Kwaliteitsproducten met luxe uitstraling

Boomstamtafel met bankje

Boomstamtafel met bankje

Ben je specifiek op zoek naar een boomstamtafel met een bijpassend bankje? Bij Hardhout Discount bieden we je de mogelijkheid om deze set helemaal naar eigen wens samen te stellen! Heb je een voorkeur voor een bepaalde houtsoort voor de boomstamtafel? Of zoek je naar een bepaalde afmeting? Met onze calculator bepaal je zelf hoe de boomstamtafel met bankje er uit moet komen te zien! Ga gelijk aan de slag en ervaar de eindeloze mogelijkheden op het gebied van boomstam tafelbladen, metalen onderstellen en meer!

Stel je eigen boomstamtafel met bankje samen

Wij vinden het belangrijk dat de boomstamtafel met bankje volledig voldoet aan jouw eisen en wensen. Hierbij is natuurlijk de afmeting van belang, maar daarnaast zijn er nog talloze andere eigenschappen waar je waarschijnlijk een bepaalde voorkeur over hebt. Door gebruik te maken van onze boomstamtafel calculators kun je aan de slag met je eigen ontwerp. Start met een boomstamtafel van hardhout of een eiken boomstamtafel en doorloop de gevraagde stappen in het proces. 

Wanneer je verder in het proces bent krijg je in beide calculatoren de optie om bijpassende bankjes mee te bestellen. Op basis van de gegevens die je eerder in het proces hebt aangegeven, worden deze bankjes passend gemaakt voor de boomstamtafel van jouw wensen. Selecteer de optie voor één bankje of twee bankjes en rond vervolgens je berekening af. Nu heb je de boomstamtafel met bankje(s) samengesteld die helemaal naar je zin is!

Bekijk onze boomstamtafels met bankje in de showroom

Heb je een boomstamtafel met bankje uit onze collectie op het oog? Maar wil je deze het liefst eerst nog met eigen ogen willen aanschouwen? Je bent van harte welkom om langs te komen in onze sfeervolle showroom in Hengelo, Overijssel. Hier kun je onze vele verschillende boomstamtafels met bankje bekijken en natuurlijk proefzitten! Bovendien staat één van onze medewerkers je graag te woord met persoonlijk advies.

Wil je ons liever je vraag of opmerking per mail sturen? Dat kan via info@hardhoutdiscount.nl. Daarnaast zijn wij op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 074 - 7440163, maar we raden je liever aan om een berichtje te sturen via WhatsApp voor een zo snel mogelijke reactie van één van onze collega’s.