Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Steigerdelen

Dé onbehandelde plank voor het maken van 'steigerhouten' tuinmeubels. steigerdelen kopen kan makkelijk een eenvoudig online bij hardhout discount. u kunt bij ons steigerdelen kopen in verschillende varianten, oude steigerdelen, steigerdelen nieuw of steigerdelen gebruikt.

Steigerdelen

Onder 'ruw' wordt verstaan: gezaagd hout dat nog geen bewerking ondergaan heeft die de maat beïnvloedt. De maat is bepaald in de zagerij, waarbij rekening is gehouden met de gewenste blijvende maat na het drogen. Het oppervlak is 'ruw', slechts geraakt door cirkel-, bandzaag of frees. Het hout kan in Nederland verder bewerkt worden.

Algemene informatie over steigerdelen / steigerhout

Landelijk wonen begint met onze schitterende steigerhouten meubelen voor binnen en buiten. Lekker ontspannen tot in de late uurtjes nagenieten van de lange zwoele zomeravonden. Een tuinset of een loungeset van steigerhout maakt dat meer dan mogelijk. Schitterende buitenmeubelen welke een unieke sfeer en uitstraling creëren.

Alle steigerhouten meubelen worden gemaakt van top kwaliteit gebruikt steigerhout.

Tevens leveren wij onze steigerhouten meubelen compleet met kussens in diverse kleuren. Alles op maat gemaakt, waterafstotend, schimmelwerend en wasbaar.

steigerhout steigerdelen steigerplanken

Steigerhouten meubelen worden vaak gemaakt van nieuwe of oude steigerdelen. Steigerplanken komen van de Larix boom, dit is een zachte vuren naaldhout soort. Het hout van deze boom heeft een lange vezel en laat zich gemakkelijk schuren. Steigerhout is een recycle product en word meestal gemaakt van vurenhout met een afmeting van 30 x 200 mm. Het hout wordt veelal gebruikt in de bouw. De bouwvakkers en schilders gebruiken deze om op hoogte hun werk uit te voeren. De bouwmaterialen zoals cement zorgen ervoor dat het hout zijn grijze kleur krijgt. steigerhout steigerdelen steigerplanken meubelen zijn ecologische en milieuvriendelijke producten. Bedenk dat hout een natuurproduct is, zowel binnen als buiten zal het hout gaan werken. Verder is de levensduur van steigerhout natuurlijk niet eeuwig. Alles wat in weer en wind staat wordt uiteindelijk kwalitatief minder.

Steigerhouten meubelen

Steigerhout is zeer geschikt om te verwerken tot tuinmeubelen, daar het duurzaam, gemakkelijk te bewerken en onderhoudsarm is. Het hout droogt sneller dan andere hardhoutsoorten welke ook gebruikt worden voor het vervaardigen van tuinmeubels. Nieuwe steigerplanken komen vers van de zagerij, oude steigerplanken zijn gebruikt op steigers in de bouw, vandaar dat deze planken in de volksmond bekend zijn als steigerhout. Nieuwe steiger planken of steigerdelen zullen na verloop van tijd enigszins grijs verkleuren.

Onderhoud van steigerhouten meubelen

Steigerhouten meubelen kunnen gemakkelijk schoon gemaakt worden met een borstel, eventueel met een vochtige doek. Behandelde steigerhouten meubelen, met bijvoorbeeld een white wash of grey wash, dienen minimaal 1 x per jaar opnieuw behandeld te worden om het beste resultaat te behouden. Let op wij verkopen alleen losse steigerplanken geen complete meubels.

Op maat of standaard, Wij leveren alleen standaard producten

In overleg is natuurlijk veel mogelijk maar hardhout discount levert alleen de losse onderdelen en geen maatwerk of complete meubels.

Levertijd

De steigerhouten planken worden binnen 1 a 2 werkdagen geleverd.

Bij levering op een klus of project zal hardhout discount een afspraak maken wanneer er geleverd gaat worden.

Algemeen

Alle steigerplanken van hardhout discount worden gecontroleerd op kwaliteit.

De oppervlakte is onbehandeld en niet geschuurd

Wij adviseren gebruik te maken van RVS schroeven, ook zeer voordelig te verkijgen in onze webshop.

Let op! maak gebruik van dopjes aan de onderkant van u gemonteerde meubels,dit voorkomt buiten houtrot en binnen krassen op het parket en/of laminaat.

Bezorgen

Plaats uw bestelling online in onze webshop en wij calculeren gelijk wat de exacte transport prijs is per order. Doet u een bestelling boven de 900 euro dan bezorgen wij gratis door heel Nederland. steigerdelen kopen kan makkelijk een eenvoudig online bij hardhout discount. u kunt bij ons steigerdelen kopen in verschillende varianten, oude steigerdelen, steigerdelen nieuw of steigerdelen gebruikt.

Steigerdelen te koop.

Wij kunnen ons best voorstellen als u in een zoekmachine het woordt steigerdelen te koop in toets dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is het belangrijk dat u het kaf van het koren kunt scheiden. Let daarom op of een webshop is aangesloten bij een keurmerk. Wij van hardout discount zijn aangesloten bij Het WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels. Onze leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd worden door WebwinkelKeur. Bij geschillen kun je gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door GeschilOnline.

Bij webwinkels met het WebwinkelKeur weet je zeker dat:

 – De identiteit van de webwinkel gecontroleerd is

 – De webwinkel voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving

 – De webwinkel meerdere manieren biedt om contact op te nemen

 – Klantbeoordelingen onafhankelijk geplaatst kunnen worden

 – De webwinkels algemene voorwaarden en een privacy statement duidelijk beschikbaar stellen

 – Je bij WebwinkelKeur terecht kunt voor geschilbemiddeling

 – Je bij GeschilOnline.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak

Dus de volgende keer als u intoets steigerdelen te koop denk dan aan ons keurmerk en aan Hardhout Discount