? Of wil je meer informatie over de vele voordelen van een greeploze keuken? Wij vertellen je hier graag meer over om je zo goed mogelijk te kunnen informeren en adviseren. 

 

Het warme hart in huis

Voor velen is de keuken het warme hart in huis. De keuken wordt steeds vaker betrokken bij de eetkamer en/of woonkamer en dat is natuurlijk niet zonder goede reden. Steeds meer mensen ondervinden de vele voordelen van een woonkeuken. Het brengt mensen samen en vormt de blikvanger van je interieur, mits je daar bewust voor kiest natuurlijk. Met een greeploze keuken weet je in ieder geval zeker dat je een echte eyecatcher te pakken hebt. 

Juist doordat het design meer neigt naar de minimalistische kant, trek het de aandacht zonder dat het druk of schreeuwerig wordt. Dit is dan ook direct één van de meest genoemde redenen waarom mensen zo dol zijn op een keuken die greeploos is. Maar daarnaast biedt een keuken greeploos natuurlijk nog veel meer voordelen in tal van situaties. En zeker wanneer je kiest voor een stalen keuken van Hardhout Discount.

 

Greeploze keukens van Hardhout Discount

Heb je de zwarte of witte greeploze keuken van je dromen gevonden bij Hardhout Discount? Maar heb je eerst nog een vraag of wil je graag nog persoonlijk advies van één van onze specialisten voordat je je bestelling definitief maakt? Geen enkel probleem! Het adviesteam van Hardhout Discount denkt graag met je mee. Zo kunnen we je voorzien van de juiste informatie en specifiek advies voor jouw situatie. 

Neem vrijblijvend contact op

Wil  je niets liever dan een greeploze keuken van Hardhout Discount? Ons adviesteam zorgt er voor dat jouw droomkeuken werkelijkheid wordt. Zo weet je zeker dat deze voldoet aan al je eisen en wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder. 


Op werkdagen zijn wij telefonisch te bereiken via 074 - 204 52 46 of per mail via info@hardhoutdiscount.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een bericht te sturen via WhatsApp, ook in de avonden en weekenden. Wij streven er naar om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING