Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Geschaafd hout

Bereken gemakkelijk en snel elk project

Geschaafd hout kunt u in alle vormen en maten bij hardhout discount verkrijgen. Of u nu op zoek bent naar geschaafd hout voor een fundering van een blokhut of geschaafd hout voor balken van een overkapping. Wij leveren een top kwaliteit in geschaafd hout voor zeer scherpe prijzen.

Voor een pergola bijvoorbeeld kunt u kiezen voor een vurenhout balk als het bijvoorbeeld goedkoop moet zijn hou er welk rekening mee dat vurenhout niet duurzaam is, wij van hardhout discount adviseren u altijd voor hardhout te kiezen, ons hardhout heeft altijd duurzaamheidsklasse 1 of 2 en hierdoor bent u gegarandeerd van een lange levensduur en een eenmalige investering.

Stel zelf uw overkapping samen desktop

Kwaliteit

Kwaliteit is van groot belang als u kiest voor geschaafd hout en wij van Hardhout Discount staan 100% achter onze producten. Net zoals u hebben wij geen behoefte aan verrassingen achteraf, daarom hebben wij duidelijke richtlijnen als het gaat om in en uitgangscontrole van goederen om optimaal te kunnen waarborgen dat hetgene wat u besteld online ook er net zo uit ziet als u op de webshop heeft gezien.

Wij proberen een zo rieeel mogelijk beeld weer te geven van onze producten, maar let wel op; een houten plank of paal is een natuurproduct, waardoor elke houten plank of paal iets anders kan reageren op de afwerkingen. Daarnaast wordt de sfeer van bijvoorbeeld een houten overkapping bepaald door de ruimte, de leg omstandigheden, lichtinval. Let op geschaafd hout of ruw hout zoals vertoond op de fotos in onze webshop, zijn allemaal vers geschaafd of vers gezaagd, dit verkleurd op den duur naar een natuurlijke grijze tint, dit kunt u voorkomen door de producten in de olie te zetten. Hou er rekening mee dat u dit minimaal 2 a 3 per jaar dient te doen voor het behoud van de kleur.

Bent u bijvoorbeeld een overkapping aan het bouwen maar weet u niet goed hoe u de geschaafde balken of palen het beste kunt bevestigen? Wij kunnen helpen met advies en tips.

Toepassing

Wat van groot belang is welke toepassing heeft het product en is geschaafd hout wel de juiste keuze? Door u zelf deze vraag te stellen of ons te vragen om advies hierin, kan dit de keuze voor een bepaalde houtsoort of product vereenvoudigen. In de houtsoorten onderling zit namelijk een groot verschil in hardheid, slijtvastheid en bewerkbaarheid. Wij kunnen u adviseren welke houtsoort je het beste kunt gebruiken voor welke toepassing. Zo is bijvoorbeeld Azobé een heel erg harde en duurzame houtsoort en zeer geschikt voor een ruwe balk of geschaafde paal, maar is het niet geschikt voor een schuttingplank. Wanneer u deze houtsoort gebruikt in kleinere en vooral dunnere latten en afmetingen heeft het snel de neiging tot kromtrekken, torderen en scheuren. Doordat wij van hardhout discount specialisten hebben op het gebied van hardhout kunnen zij u er alles over vertellen en dus goed adviseren over geschaafd hout of eventuele ruwe producten.

Hardhout Discount heeft een compleet aanbod in geschaafd hout en ruw hout tegen de allerscherpste prijzen en een snelle bezorging! Doordat wij specialisten hebben op het gebied van hardhout kunnen wij u er alles over vertellen en dus goed adviseren.

Mocht u geen geschaafd hout willen hebben, maar een ruwe balken hebben volgens u niet de juiste uitstraling? Denk dan eens aan een Startimber product in geschaafd hout of gekalibreerd hout.

Waarom kiest u voor StarTimber?

StarTimber staat voor de beste kwaliteit tropisch hardhouten producten. StarTimber tropisch hardhout heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding en een lange levensduur. Het merk is ontwikkeld door een vooruitstrevende importeur van hardhout. U kunt dit product kopen bij de StarTimber verkooppunten. StarTimber wordt duurzaam geproduceerd in Afrika en Brazilië. Alle leveringen worden in Nederland gecontroleerd op kwaliteit en maatvoering. StarTimber heeft een breed assortiment voorgeschaafde en volledig glad geschaafde hardhouten producten. Het assortiment omvat palen, schuttingplanken, vlonderplanken, terrasplanken, balken, regels, damwanden en schotten. Hardhout is de duurzaamste manier en bestand tegen water- en grondcontact. Dat maakt hardhout ideaal voor het bouwen van schuttingen, tuinhekjes, overkappingen, terrassen en vlonders, (aanleg)steigers en bruggen, beschoeiingen en grondkeringen, en diverse decoratieve doeleinden, door zijn lange levensduur!

Profielen

Ons hout is in diverse houtmaten en profielen te verkrijgen. Wij leveren diverse houtmaten in palen, balken, latten en ander producten in hardhout. Wij leveren geen vuren, dit heeft te maken met de duurzaamheidsklasse. Bij het schaven van hardhout is het van belang dat dit op een vakkundige wijze gebeurt, daarom werken wij in binnen en buitenland alleen met proffesionals samen die weten waar ze over praten, net zoals u willen wij ook ontzorgd worden bij zaken die we niet in de hand hebben, zonder ons daar zorgen over te maken. Wilt u kopen bij hardhout Discount? Dan bent u verzekerd van kwaliteit voor een zeer scherpe prijs en wij zijn een betrouwbare partner die u van a t/m z wil ondersteunen bij u aankoop.

Gratis monsterstukken

Waarom zou u een monsterstuk willen hebben? Op deze wijze weet u zeker wat u krijg als u bij ons online een bestelling doet, hierbij kunt u denken aan de kleur of de exacte afmetingen. Bijvoorbeeld hardhouten schuttingplanken deze zijn er in vele maten en houtsoorten. Vul ons online formulier in en geef aan waar u belangstelling in hebt.

Openingstijden Hardhout Discount?

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. U wilt meer inforrmatie over een houtsoort of u wilt iemand persoonlijk spreken over een bepaalde aanbieding? Mail ons dan op info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)74 -3033602