Kwaliteitsproducten met luxe uitstraling

Boomstamtafel op maat laten maken | Hardhout Discount

Een gloednieuwe boomstamtafel komt het beste tot z’n recht als deze perfect wordt geïntegreerd in het interieur. Hierbij is het belangrijk dat de tafel qua uitstraling goed aansluit bij de interieurstijl die je doorvoert in huis, maar ook het praktische aspect mag hierbij niet ontbreken. De afmeting van het boomstam tafelblad moet kloppen en ook de keuze voor het stalen onderstel is hierbij bepalend.

Wil je er zeker van zijn dat jouw nieuwe boomstamtafel dé eyecatcher wordt in je interieur? Maar wil je daarnaast ook dat deze praktisch is en voldoende zitplekken biedt? Bij Hardhout Discount bieden we je de mogelijkheid om je boomstamtafel op maat te maken. Door zelf een tafelblad te kiezen en deze te combineren met een onderstel naar keuze, kun je de tafel helemaal naar eigen wens samenstellen. 

In onze webshop bieden we je alle keuzemogelijkheden! Verdiep je in de talloze tafelbladen en ontdek welke verschillende onderstellen we te bieden hebben. Maak zelf een combinatie van deze twee en je stamtafel is op maat gerealiseerd! 

Vind je het lastig om een keuze te maken uit onze vele verschillende opties? Dan is onze handige rekentool misschien wel de oplossing voor je. We vertellen je graag hoe dit precies in z’n werk gaat en hoe je hiermee makkelijk én snel je eigen exclusieve boomstamtafel op maat samenstelt. 

Ga aan de slag met onze rekentool!

Om je te helpen bij het samenstellen van je nieuwe houten tafel, vind je op onze website een handige online rekentool speciaal voor boomstamtafels. Aan de hand van een aantal eenvoudige stappen stel je zo binnen een handomdraai je boomstamtafel op maat samen. 

Wil je gelijk aan de slag? Dat kan! Kies voor onze boomstamtafel eiken calculator of klik door naar de calculator voor hardhouten boomstamtafels. Hierna word je direct doorverwezen naar de juiste rekentool en kun je beginnen met het doorlopen van de gevraagde stappen. 

Wat kost een boomstamtafel op maat?

De prijs voor een boomstamtafel met stalen onderstel, is afhankelijk van veel verschillende factoren. Allereerst de keuze voor het hout: geef je voorkeur aan een eiken tafel? Of kies je liever voor een hardhouten tafel? Daarnaast is het van belang welke afwerking je kiest en welk formaat. Een boomstamtafel van 3 meter zal qua prijs hoger liggen dan een variant van bijvoorbeeld 1,60 meter lang.

Een andere optie die van grote invloed is op de prijs van onze maatwerk boomstamtafels, is de keuze voor het onderstel. Een U-poot onderstel is erg populair, maar je kunt ook kiezen voor een kruispoot onderstel of een van de vele andere opties. 

Het handige aan onze online rekentool is dat je gelijk de prijs ziet van de tafel op maat. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn in onze prijzen. Heb je bijvoorbeeld een maximaal budget? Dan kun je wijzigingen blijven doorvoeren in je boomstamtafel op maat totdat deze helemaal naar wens is en de prijs binnen je budget ligt. 

Tips en ideeën van ons adviesteam nodig?

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtbranche weten zij als geen waar je op moet letten bij het samenstellen van een boomstamtafel. Vind je het zelf lastig om te bepalen welke afmeting je nodig hebt, welk onderstel het beste aansluit bij jouw interieurstijl of wil je graag sparren met ons adviesteam om een andere reden? 

Stuur ons een bericht via WhatsApp en we denken graag met je mee. Daarnaast kun je via onze blogpagina nog meer inspiratie opdoen! Hier vind je nog meer boomstamtafel ideeën en projecten ter inspiratie.

Tags voor dit artikel: