Kwaliteitsproducten met luxe uitstraling

Terrasplanken

Wil je in je achtertuin aan de slag met de aanleg van een houten vlonderterras? Dan is een goede basis hierbij van groot belang, namelijk de keuze voor een terrasplank van hoge kwaliteit. Gelukkig ben je bij Hardhout Discount aan het juiste adres voor hardhouten terrasplanken voor iedere tuinproject, waaronder voor de aanleg van jouw nieuwe terras. 

Ben je benieuwd naar de vele houten terrasplanken in ons assortiment? Hier vertellen we je graag meer over, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Ontdek de hoge kwaliteit van ons hardhout en verdiep je in onze vele mogelijkheden op het gebied van afmetingen. Onze hardhouten IPE vlonderplanken zijn de beste keuze voor ieders houten terras vlonders.

Voordelen van onze houten terrasplanken

Voor het aanleggen van een terras met vlonderplanken wordt vaak gekozen voor een IPE hardhouten plank, en dat is niet zonder goede reden. Onze houten terrasplanken hebben een hoge duurzaamheid, waardoor deze erg geschikt zijn om buiten te gebruiken. Hierdoor heb je jarenlang plezier van je nieuwe terras. Het hout is namelijk slijtvast, heeft een natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hierdoor zit er altijd een variant bij die voldoet aan jouw eisen en wensen. 

Ontwerp je terrasvlonder met onze planken

Ongetwijfeld heb je al verschillende ideeën over hoe je nieuwe terras vlonder er uit moet komen te zien. Hierbij heeft de keuze voor een specifieke houten terrasplank de meeste invloed op het uiteindelijke resultaat. Het is daarom goed voor te stellen dat je graag verschillende varianten met elkaar wilt vergelijken. 

In onze handige terrasplanken calculator kun je aan de slag gaan met je eigen ontwerp. Hierbij wordt onder andere gevraagd naar de gewenste afmeting, voorkeur voor een legrichting, de breedte van de planken, het profiel en meer! Heb je alle vragen beantwoord en ingevuld? Dan krijg je vervolgens gelijk de prijs te zien voor het aantal vierkante meters terrasplanken dat je nodig hebt. 

Ontdek de terras vlonderplanken van Hardhout Discount

Heb je met behulp van onze online calculator een keuze maken voor een specifieke plank? Bestel deze dan heel eenvoudig via onze webshop! Optioneel kun je ook eventuele toebehoren bestellen, zodat je gelijk alle benodigdheden in huis hebt voor de aanleg van je nieuwe houten terras vlonder. 

Vind je het nog lastig om een keuze te maken uit onze vele terras vlonderplanken? Raadpleeg dan vrijblijvend ons adviesteam. Zij vertellen je graag meer over de verschillen tussen onze hardhouten terrasplanken en geven je advies over welke plank het beste aansluit bij jouw eisen en wensen. 

Raadpleeg ons adviesteam

Het adviesteam van Hardhout Discount is op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch te bereiken via 074-7440163. Daarnaast is het mogelijk om ons een bericht te sturen per mail via info@hardhoutdiscount.nl of via WhatsApp

Wil je liever persoonlijk advies ontvangen en tegelijkertijd onze producten bekijken? Je bent van harte welkom om langs te komen in onze sfeervolle showroom in Hengelo, Overijssel. Hier kun je onze vele hardhout terrasplanken bekijken, en op basis daarvan een keuze maken voor de houten terras vlonders die voldoen aan al jouw eisen en wensen. 

Vlonderplank van ipe hardhout met montage clips Vandaag erg populair!

Vlonderplanken 2.1 x 14.0

IPE Hout  
Clip montage  
Klik-systeem  
   
Lengte:

0.90 - 1.20 & 1.50 m1

Gratis: Schroef + Clip

v.a. € 16,00 per stuk v.a. € 19,00 per stuk

Bekijk product

Ipe vlonderplanken met clips gemaakt voor elk terras Vandaag erg populair! SPOT GOEDKOOP

Vlonderplanken 2.5 x 14.0

IPE Hout  
Clip montage  
Klik-systeem  
   
Lengte: 1.00 m1
Gratis: Schroef + Clip

€ 15,00 per stuk € 25,00 per stuk

Bekijk product