Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Zwarte glazen deuren

Hardhout Discount biedt u zwarte glazen deuren aan die als zwarte binnendeuren in uw woning geplaatst kunnen worden. Hardhout Discount produceert glazen deuren op maat zelf waardoor we het voor een scherpe prijs aan kunnen bieden. De glazen binnendeuren kunt u eenvoudig bestellen op onze site middels onze eenvoudige calculator, of u gebruikt onze rekenhulp die wij hebben ontwikkeld. Middels onze calculator of rekenhulp kunt u kiezen welk model glazen deur u het mooist vindt.

Onze calculator geeft U direct een prijs en levertijd.

Stalen deuren op maat nodig? Klik hier voor de rekenhulp

Onze deur met glas zijn binnendeuren, maar ook buitendeuren, speciaal op maat gemaakt. De deuren zijn hufterproof en veel beter dan een houten binnendeur. Hardhout Discount heeft geen standaard maat op voorraad, aangezien de maten in elke woning verschillen. De glazen zwarte deur is eenvoudig samen te stellen middels onze calculator of rekenhulp op onze site inclusief zwart deurbeslag. Deuren met glas worden vaak toegepast als binnendeur in woningen om een industriële look te verkrijgen. Al onze deuren worden uitgevoerd met staal. Onze binnendeuren zijn uitermate geschikt om ook als buitendeur te gebruiken. Al onze stalen deuren krijgen een poeder coating, en zodoende zijn ze geschikt om als buitendeur of stalen tuindeur te gebruiken. Wij produceren voornamelijk deuren met blank glas. Getint glas en mat glas komen veel minder vaak voor.

Soorten zwarte glazen deuren

Onze stalen deuren zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en hebben dus een ruim aanbod. Wij bieden de draaideur aan, alsmede een schuifdeur en taatsdeur. Wij hebben een groot assortiment. Ook binnen de zwarte deur met glas. In onze calculator kunt u aangeven welk model deur u het mooist vindt. Als eerste wordt gevraagd naar de afmeting van uw deur. De afmeting bepaald namelijk of het type deur die u wenst wel geschikt is. Een taatsdeur mag namelijk een maximale breedte van 1 meter hebben. Als de maximale breedte meer is dan 1 meter, kan het taatscharnier de druk van de deur niet aan. Wel is het mogelijk om deze zwarte binnendeur met glas als schuifdeur te maken, of een normale standaard deur met scharnieren. De hoogte van een taatsdeur mag maximaal 2,5 meter hoog zijn. Een standaard draaideur, of een schuifdeur heeft geen limiet of beperking in de hoogte. Als onze deuren zijn behandeld met een coating. Dit kan zijn een matte coating, maar ook een zwarte coating, of een andere ral kleur welke u kunt kiezen en onze calculator. De vraag naar een stalen deur met glas, in een blanke uitvoering, waarbij de lasnaden in het zicht blijven, wordt steeds groter. Hierdoor ontstaat er een deur met nog hogere industriële look en karakter.

GLAZEN DEUREN MET ZWART FRAME

Glazen deur zwart frame zijn bij Hardhout Discount eenvoudig samen te stellen en te bestellen middels onze handige rekentool waar u de afmetingen en modellen in kan vullen of selecteren. Glazen deur zwart frame worden in woningen, bedrijfsgebouwen of in overkappingen gemonteerd. Een stalen deur kan uitgevoerd worden met verschillende vakkenwaar glas in gemonteerd wordt. Wij geven u de keuze om te kiezen uit modellen met 2 vakken, 3 vakken, 4 vakken of 5 vakken. Er is een mogelijkheid om af te wijken van het standaard model. Wij kunnen u andere modellen aanbieden, maar dan dient U rekening te houden met opgeld. Onze productie is er op gericht dat wij materiaal en mallen hebben voor standaard varianten.

Onze staal wordt door vakkundige specialisten getransformeerd in een stalen deur met zwart frame. Het productieproces begint bij de keuze die u als klant maakt. Op het moment dat u op onze site van Hardhout Discount kijkt, krijgt u middels onze calculator meerdere keuzes voorgeschoteld. Met een aantal eenvoudige stappen maakt u de keuzes die u belangrijk vindt.

U ziet dan gelijk aan de zijkant de prijs veranderen van de keuzes die u maakt. Een zwart stalen deur is het standaard model, echter u kunt daarnaast ook kiezen tussen 1 of meerdere zwart stalen deuren.

Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om andere ral kleuren te kiezen. De meest voorkomende afwijkende kleuren zijn als optie aangemerkt in de calculator, zodat u niet voor een standaard zwarte deur hoeft te kiezen. Wij, van Hardhout Discount, hebben er bewust voor gekozen om al onze stalen binnen- en buitendeuren te voorzien van een poeder coating. Het poedercoaten heeft een aantal voordelen ten opzichte van het spuiten van een stalen binnen- of buitendeur, of het gebruik van een natlak. De voordelen van poedercoating ten opzichte van de ander genoemde opties is dat het coaten van staal een proces is van stoom aanbrengen op het metaal. Een fijne nevel van poeder in elk gewenste kleur wordt op het metaal geneveld. Door de statische elektriciteit hecht het poeder aan het materiaal. De stalen constructie, met daarop het genevelde poeder, wordt in een over geschoven. Door de warmte smelt het poeder en hecht zich aan het metaal. Deze hechting is zo sterk, dat zelfs door een hamerslag de poedercoating er niet af gaat. Poedercoating is slijtvast, weersbestendig, en gemakkelijk schoon te maken. Natlakken of het spuiten van staal zijn nadeliger, aangezien het product krasgevoeliger is, en meer onderhoud nodig heeft.

Hardhout Discount heeft het productieproces zodanig ingericht, dat onze standaard zwart stalen deuren, maar ook onze stalen deuren met glas, prijstechnisch laag is. Al onze stalen deuren worden gefabriceerd in eigen huis, waardoor wij de kosten laag kunnen houden. Door het optimaliseren van de opbouw van onze binnen- en buitendeuren, en door het optimaliseren van het ontwerp, hebben wij het voor elkaar gekregen om efficiënter met de tijd om te gaan in het productieproces. Aangezien het poedercoaten van de binnen- en buitendeuren in onze nabije omgeving gebeurd, hoeven wij geen extra kosten te maken.

Een stalen zwarte deur, maar ook een glazen deur zwart frame, is nu de trend. Daarbij kan ook een stalen deurkozijn in het zwart horen. Of ieder ander gewenste en beschikbare ral kleur die in onze calculator aangeboden wordt. Een stalen deurkozijn is een mogelijkheid om bij te bestellen, afhankelijk van welk model deur u kiest. Bij een stalen taatsdeur is een stalen deurkozijn niet nodig, echter hiervoor kan wel gekozen worden mocht u deze keuze maken. Bij een stalen schuifdeur is vaak geen kozijn nodig. Een stalen schuifdeur schuift voor het kozijn en/of muur langs.