Moderne Zwarte overkapping - Showmodel Previous Next MAATWERK MODERN

Maatwerk overkapping

ALTIJD VOOR JOU OP MAAT GEMAAKT

Genummerde bouwtekening
Pen en gat verbindingen
 Solide constructie

Prijs berekening Contact of naar de showroom?

Prijs berekening

Contact of naar de showroom?

info@hardhoutdiscount.nl
Prijs
Aantal stuks
Voorraad
Moderne Zwarte overkapping - op aanvraag
Op aanvraag
Op bestelling
Totaal
0,00
0
Levertijd: Een overkapping over ca. 8 weken geleverd.
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Overschrijving
iDeal
Creditcard
PayPal
AfterPay
SOFORT
Bancontact
KBC/CBC
Belfius Direct
ING Home’Pay
Contant

Maatwerk overkapping

Moderne Zwarte overkapping - Showmodel Previous Next MAATWERK MODERN

ALTIJD VOOR JOU OP MAAT GEMAAKT

Genummerde bouwtekening
Pen en gat verbindingen
 Solide constructie

info@hardhoutdiscount.nl
Prijs
Aantal stuks
Voorraad
info@hardhoutdiscount.nl
Prijs
Moderne Zwarte overkapping - op aanvraag
Op aanvraag
Voorraad
Aantal stuks
0 stuks
Totaal
0 stuks
Totaalbedrag:
0
Levertijd: Een overkapping over ca. 8 weken geleverd.
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Overschrijving
iDeal
Creditcard
PayPal
AfterPay
SOFORT
Bancontact
KBC/CBC
Belfius Direct
ING Home’Pay
Contant
Bereken je project

Bereken je project

Bereken je stalen deur - vlonder - schutting - tafel en overkapping

Prijs berekening

Productvideo

MODERNE OVERKAPPING - VANDAAG BESTELD > OVER CA. 8 WEKEN GELEVERD

Moderne overkapping met verzonken dak
Onze moderne overkappingen hebben altijd een vlak en volledig verzonken dak. Atijd zwart duurzaam gecoat.

De dakliggers zijn door een zwaluwstaart verbinding verzonken in de ringbalk.
De ringbalk is maar liefst 18 dik en 28 cm hoog!
Daardoor is er geen boeideel of daktrim meer nodig, en is het dak volledig uit het zicht onttrokken en verzonken in de ringbalk. 

De staanders zijn robuust uitgevoerd in 18x18 cm en er zijn GEEN schoren meer toegepast. 
De constructie is zo ontworpen dat er een strak en modern eindresultaat ontstaat, wat past bij bijna elke woning.

Wij leveren altijd een machinaal zwart gecoate moderne overkapping met genummerd bouwpakket bij je thuis af. 
De staanders zijn voorbereid met solide pen en gat verbindingen en de dakspanten zijn uitgevoerd met zwaluwstaart verbindingen voorbereid. 
Het zwarte geraamte zet je op zonder maar een schroef te gebruiken.

Een moderne schuur of overkapping, met sterke pen en gat verbindingen.
Machinaal zwartgecoat Douglas hout.

  • De staanders zijn uitgevoerd in dik hout, 18 x 18 cm
  • De ringbalk is uitgevoerd in 18 x 28 cm dik hout
  • De dakbalken in de solide maat 7 x 20 cm uitgevoerd
  • Geraamte is geheel zwart, daardoor verduurzaamd gecoat
  • Het houtgeraamte is voorzien van pen en gat verbindingen en halfhouts houtverbindingen, daardoor is snelle montage gegarandeerd
  • Wij leveren een kant en klaar genummerd bouwpakket, met handige bouwtekening

Genummerde bouwtekening en 3D animatie
Na elke opdracht ontvang je van ons een digitale bouwtekening. Alle afmetingen er nauwkeurig op deze tekening vermeld. Wij vragen altijd om deze tekening te controleren en te bevestigen. De levertijd is na goedkeuring tekening ca. 8 weken. 
Wij zijn zo enthousiast over jou project, daarom sturen wij je ook een 3D animatie toe. Met een simpele muis klik kan je jou eigen ontwerp in 3D zien, en natuurlijk in elk aangezicht bewegen. Klik op onderstaande video voor een impressie van onze 3D tekening.

Elke overkapping op klant bestelling gemaakt
Daarom hebben wij ca. 8 weken nodig om jou project te maken. Natuurlijk veranderen wij ook graag onze bestaande modellen, op jou specifieke wens. Maak een berekening met onze calculator van het model wat je wenst, en sla die berekening op. Stuur die berekening opeenvolgend aan ons door, en vertel ons wat de je wensen zijn. Dan ontvang je zsm een offerte van ons terug.

Wij maken alle constructies, het geraamte van de overkappingen per stuk en exclusief per bestelling op maat, daardoor garanderen wij dat alles perfect in elkaar past. Het complete hout geraamte is op maat gezaagd en bewerkt met pen en gat verbindingen. De wanden en dakbeschot leveren wij in volle lengtes en in losse onderdelen aan.  Dit hout zagen wij niet op lengte, anders kan er niet kierloos worden gemonteerd. Enige klus ervaring is gewenst, ons advies is om met 2 of 3 personen te gaan monteren.
Al ons hout is uit duurzame bosbouw geoogst, en dankzij het gebruik van eerste klas Douglas heeft deze overkapping, veranda, schuur of pool house altijd een zeer hoge moderne ambachtelijke kwaliteit.

Zwart Douglas hout
Douglas hout is verduurzaamd met een zwarte coating. Niet alleen een moderne uitstraling maar ook verduurzaamd deze het hout.

De prijs van het geraamte
In de calculator is eenvoudig de prijs van de hardhouten lamellen zijwanden, het geschaafde dakbeschot, en EPDM dakbedekking te berekenen. Bij een moderne overkapping kies je andere type zijwanden dan bij een traditionele overkapping. De calculator geeft de juiste opties om uit te kiezen. 

Montage van het houten moderne geraamte
Bij de montage van de gebinten, dus het geraamte van de overkapping, komt geen schroef aan te pas. De gehele hout constructie is voorbewerkt met pen en gat, halfhout en zwaluwstaart verbindingen. Eenvoudig de houten pennen in de voorgeboorde gaten te tikken. De houtverbindingen zijn erg sterk, veel sterker dan met schroeven. De moderne overkapping is standaard voorzien van metalen poeren, die je zelf in beton dient te plaatsen. 

Wij vinden het mooi om de houten pennen niet zwart te maken en iets te laten uitsteken, dan is vakmanschap op afstand goed te zien. Doordat alle houtverbindingen aan het geraamte zijn gemaakt, wordt de montagetijd aanzienlijk verkort. Wij leveren een kant en klaar genummerd bouwpakket met handige duidelijke bouwtekening, snelle en stabiele montage is gegarandeerd.

De montage van de poeren en verdere opbouw instructie
Bij een klassieke overkapping zorg je ervoor dat de poeren eerst geplaatst worden. Bij een moderne overkapping gaat het andersom. Eerst monteer je het geraamte, dan stempel je de staanders los van de grond. Stel het geraamte zo dat je iets afschot krijgt voor de afwatering, 5 mm tot 1 cm is afdoende afschot. De voorzijde altijd waterpas, want dat is je aangezicht. Onder de staanders de grond voor de bijgeleverde metalen poeren die zijn voorzien van ankerpinnen, weg graven. De betonpoeren hebben een stalen plaat die in de uitsparing van de staanders wordt geschoven. Geheel vast draaien aan de staanders en meerdere zakken snelbeton in het gegraven gat gieten. Let er wel op dat de staanders waterpas staan voor dat je het snelbeton plaatst. Dan wachten tot het beton hard is, en verder met het dakbeschot en epdm te plaatsen. Als laatste adviseren wij de moderne lamellen en de glazen schuifwanden te monteren. 

Alles op maat gemaakt
Wij maken alle moderne overkappingen exclusief op maat, daardoor garanderen wij dat alles perfect in elkaar past. Vandaar dat  de levertijd ca. 8 weken na opdracht is. Wij hebben vaste gestandaardiseerde modellen, zodat wij een hoge kwaliteit overkapping, poolhouse en buitenkamers kunnen aanbieden.

Aanpassingen op bestaande modellen of je geheel eigen model?
Bijna elke aanpassing is te realiseren, bijvoorbeeld; langere staanders dan standaard, of een staander iets meer naar links of naar rechts geschoven. Maak een calculatie via onze site, druk op 'opslaan en verzenden' en stuur de calculatie na ontvangst aan ons door. Geef in de email aan welke aanpassing je wenst, en wij sturen je een offerte op maat retour.

De montage van de zijwanden en dakbeschot
De wanden, dakbeschot en een eventuele deur, dien je zelf te monteren. Het hout voor de wanden, en het dak worden in losse onderdelen bijgeleverd. Dit hout zagen wij niet op lengte, anders kan er niet kierloos worden gemonteerd. Enige klus ervaring is gewenst, ons advies is om met 2 of 3 personen te gaan monteren.
Al ons hout is uit duurzame bosbouw geoogst, en dankzij het gebruik van eerste klas Douglas hout heeft deze overkapping, veranda, schuur of pool house altijd een zeer hoge moderne uitstraling en ambachtelijke kwaliteit.

Onderhoud van het zwart gecoate geraamte en de lamellen
Elk geraamte wordt door ons machinaal zwart gespoten, met een zeer duurzame en milieuvriendelijke coating. De kwaliteit van deze coating is zeer hoog en zal bijna niet slijten. Doordat het hout kan gaan indrogen ontstaan er naar verloop van tijd kleine scheurtjes in het hout, door dat het hout licht bruin is en de coating zwart valt dit op. Eenvoudig met een matzwarte spuitbus in de scheurtjes spuiten, om de houtkleur te bedekken met zwarte spray. 

De lamellen vinden wij het mooist in de originele houtkeur. Al het onbehandelde hout wat in aanraking komt met zon en water wordt naar verloop van een paar maanden grijs. Om dit te voorkomen kun je de lamellen in de olie zetten. Spray de lamellen eenvoudig in met onze Ipe hardhout olie. Eenvoudig met een doek nawrijven en klaar. Herhaal dit proces de eerste keer 2x, daarna in voor en nazeizoen. Hout in de olie zetten gaat zeer snel en is niet intensief werk.

Glazen schuifdeuren, mooi in elke overkapping.
Dik glas van 1 cm dikte, natuurlijk veiligheidsglas.
Zwarte aluminium deurgeleiders met zwart bovenprofiel
Gebruik de calculator voor de berekening 

Het opslaan van je houtpakket
Om er zeker van te zijn dat alle pen en gat verbindingen, halfhout verbindingen en zwaluwstaart verbindingen exact in elkaar passen, adviseren wij je niet te lang te wachten met het opbouwen. Het beste is om binnen 1 week of 2 weken met de opbouw gereed te zijn. Als de constructie staat zal door de stevige verbindingen, bijna geen werking meer ontstaan. Hout is een natuurproduct en kan naar verloop van tijd krimpen of uitzetten. Dus ook het nog niet gemonteerde hout, altijd afgedekt en bij voorkeur onder een afdak opslaan. Als je onverhoopt toch later begint met opbouwen, zorg er dan voor dat je de overkapping droog opslaat, of het geleverd pakket goed afdekt vanaf de bovenzijde, zodat zon en regen invloeden nihil zijn. Altijd ervoor zorgdragen dat het pakket vanaf de zijkanten kan ventileren, en dat het hout opgelat blijft, hierdoor voorkom je plotselinge uitdroging van het hout, wat de vervorming tegen gaat.

Het advies team is telefonisch bereikbaar op werkdagen: 
Tussen 11.00 -12.00 en vanaf 14.00 tot 15.00 uur.

WhatsApp

Of WhatsApp ons voor snelle vraag & antwoord.

Maatwerk moderne overkapping
Pakketmaat: XL
Prijs: € 0,00 per stuk
Aanbieding: € 0,00 per stuk
new
Overkapping > KLASSIEKE OVERKAPPING
Bereken je project

Bereken je project

Bereken je stalen deur - vlonder - schutting - tafel en overkapping

Prijs berekening

Productvideo

Gratis proefmonster!

Gratis proefmonster!

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan.

Proefmonsters binnen 3 werkdagen in huis

Gratis proefmonster aanvragen

Bereken je project

Bereken je project

Bereken je stalen deur - vlonder - schutting - tafel en overkapping

Prijs berekening

Bereken je project

Bereken je project

Bereken je stalen deur - vlonder - schutting - tafel en overkapping

Prijs berekening

Prive of zakelijk bestellen?

Wij zijn de IPE hardhout specialist van Nederland. Wij leveren aan de particulier en aan de zakelijke klant. Wij hebben alle producten op voorraad en leveren je bestelling snel bij je thuis.

Na het plaatsen van je bestelling aan wij orderpicken en uitleveren. Wij pakken alle bestellingen volgens een vast gecoördineerd proces. Hierdoor hebben wij controle over de juiste kwaliteit en de volledigheid van elke bestelling.

Vanaf 1500,- gratis bezorgd overal in Nederland

Vanaf 2000,- gratis bezorgd overal in België

Afhalen is altijd gratis

Magazijn en showroom: Binnenhavenstraat 107 te Hengelo.

Wil je toch eerst onze producten zien? Bestel een gratis proefmonster of bezoek onze showroom. Bekijk onze openingstijden op de contact pagina.

Zakelijk IPE HOUT bestellen en ben je hovenier, aannemer of timmerbedrijf?

Registreer je bedrijf dan als zakelijke klant via onze website en profiteer van veel voordelen en een korting die kan oplopen tot wel 10% extra korting op je totale bestelling. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een zakelijk account aanmaken via onze website.

Daarnaast profiteer je na het aanmaken van een zakelijk account ook dat je de bestelling op locatie kunt laten bezorgen. Zo hoef je zelf geen transport te regelen en weet je zeker dat de benodigde materialen op het juiste moment en plek aanwezig zijn.

Zakelijk registreren

Montage & opslag van hout

Bij Hardhout Discount beschikken we over een ruime voorraad Ipe hardhout. Hierdoor kunnen wij deze snel leveren vanuit ons eigen magazijn in Hengelo. Per product kun je inzien hoeveel wij op voorraad hebben. Het gaat hierbij altijd om de live voorraad. Vragen? Neem contact op.. Wij plaatsen geen producten of meten in bij je thuis, wij hebben handige rekentools ontwikkeld zodat het voor jou gemakkelijk zelf elk project te berekenen. Bekijk voor het plaatsen onze video's voor tips&tricks.

Hout is een natuurproduct en daar kan een optisch defect in voor komen. Hout leeft, en geen enkele plank is het zelfde, dat is juist ook de charme van hout producten. Soms kan er een niet gemonteerde plank door invloeden van zon en water iets krom zijn, niet iedereen is even handig om deze dan op te spannen, en recht te monteren. Vaak is er zaagverlies. Wij adviseren daarom om altijd extra te bestellen, voorkom daarmee een nalevering en extra kosten.

Altijd het hout wat je nog niet hebt verwerkt, overdekt, samengebonden en op een droge vlakke plek opslaan. Ook tijdens de montage, niet gemonteerd hout nooit in de zon laten liggen, ondanks dat Ipe hout zeer stabiel, duurzaam en sterk is. Ipe hout heeft een levensduur van minimaal 30 jaar of langer. Om beweging van hout te voorkomen, dien je elke eerste en de laatste plank extra vast te schroeven of strak in te klemmen. Hierdoor kunnen de planken in de lengte richting niet bewegen en vervormen. De uiteinden van een plank dienen altijd op een balk of paal uit te komen. Als je hout laat oversteken en/of niet goed inklemt is er altijd een verhoogd risico op vervorming. Ongemonteerd hout is altijd minder stabiel dan gemonteerd hout. Niet iedereen is even handig om hout op te spannen en daarna goed te monteren.

Als je een overkapping geleverd krijgt dan is het verstandig om deze zo snel mogelijk en binnen ca. 2 weken op te bouwen zodat je geen problemen krijgt met krommingen van het hout of dat de verbindingen moeilijker passen. Bedek het niet gemonteerde hout altijd tegen weersinvloeden. Niet iedereen is even handig om hout op te spannen en daarna goed te monteren.

Stalen deuren op maat gemaakt. Wij maken elke stalen deur of kozijn op maat voor jou. Wij plaatsen het glas en de glaslatten los in de sponningen. Dit doen wij ter controle dat alles past en voor veilig transport. Het plaatsen is niet moeilijk, zie de video voor tips&tricks.

Door hout in de olie te zetten bescherm je het hout nog beter tegen weersinvloeden, het wordt dan vuil en water afstotend en niet grijs. Wij adviseren je dit binnen een paar weken dit te doen. En ca. een week later opnieuw. Doorgaans zal je 2 tot 3x per jaar de vlonder behandelen. Olie is gemakkelijk aan te brengen door het op het hout te sproeien en daarna uit te wrijven met een doek of dweil. 

Wij leveren al onze producten volgens de garantie voorwaarden en algemene voorwaarden. Bezoek onze showroom in Hengelo aan de Binnenhavenstraat 107 voor inspiratie en gezelligheid. Of neem contact op.