Zwarte keukens: Stijlvol, exclusief & luxueus

HOOGWAARDIGE KWALITEIT ZWARTE STALEN KEUKENS
ZOWEL VOOR BINNEN ALS VOOR BUITEN

DÉ NIEUWE TREND IN ELK INTERIEUR
ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Showroom en houtmagazijn

Binnenhavenstraat 107 - Hengelo (ov)

Wij zijn gevestigd in een oude loods die geheel is opgebouwd en ingericht met historische bouwmaterialen. Ons nieuwe industriële pand is compleet CO2 neutraal gebouwd.

Op zaterdag is de showroom geopend van 10:00 tot 14:00 uur, en op werkdagen op afspraak tussen 12.00 tot 17.00 uur. U bent altijd welkom op de zaterdagen. Bel of email ons voor een afspraak.

Klanten met een afspraak gaan altijd voor.

Ons bezoeken geeft inspiratie en gezelligheid. Kom kijken naar: Vlonders, moderne schutting en moderne poort, overkappingen (zowel klassiek als modern), boomstamtafels en stalen deuren.

Een bezoekafspraak

Zwarte keukens: Stijlvol, exclusief & luxueus

Een zwarte keuken is stijlvol, tijdloos en heeft een luxueuze uitstraling. Keukens in deze kleur zijn daarom ook niet voor niets één van de meest populaire interieurtrends van de afgelopen tijd, zeker in combinatie met een greeploze keuken. Ben jij op zoek naar een moderne keuken en geef je de voorkeur aan een zwarte kleur? Dan is een keuken van staal wellicht iets voor jou! 

Bij Hardhout Discount helpen we je graag bij het realiseren van jouw zwarte droomkeuken. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van binnen- en buitenkeukens? We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden en de vele voordelen van een keuken in een zwarte kleur. 

 

Dé zwarte keuken voor ieder interieur

Eén van de grootste voordelen van een zwarte keuken is dat deze goed te combineren is met vrijwel alle interieurstijlen. Of de rest van je interieur nu modern, klassiek, Scandinavisch of retro is: een zwarte keuken zal altijd naadloos aansluiten bij de rest van je woning. Doordat de zwarte kleur een mooie basis vormt is het heel eenvoudig om andere interieurstijlen en materialen te combineren met het staal. 

Een veelgekozen combinatie is bijvoorbeeld een zwarte keuken met hout. Het staal en hout steken qua materiaal en kleur sterk bij elkaar af waardoor het samen een mooi geheel vormt. Zeker wanneer er elders in het interieur ook hout terugkomt (bijvoorbeeld een boomstamtafel) breng je het geheel zo mooi in balans. Maar ook andere materialen zoals glas, metallic, beton en marmer zijn eindeloos te combineren met staal. 

 

Ontdek de mogelijkheden van Hardhout Discount

Heb je de knoop doorgehakt en wil je niets liever dan een zwarte keuken? Bij Hardhout Discount staan we voor je klaar om de keuken van jouw dromen te realiseren, voor zowel binnen als buiten. Om zo goed mogelijk in ieders wensen en eisen te kunnen voldoen, maken we een zwarte keuken altijd geheel op maat. Zo past de keuken perfect en weet je zeker dat je de ruimte optimaal benut. Kortom: wanneer je op zoek bent naar een zwarte keuken ben je bij Hardhout Discount absoluut aan het juiste adres. 

 

Neem vrijblijvend contact op

Heb je nog een vraag over onze moderne zwarte keukens? Of wil je graag persoonlijk advies van één van onze specialisten? Neem dan vrijblijvend contact op met het Hardhout Discount adviesteam, zij helpen je graag verder met de juiste informatie en persoonlijk advies. Zo weet je zeker dat je goed wordt geïnformeerd over de eindeloze mogelijkheden die we bij Hardhout Discount bieden. 

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 074 - 204 52 46 of per mail via info@hardhoutdiscount.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een bericht te sturen via WhatsApp, ook in de avonden en weekenden. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je terug met een passend antwoord op je vraag.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING